שצריך לעשות את זה. עצם הפגיעה בתחת החשמל היה אחד הדברים היותר מטומטמים שאפשר לעלות על הדעת, וזה ברור לכל בן אדם בר דעת שאנחנו נצטרך לספק להם את התחלופה. רפובליקת בננות? אולי בגלל הבריונות והתלהמות של אנשים כמוך, לא בגלל שמשלמים על טעויות של האנשים האלה.
אתה כמובן יודע טוב מאוד איך ומה נראה לי, אבל לך הכל נראה פשוט, להקיז דם לערבושים ופתרנו את כל הבעיות. כואב לך הלב שאני בקליפורניה? קשה לך לחיות עם זה? תתאבד.
שבא ואומר שכשמשהו מבוצע כלפי עבריינים ישראלים זה פשע נגד אנושות, אבל משהו הרבה יותר חמור כלפי ערבושים חסרי זכות קיום - זה בסדר. אם לך זה נראה בסדר, זכותך.
אבל מצד שני אני לא אמורה לחנך אותו למשהו. מה שלא הבין עד היום, לא יבין גם מחר. הוויכוחים פשוט עקרים, ובסופו של דבר אתם שולחים אחד השני לכל מיני מחוזות הזויים.
יש חוק אשר אוסר על אמרית דברי הבל ושטות? ולא, יש כאלו ששותקים, כי הם מבינים שאין שום טעם והגיון להכנס לוויכוח עקר. אתה באמת לא חושב שהויכוים שלך איתו עם קצת עקרים?
עכשיו ערביי עזה נתונים לחסדי ועד העובדים של חברת החשמל, זה הרבה יותר גרוע מלשסות בהם מג"בניקים. כשדוד ביטון ומיקו צרפתי מהועד יגמרו איתם הם יתחננו שנסכים לקבל את גלעד שליט.