רפואה צרפתית
למי שממכם/ן שעוקב אחרי הודעתיי בפיב"א יכל לראות שלאחרונה אני קצת מעסיק את עצמי עם מערכת הרפואה הצרפתית. הן בגלל שאני מנסה "להכניס" את עצמי אליה, ונדרשתי לבחור רופא, והן בגלל שבאמת הייתי צריך לראות רופא. אז בסימן טוב, אחרי ששבוע שעבר קבלתי מספר ביטוח רפואי, בחרתי רופא והלכתי לבקר אותו. הצגתי בפניו את הבעיה שלי (שתסלחו לי, אבל מטעמי צנעת הפרט אני אשמור אותה לעצמי) והוא איבחן אותה. דברנו כמה דקות, והוא הסביר לי מה המשמעות של האבחנה שלו, והבנתי שיכול להיות שזה קשור לחיי המין שלי (ברגע זה צמצמתי את אי הודאות לתחום מאד ספציפי של מחלות
). מאחר ורוב הסבריו התייחסי למגע עם מישהי, החלטתי שמן הראוי לא למדר את הרופא שלי ולהבהיר לו שלמעשה, אם כבר, אז מדובר במישהו. מבלי לעצור לשנייה אחת של מחשבה, הוא חזר למחשב, והוסיף ליד ההערות שכתב לגביי "הומו", ומיד אחרי זה הוא חזר לרשימת בדיקות הדם שלי והוסיף BIV ו-HIV. הייתי כל כך נרגש באותו הרגע מסיבות אחרות, שלא טרחתי בכלל להתייחס לזה, אבל רק כשיצאתי קלטתי מה בדיוק קרה שם. ה"תיוג" הזה היכה בי, ואיך אוטומטית הוחלט לבדוק אם אני "מפיץ" מחלות. בארץ, למשל, רופא המשפחה ידע עליי, אך זה מעולם לא תועד בשום מקום, או שהוא דרש ממני להבדק ל-HIV. נתקלתם פעם במשהו כזה?
למי שממכם/ן שעוקב אחרי הודעתיי בפיב"א יכל לראות שלאחרונה אני קצת מעסיק את עצמי עם מערכת הרפואה הצרפתית. הן בגלל שאני מנסה "להכניס" את עצמי אליה, ונדרשתי לבחור רופא, והן בגלל שבאמת הייתי צריך לראות רופא. אז בסימן טוב, אחרי ששבוע שעבר קבלתי מספר ביטוח רפואי, בחרתי רופא והלכתי לבקר אותו. הצגתי בפניו את הבעיה שלי (שתסלחו לי, אבל מטעמי צנעת הפרט אני אשמור אותה לעצמי) והוא איבחן אותה. דברנו כמה דקות, והוא הסביר לי מה המשמעות של האבחנה שלו, והבנתי שיכול להיות שזה קשור לחיי המין שלי (ברגע זה צמצמתי את אי הודאות לתחום מאד ספציפי של מחלות