רפואה

zimik

New member
רפואה

שלום, מועד הראיונות לרפואה קרב ובא, ועדיין לא נודע לי האם יתקיימו מבחנים נוספים מלבד הראיון באוני' ת"א, מה שמכניס אותי ללחץ גדול- כי חשוב לי לבוא הכי מוכנה שאפשר. האם יש חדש בנושא? תודה

בהצלחה!

להלן דרישות הקבלה לרפואה באונ' תל אביב (בנוסף לדרישות הפורמליות של בגרות + מצרף/פסיכומטרי): א. מועמדים מתאימים יוזמנו לראיון אישי המהווה חלק מתהליך הקבלה. ב. ידע בכימיה - עמידה בדרישה זו מהווה אחד מתנאי הקבלה ללימודי רפואה ורפואת שיניים. על המועמדים להוכיח ידיעה בכימיה ע"י עמידה באחת מהבחינות הבאות: בחינת בגרות ברמה של 3 יח"ל, או בחינה בכימיה במכינה קדם אקדמית ברמה של 3 יח"ל לפחות, או בחינה בקורס אוניברסיטאי בכימיה, או בחינת סיום של קורס קיץ אוניברסיטאי בכימיה. ג. מומלץ למועמדים שלא נבחנו בבחינות בגרות בפיסיקה ובמתמטיקה ברמה של 5 יח"ל, להרשם לקורסי הכנה בפיסיקה ומתמטיקה המתקיימים לפני תחילת שנת הלימודים. ד. ידע בשפה העברית - מועמדים בעלי תעודת בגרות מחו"ל חייבים להגיע לרמה ב' לפחות בעברית, לפני תחילת לימודיהם, ולרמת פטור עד תחילת שנת הלימודים השניה. ה. ידע בשפה האנגלית - על כל המועמדים להגיע לרמת "מתקדמים" לפחות, לפני תחילת לימודיהם ולרמת "פטור" עד סוף סמסטר א' של השנה הראשונה ללימודיהם. ו. טופס הצהרת בריאות מקורי חתום ע"י רופא. וטופס הצהרת אישית חתום בידי המועמד. מידע נוסף תוכלי לקבל בחוג.

למעלה