רפידות לשימנו XT

asadav

New member
רפידות לשימנו XT

יש לי כמה שאלות בעניין: 1. יש לי ברקסים הידראולים של Shimano XT. איך אני יודע איזה דגם הם M-765 וכו'. כשאני מחפש באינטרנט מופעים הדגמים האלה ואני לא יודע מה זה אומר. 2. Kool Stop זולים בהרבה מהשאר. יש סיבה? על איזה רפידות אתם ממליצים? 3. מה הן רפידות Fibrax ולמה הן עולות יותר מרפידות אחרות. תודה על העזרה, אסף.

etal2

New member
רפידות

1. אתה יכול לנסות לזהות לפי תמונות אבל זה לא כל כך משנה, למעט ה-XT 4 בוכנות הישן כל שאר הדגמים משתמשים באותן רפידות. 2. קולסטופ בהחלט מומלצות (לא ניסיתי אישית). איפה אתה מוצא אותן כל כך בזול? 3. עוד חברה שמייצרת רפידות, יש הרבה ולא נראה לי שתוכל למצוא הסבר למחיר שכל חברה דורשת על המוצרים שלה.

asadav

New member
קול סטופ באמזון במחיר זול

יש לי מי שיביא את זה. אני לא יודע אם זה שווה עם עלות המשלוח..

nintense

New member
kלא ממש מבין את השאלה על זיהוי הדגם...

זה כתוב על הידית ועל הקליפר. כל הקליפרים של XT ו XTR עם שני פיסטונים משתמשים באותן רפידות. KOOLSTOP מצויינים ועולים באיכותם על המקוריים.

asadav

New member
shimano xt

מה שרשום על הברקסים זה XT. השאלה שלי היא מה מייצגים המספרים M-775 וכו' תודה.

etal2

New member
המספרים מייצגים את הדגם כמובן

כל כמה שנים שימנו מחליפים את אוסף החלקים שנקרא XT והחלקים החדשים מקבלים מספרי דגם שונים מהקודמים.

nintense

New member
המספר מייצג את שנת הדגם...

או יותר נכון את קבוצת השנים שהוא יוצר. ה 775 הוא המודל האחרון בסידרה, מגיע עם כיוון PAD CONTACT, וללא כיוון זווית הצינור שיוצא מהקליפר. ה 765 הגיע עם מיכל שמן מקביל לכידון וכיוון מרחק ידית בלבד. ה 755 היה הברקס שהפך את שימנו לשחקנית רצינית בשוק הברקסים ההידראולים, היה היחיד שיוצר עם 4 פיסטונים.

למעלה