רפואה תעסוקתית המפתח לבריאות הציבו

הממלכה

New member
מוכר מזרונים שהפך לראש ממשלה

אני מתכוונת לביבי נתניהו. הקפיצה מתפקיד אחד למשנהו היתה לא מובנת עד שנזכרתי במקרה שלגביו שאלתי אותך אתמול. כי היום כבר נזכרתי במקרה נוסף. הפעם זה מתרחש בדרום אמריקה, בעיר סאו פאולו רק שלא אדם אחד נפטר אלא אשה, בעלה, ושני הוריה בסמיכות זמנים. המקצוע שלה הוא "בעלת מתפרה לכיסויי מיטה" היא עבדה בסגנון הריבועים התפורים עם חומר מילוי דמוי צמר גפן. במקרה של מוות בעריסה, האם מישהו בודק את המילוי של המזרון? צמר גפן עלול להיות מוצר של העברת טרור? ועשב ים? למשל, הפוטונים, עשויים מאיזה חומר? האם אפשר לקנות מזרון חדש מביבי נתניהו?

הממלכה

New member
דרך אגב, המקרה הראשון היה ליד.....

דיזנגוף סנטר. הרי משם נעלמה נערה באותה שנה.

הממלכה

New member
רפואה תעסוקתית המפתח לבריאות הציבו

ר. לפני כמה שנים התגוררתי בצפון הארץ והכרתי אשה נחמדה שלבעלה היתה מרפדיה לספות בתל אביב. החתן שלהם (שהיה נשוי לביתם) לקה בסרטן קצר מועד וקטלני. רק כיום, 7 שנים אחרי אני מקשרת בין הדברים ודואגת, שיתכן שוירוס כלשהו או טפיל נגוע מ"עשב ים" שמשתמשים בו הרפדים למילוי, היה גורם המחלה הקטלנית, בייחוד כאשר אני מבינה היום ש "חקלאות ימית" היא נושא בעל כח מיסתורי. הנושא היום נמצא במסגרת משרד המסחר והתעשייה (המוסד לבטיחות ולגיהות) אבל האם מישהו אכן מטפל ברצינות בנושא של בדיקת חומר מילוי לבובות,מזרונים, ספות וכו? (נכתב על ידי מומחית לטרור).

הממלכה

New member
ועוד נתון אחד....

מרכז ענף הכותנה של קבוץ ברור חייל נפטר בפתאומיות לפני איזה 15 שנה.... מוזר, שמו היה ברונפמן. מה עושים עם שמן כותנה?

הממלכה

New member
היום במעריב....

כתבה בענין מזרונים. אני מצטטת מהכתבה של ארז לוי.".....את חומר הטמפור TEMPUR פיתחה נאס"א לשימוש בחלל, והוא אומץ לתעשיית המזרנים הכריות ועוד." פולימרים שפותחו עבור נאס"א לתעשיית המזרונים. אז אם נאס"א בתעשיית המזרונים..... מה שהיה להוכיח

הממלכה

New member
אז המסקנה האישית שלי היא........

שבכירי הרשות השופטת והמבצעת אליקים רובינשטיין, מרים רובינשטיין והגב עדנה ארבל, הם עובדיה המסורים של JOHNSON JOHNSON .

למעלה