רפורמים יקרים

רפורמים יקרים

רציתי לתת פה תגובה על כך שהמכינה פרסמה בפורום היקר שלנו. דבר ראשון אנחנו לא נבוא למכינה החדשה שלכם. אין לי מושג למה פרסמת את זה אך זה לא יעזור. נוע"ם זה עשרים שנה מקים גרעיני נח"ל, והשנה זו השנה העשרים. אנחנו גרעין אשר הולך ביחד לאורך כל הצבא ולא רק לפני. ולכן אם כבר אנשים ילכו לגרעין שלנו. השנה בגרעין יש 36 בחרוים ובחורות אשר נשלחו תחילה לשרת בקיבוץ (של התנועה) ואז ילכו לצבא. אצלכם יש רק כ10 חברים, מה שהיה בגרעין הראשון לפני עשרים שנה. ולכן, אם כל הכבוד אנשים יעדיפו ללכת לגרעין של התנועה. דבר אחרון הוא שנוע"ם קיימת קבר עשרים ושש שנה, עם סניפים בכל הארץ. נ.ב המחנה שלכם עלוב לעומת המחנה קיץ שלנו. אני מקווה שלא פגעתי באף אחד ושיהיה לכם המשך יום נעים

חמודי...

1. המחנה של נוער תל"ם הוא ה-ר-ב-ה יותר טוב ואיכותי משלכם. 2. במחנה האחרון וגם במחנה שלפני שנתיים עקפנו אתכם במספר החניכים. 3. לפחות 6 מדריכים מנוע"ם עברו להדריך בנוער תל"ם בשנה האחרונה. 4. לפחות 4 אנשי חינוך בוגרים שהיו בנוע"ם, עברו לעבוד בנוער תל"ם בשנתיים האחרונות. 5. נוער תל"ם קיימת מאז 1980. 6. לנוער תל"ם יש כ-15 סניפים בכל רחבי הארץ. 7. אולי בגרעין שלכם יש 36 אנשים, אבל הגרעין שלנו הרבה יותר איכותי. 8. "כבר" כותבים עם 'כ' ולא עם 'ק'. צא מההלם ובוא לתל"ם! (בעצם לא. אנחנו לא רוצים אותך בתל"ם)

בסדר כונפה- גם אני לא אוהב אותך

איך את יודעת שעברתם אותנו במספר החניכים. ההההההההההההההההההההההההה ודבר שלישי ישנם עשרה אנשים שאני מכיר שהיו בתל"ם ועברו לנוע"ם. בנוסף לאלה שאני מכיר שעזבו לצופים- כי הם לא סבלו אותכם ומה זאת אומרת הגרעין שלכם יותר איכותי??????????? את לא יודעת שהמרבה הרי זה משובח וחוץ מזה שיהיה לך המשך יום נעים

יש מקום לשתי התנועות

אם תבחן מקרוב את שתי התנועות תגלה ששתיהן מדמות פחות או יותר את אותם ערכים ובראשם שוויון. אולי במקום להתחרות על ל"מי יש יותר גדול" נשלב כוחות ונפעל ליצירת שינוי משמעותי בחברה בה אנו חיים.

Ane 02

New member
איך שלא קוראים לך........

האמת, אין טעם להתווכח איתך אז לך לפורום שלך ותניח אותנו בשקט,,,,,,,,,,,

האמת היא שאני כתבתי זאת כי אתם

פרסמתם את המכינה בפורום שלנו ולכן אני הבהרתי מהי עמדתנו

ורד ר

New member
נועמיסט יקר

מאוד חבל לי שאתה מרגיש צורך לבוא ולהשמיץ. אין שום סיבה לתחרות. יש לי כמה חברים בנועם ואני אישית מאוד מעריכה את התנועה, אבל כמובן שיש שוני. זו עדיין לא סיבה להשמיץ. נכון יש לנו גרעין יותר קטן, אבל אנחנו רק בהתחלה, כן יותר מאוחר מכם בכמה שנים טובות, אבל זה ממש לא גורע מהאיכות. אלו שתי תוכניות שונות, וכל אדם רשאי לבחור מה מתאים לו. יכול להיות שישנם נועמיסטים שיראו שמתאים להם מכינה רפורמית, ואולי רפורמים שיראו שמתאים להם גרעין קונסרבטיבי- לבריאות לכל אחד מהם. אם אתה רוצה וחושב שזה ישפיע לדעתי אתה מוזמן לפרסם פה הודעה שמזמינה אותנו לגרעין, ומי שיגיב לזה בצורה שאתה הגבת לזה אני אזלזל בו בדיוק כמו שאני מזלזלת בך עכשיו. שיהיה לך יום נפלא, מקווה שלמדת משהו

ליסחן

New member
../images/Emo141.gif(תדמייני שזה ורד)

ורד חמדתי, רציתי רק להגיד לך שאת ממש נכס לנוער תל"ם, למכינה, ולכל העולם כולו (גשר צר מאוד). את כל כך אינטלגנטית ומעל לכל - ממש ליידי. שבת שלום, שנה טובה ושבוע טוב

המכינה

New member
הי ליסה

תודה רבה! את ממש חמודה! אם יורשה לי לומר שגם את נכס יקר מאוד! בעצם כולנו
שיהיה לך לילה נהדר! אה- ישר כח על דבריך דורותי אוהבת מאוד ורד

באמת שאין סיבה לריב...

מגוון תנועות הנוער הרחב הקיים בארץ ישראל (שלי יפה וגם פורחת) הוא ממש רחב כדי שכל איש יחפש את עצמו במקום זה או אחר. אם תנועת נוער מסויימת או ארגון נוער מסויים לא מתאים לבן אדם זה או אחר, יש לו את כל הזכויות שבעולם לבדוק, להתעניין או לעבור לכל תנועת נוער אחרת (שוב, אחזור על העובדה כי יש המון...) כל תנועת נוער היא משובחת (-אם יורשה לי) בדרך שלה, ואדם מבחוץ רשאי להסכים עם הערכים שלה או לא להסכים איתם. אין זו סיבה להשמיץ את הבחירה החופשית של בן אדם במסגרת שהוא מסכים איתה. אם חברי המכינה של התנועה ליהדות מתקדמת החליטו לפרסם הודעה בפורום של נוע"ם, אני בטוחה שהם חשבו שיש שם אנשים איכותיים ושיש שם עם מי לדבר. זוהי אינה סיבה לתקוף או לפחד מפני הצטרפות של אנשים שדרכי ההגשמה של המכינה של תל"ם מתאימים להם, אפילו אם הם מנוע"ם. כל הכבוד, בשיא הרצינות, לגרעין של נוע"ם על פעילות שוטפת של 20 שנה. המכינה של תל"ם מתחילה מחדש את דרכה בפעם הראשונה השנה, ולטעמי זוהי התחלה מבורכת ויפה. אז שימשיכו לרבות השנים גם בנוע"ם וגם בתל"ם. שבת שלום (עוד מעט כבר שבוע טוב) לכולם, כל אהבתי, דורותי.

למעלה