רפואי תחילת שבוע

כוכב34

New member
אשמח להסבר כיצד נראה טיפול הומאופתי

ידוע לי שיש פגישה ראשונה בה הרופא פוגש את המטופל ויוצר עליו תרשים גופני -רגשי או משהו כזה .. איך זה ממשיך? איך עובד התשלום? משלמים על כל פגישה? הרמדי עולה בנפרד? מה לגבי התייעצות טלפונית? אשמח אם משהי או משהו יוכל לפרט ולהסביר וגם אם תוכלו לכתוב סדרי גודל של מחיר
המון תודה

ענבלית70

New member
לא יודעת אם כל ההומאופטית עובדים בצורה דומה

יכולה לספר לך איך זה עבד אצלנו - פגישה ראשונה בתשלום גבוה יחסית (זה היה לפני שנתיים ככה שאני לא ממש זוכרת, אבל סביב ה 400-500 ש"ח). פגישה שניה לאחר כחודש וחצי בתשלום נמוך יותר (נדמה לי ש 250 ש"ח). ההמשך נעשה טלפונית ללא עלות נוספת. אחרי כשנה באנו לפגישה נוספת בעלות הנמוכה יותר. מאז עברה שנה, אנחנו עדיין מתייעצות עם ההומאופטית מדי פעם טלפונית, ללא עלות. הרמדי עלה 50 ש"ח (תשלום לבית במרקחת, אליו ההומאופטית שולחת את המרשם). כשהתחלנו החלפנו 3 או 4 פעמים רמדי עד שמצאנו מה מתאים, ככה שזו עלות נוספת.

כוכב34

New member
תודה
אשמח לתשובות נוספות

nuvnuv1

New member
אסביר לך איך זה עובד עם ההומאופת שלנו

אנחנו מטופלים כל המשפחה אצל אותו ההומאופת שפתר לנו המון בעיות עיקשות מאוד.
פגישה ראשונה היתה פגישה די ארוכה בסביבות שעה וחצי, במהלך הפגישה עוברים על כל ההיסטוריה הרפואית של הילד או המבוגר, ונשאלות גם הרבה שאלות לגבי האופי שלו ומאפיינים רגשיים, העלות של הפגישה הראשונה אם אני זוכרת נכון היתה בסביבות 450 או 500 ש"ח. אחרי הפגישה הראשונה הוא הזמין תרופה הומאופתית מתאימה מבית מרקחת הומאופתי (המחיר שלה בסיבות 40 ש"ח) או אם יש לו את התרופה המתאימה בקליניקה הוא בד"כ נותן אותה ללא תשלום.

אחרי חודש וחצי בערך מגיעים לפגישת מעקב קצרה יותר כדי לראות מה השתנה במצב ואיך ממשיכים, המחיר שלה 300 ש"ח. כל כמה שבועות הוא מבקש מאיתנו בד"כ לדווח לגבי המצב בטלפון או באימייל. אח"כ ממשיכים בפגישות לפי הצורך כל כמה חודשים.

בין הפגישות אנחנו מתקשרים אליו כשצריך לטפל במשהו או כשיש איזושהיא בעיה אקוטית שדורשת טיפול, הוא בד"כ נותן לנו הנחיות טלפוניות ומזמין תרופה הואופתית בהתאם למצב (אם זה מקרים מסובכים אז לפעמים צריך להגיע לקליניקה ואז זה במחיר של פגישה חוזרת), הטיפולים בטלפון הם ללא תשלום והוא הסביר לנו שזה כלול בעלות הפגישות שנערכות פעם בכמה חודשים.

אני חייבת לציין שאנחנו מתקשרים אליו הרבה כשצריך והוא הקפיד מאוד לתת לנו הרגשה שזה בסדר גמור ושזה חלק מהטיפול.

מבחינת עלות תועלת- במקרה שלנו אני יכולה לומר ללא ספק שהטיפול הוכיח את עצמו אצל כולנו, חסך לנו המון ימי מחלה גם שלנו וגם של הילדים ופתר בעיות ששיטות טיפול אחרות לא הצליחו לפתור.

אשכוליה

New member
השיער שלי...

נוטש אותי, קומונה אחרי קומונה של שיערות. אני יודעת שככה זה אחרי לידה, אבל אולי בכל זאת יש כאן מישהי שיכולה להמליץ לי על תוסף כלשהו לפני שאתייאש ואסתפר? אני מעדיפה להרגיש שאני לפחות עושה משהו בנידון

ריפוי בעיסוק פרטי- איזור רחובות או מודיעין

אני מחפשת המלצה למקום בו נוכל לעבור אבחון וטיפול בריפוי בעיסוק באופן פרטי.
אשמח גם לשמוע מנסיון מהם טווחי המחירים.

פניתי גם דרך קופת החולים, אך התור נקבע רק למספר חודשים קדימה, ואני מרגישה שיש התמודדויות שגורמות לילד לתסכול ואנחנו לא מצליחים לעזור לו מספיק.

תודב

נינושה2

New member
בן 6.5 קטן, לא אוכל -בדיקות דם.

האמצעי שלי זריז, נמרץ וחכם כמו שד.
אבל מה? הוא בקושי אוכל , הילד הזה, וגם מה שהסכים לאכול בעבר עכשיו כבר בקושי מסכים. ניסיתי להרפות, באמת, אני עדיין מנסה, אבל אני מודאגת, מגוון המזונות שלו רק מצטמצם מיום ליום. הוא הכי קטן בכיתה, היה באחוזון 5 ועכשיו נראה לי שירד מתחת, לא רזה חולני אבל אין לו טיפת ריפוד. בחיי שאני לא מבינה ממה הוא מקבל את כל המרץ הזה שיש לו. אוכל בעיקר פסטה (מלאה), בננות, מלפפונים, טבולה,קצת בשר, ביצים רק בפנקייק, לפעמים עושה טובה שאוכל קטניה וחצי. ספורטאי מצוין (ג'ודו, הוקי).
כבר כתבתי על זה בעבר, אולי חלקכן זוכרות.
בכל מקרה, אני חייבת לגשת שוב לרופא למדידות ובדיקות דם, האם יש איזשהן בדיקות שחשובות במיוחד לבקש במצב כזה?
הוא כבר נבדק בעבר לרגישות לגלוטן בבדיקות הדם, התוצאות היו תקינות.

regvuv1

New member
הוא נשמע לי בסדר...

ככה נראים כל הילדים שלי וככה נראים גם בני הדודים מאחד הצדדים. הילדים שלי לא נבדקו בדיקות מאוד מאוד היסטריות, בגלל שבני הדודים כן נבדקו ולא רציתי סתם לקחת להם דם. בבדיקה האחרונה של האמצעי שלי, שערכנו לפני שלושה חודשים כי הוא היה צ-ה-ו-ב במשך יומיים, הכל היה בסדר והילד רזה לגמרי, בגיל ארבע כבר אין לו בכלל בטן של תינוק - לדעתי בקרוב יהיו לו ריבועים בבטן...
בכל אופן, אם את ממש ממש מוטרדת - לבדוק ברזל, המוגלובין וכל סוגי כדוריות הדם, B12, ובאופן כללי שיבדקו רמות ויטמין B, זה מה שאני זוכרת.
אז הוא ממשיך לאכול פסטה שלוש פעמים ביום?

למעלה