רפובליקת בננות

vinney

Well-known member
רפובליקת בננות למה? הרי זה ברור

שצריך לעשות את זה. עצם הפגיעה בתחת החשמל היה אחד הדברים היותר מטומטמים שאפשר לעלות על הדעת, וזה ברור לכל בן אדם בר דעת שאנחנו נצטרך לספק להם את התחלופה. רפובליקת בננות? אולי בגלל הבריונות והתלהמות של אנשים כמוך, לא בגלל שמשלמים על טעויות של האנשים האלה.

ערב רב

New member
ברור שלא איכפת לך מגלעד שליט

כנראה שמקליפורניה כולם נראים בעיניך אותו הדבר, המחבלים, החיילים, הישראלים והערבים.

vinney

Well-known member
מי אמר לך שלא איכפת לי מגלעד שביט?

אתה כמובן יודע טוב מאוד איך ומה נראה לי, אבל לך הכל נראה פשוט, להקיז דם לערבושים ופתרנו את כל הבעיות. כואב לך הלב שאני בקליפורניה? קשה לך לחיות עם זה? תתאבד.

ערב רב

New member
שידול להתאבדות הוא פשע חמור

הנה בסופו של דבר תפסנו את ויני על עבירה חמורה על החוק, הידד!

ערב רב

New member
עכשיו הבנתי

למה ברחת לקליפורניה, כנראה שזו לא הפעם הראשונה..

vinney

Well-known member
חחח... אעלק ברחתי

תמשיך להאמין במה שאתה רוצה, מצידי, הצעתי לך דרך לפתרון הבעיות שלך, אבל אם תוכל לפתור אותם מבלי לפגוע בעצמך או אחרים, זה כמובן יהיה עדיף על כולנו.

vinney

Well-known member
אז הפתרון פשוט

או שתהרוג אותי, או שתהרוג את עצמך, או שתתמודד. הפתרון שהצעתי הצעתי כי אתה כנראה לא רוצה להתמודד, ואני בהחלט לא רוצה שתהרוג אותי.

אשרת

New member
די די די

אם אתם לא מסוגלים לדבר אחד עם השני מבלי לשלוח אחד להתאבדות והשני להסתכלות, אז פשוט תתעלמו אחד משני.

vinney

Well-known member
קשה לי להתעלם מבן אדם הזה

שבא ואומר שכשמשהו מבוצע כלפי עבריינים ישראלים זה פשע נגד אנושות, אבל משהו הרבה יותר חמור כלפי ערבושים חסרי זכות קיום - זה בסדר. אם לך זה נראה בסדר, זכותך.

אשרת

New member
לא , זה לא נראה לי בסדר, ויני.

אבל מצד שני אני לא אמורה לחנך אותו למשהו. מה שלא הבין עד היום, לא יבין גם מחר. הוויכוחים פשוט עקרים, ובסופו של דבר אתם שולחים אחד השני לכל מיני מחוזות הזויים.

vinney

Well-known member
ושתיקה כהסכמה?

לא. אנשים כאלה שואבים את כוחם מלהראות כמה שכולם מסכימים עם הדברים הכי הזויים שהם טוענים מתוך כך שאף אחד לא אומר להם שהם מדברים שטויות.

אשרת

New member
אז שידברו שטויות.

יש חוק אשר אוסר על אמרית דברי הבל ושטות? ולא, יש כאלו ששותקים, כי הם מבינים שאין שום טעם והגיון להכנס לוויכוח עקר. אתה באמת לא חושב שהויכוים שלך איתו עם קצת עקרים?

ערב רב

New member
אם כי יש יתרון גדול בהסדר החדש

עכשיו ערביי עזה נתונים לחסדי ועד העובדים של חברת החשמל, זה הרבה יותר גרוע מלשסות בהם מג"בניקים. כשדוד ביטון ומיקו צרפתי מהועד יגמרו איתם הם יתחננו שנסכים לקבל את גלעד שליט.

למעלה