רפואת עור משלימה

hnuni

New member
רפואת עור משלימה

אז כתוצאה מצלקות ברגליים (חיטוט בפצעים ועוד) יש לי צלקות נוראיות.
שאלתי שאלה זו בעבר ועניתם לי שיש תערובות שמנים שיכולות לטשטש צלקות.
באיזור המרכז אפשר לשמוע על המלצות למרפאה של רפואת עור משלימה שיסתכלו על הרגליים במצולקות שלי ויגידו לי מה טוב עבורי?
האם לכללית יש מרפאות כאלה?
באיזור פתח תקווה.. רעננה
תודה מראש

hnuni

New member
עוד דבר

האם השמנים יכולים להחמיר את הצלקות? אם יתנו לי שמנים שלא מתאימים?

Besomet

New member
טיפול בצלקות ברפואה המשלימה

כפי שאור ציינה, ארומתרפיה נותנת את המענה המדוייק ביותר עבור המצב שתיארת.

תכשיר שאינו מתאים עלול ליצור גירוי בעור, או לא לעזור כלל, אך לא להחמיר את הצלקת.
יחד עם זאת, צלקות מגיבות לטיפול טוב יותר ככל שהן טריות יותר. צלקת בת חודש ניתן להעלים כליל, בעוד שצלקת בת שנה אפשר להקטין ולטשטש.
אם כן, טיפול שאינו מתאים יעלה לא רק בכסף, אלא גם בזמן יקר.

ארומתרפיסטית מצויינת באיזור שציינת היא לאה אלון. היא בכפר סבא - 0525452335

רפואה שלמה!

hnuni

New member
תודה רבה על התגובה

אוף רוב הצלקות שלי בנות שנה בערך.. חלק פחות

0 אור 0

New member
אתה צריך ללכת לארומתרפיסט מומחה

2 אפשרויות שאני חושבת עליהן:
1. שלוס - בתחנה המרכזית בתל אביב. אפשר לקבוע אתו עצמו, או לבקש המלצה לאחד מתלמידיו
2. ראן צמחים - נדמה לי שהם איפשהו באיזורפתח תקווה - זה נותן לך אופציה גם לצמחי מרפא (האמת גם שלוס מבין בצמחי מרפא כך שזה קיים אצל שניהם) לחיזוק אפשרויות ההחלמה
בכל מקרה - ממש לא קופת חולים

hnuni

New member
תודה רבה על התגובה

אני ראיתי שגם בתגובה הקודמת המלצת על שלוס, אז אולי אני באמת אעשה מאמץ ואגיע עד לשם.
הם באמת מאוד מומלצים מנסיון? וגם נראה לך שהצלקות באמת יעברו לי בעזרת השמנים (צלקות מחיטוט משערות מתחת לעור.. הצלקות רבות מאוד וחלקן כהות מאוד השאר וורדרדות/אדומות)
אני מבטיחה שאם זה יעזור לי אני אספר לך ואני אמליץ על מי שעזר לי ככה שלאנשים אחרים שיהיו במצב שלי יהיה לאן לפנות:)

(גם שאלתי את ראן צמחים והם אמרו שיש להם משחה קומפרי או משהו כזה.. זה לא תערובת שמנים. האם כדאי? )

שוב תודה רבה, ואשמח לכל עצה בנושא..

0 אור 0

New member
לא לשאול בחנות אלא יעוץ אישי

גם בראן צמחים וגם בשלוס יש חנות
אני דיברתי על האנשים שמאחורי החנות - ראן צמחים אלו שני אנשים שכרגע זכרוני הסנילי השמיט את שמם, ובשלוס זה שלוס - הם מלמדים שמנים וצמחי מרפא וגם מייעצים בעצמם
לכן אמרתי שאולי יכולים להמליץ על תלמיד
קומפרי אני חושבת שלא מתאים לצלקות ישנות,
הכיוון שאני הייתי הולכת עליו לו הייתי מטפלת בך זה תערובת שמנים כמרכיב העיקרי (הליקריסום ועוד כמה שמנים שיש להם אפקט גם על צלקות לא לגמרי טריות), ובצמחי המרפא משתמשת לחיזוק היכולת הטבעית של הגוף להתרפא ולחדש רקמות - ולבנות טינקטורה כזו זה באמת דורש תשאול והתאמה אישית.

hnuni

New member
האם את מטפלת שמנים?

אם כן אשמח לבוא לפגישת יעוץ איתך

0 אור 0

New member
אני מטפלת בשמנים ובצמחי מרפא אבל

אני גרה סמוך לבאר שבע,
ועד כמה שאני אשמח אם תבוא אלי עד לכאן, אני משוכנעת שיש מטפלים מצויינים גם במרכז

למעלה