רפורמה פנימית

tapr

New member
רפורמה פנימית

צריך לעשות רפורמה פנימית במדיניות הנוער. מעבר לפעילויות אינדיבידואליות של תאים, צריך לעשות רעש, והרבה! צריך להשמיע את קולנו ואת צדקתנו, בהפגנות, פעילויות חברתיות וקהילתיות בונות ובהשתתפות בפרויקטים מתוקשרים. צריך שידעו שיש בכלל נוער שינוי ועל התרומה שלנו, גם בתוך המפלגה, ובמיוחד ברחוב. יש לי חלום, שבו נחיה במדינה דמוקרטית, יהודית ופלורליסטית, שבה יוכל כל אדם להתחתן בדרכו ועם מי שהוא חפץ, שבה תהיה תחבורה ציבורית בשבת ואזרחי ישראל יכבדו אחד את השני ויאפשרו לכל אחד לחיות בדרכו. בואו נגשים את החלום הזה. עכשיו, כשסיימתי עם המיני-דמגוגיה מעלת המורל שלי, בואו נדבר פרקטית. השירשור נועד לרעיונות, פתרונות ובעיות.

wizibusy

New member
אני מסכים../images/Emo45.gif

הייתי רוצה שיהיו כאלו פעילויות, ואני בדרך לשם. במזכירות האחרונה דובר על שינוי גדול מאוד בדרך הפעולה של הנוער בעניין הארצי. אני מקווה שזה יצא לפועל.

tapr

New member
זהו..

שמעתי על חלק מהדברים שהיו שם, אך לצערי לא יכולתי להגיע מסיבות לוגיסטיות, ירושלים.. יש פרוטוקול במקרה?

אני אומנם חדש

בנוער, אך אני מסכים עם דבריך, לא נראה לי שהרבה מודעים לקיומו של נוער שינוי, אני הייתי בין אלו שלא ידעו על קיומו של נוער זה. אם יהיה יותר פרסום ויותר פעילות, לדעתי יש סיכוי, שיהיה הצטרפות ותמיכה יותר גדולה, וגם יהיה יותר השפעה וכוח לנוער.

tapr

New member
חדש חדש

אבל אתה תורם הרבה מאוד בעזרה שלך עם האתר. נגישות דרך האינטרנט מאוד חשובה, בין השאר כי קל לפרסם אותה. רעיון: ברגע שהאתר יהיה מוכן ומלוטש נדפיס סטיקרים של נוער שינוי עם כתובת האתר.

הדבר העצוב הוא..

שכתובת האתר נמצאת על כל פלאייר שהוצאנו עד עכשיו. רק כמה חבל שבמשך שנתיים האתר היה צריך לבוא "בקרוב"...

ככה

כפי שים כבר אמר, הרפורמה הפנימית בנוער שינוי כבר יוצאת לדרך. תדעו עליה בקרוב. בנוסף, אי אפשר לתכנן עכשיו הפגנות ומחאות לשנהה קרובה, משום שאין באפשרותינו לחזות את העתיד להתרחש. כל פעם זה יהיה רלוונטי למצב הנתון. לכן, טוב שהרצון קיים, ולא רק אצלך, המימוש והרעיות יבואו כשתגיע העת.

למעלה