רפואה סינית

רפואה סינית

האים שמעתם על גולן מהאינטרנט רפואה סינית האים ניסתם זה עוזר?

מצפה לתשובה
תודה

היי ברוכה הבאה לבית החם

מאוד מבינה את הדאגה והלחץ שלך. כולנו היינו שם בהתחלה וישנן גם תקופות גם מאוחרות שהדאגה חוזרת. כל גיל והסמפטומים שלו.

טוראט זה מכלול של סמפטומים, לא כל טוראט דומה למשנהו ולכן אפשר לשמוע מנסיונם של אחרים אבל הטוראט של בנך הוא אינדיבידואלי ולכן את צריכה קודם כל להבין מה הכי בוער ומפריע לבנך (לא לכם או לסביבה) ובזה לטפל. לצערנו אין תרופת פלא לטוראט והכל ניסוי ותהייה/טעייה. הכי חשוב להתייעץ עם הרופא על כל שינוי שחל מכיוון שלעיתים גם כדורים עלולים לגרום לתופעות לוואי ואז העלות מול התועלת גבוהה יותר וחבל.

לגבי כל הטיפולים גם האלטרנטיבים וגם הקונבנציונלים אין שום דבר שמעלים טיקים , זה יכול להפחית להרגיע ולתחושת הקלה מסויימת וזה אומר גם לצד הקונבנציונלי וגם האלטרנטיבי ולכן אם משהו מבטיח לך שזה יעלם הוא לא דובר אמת מכיוון שעד היום זה לא בא במבחן המציאות לא בצד הזה ולא בצד השני.

טוראט בא בגלים. ישנן תקופות מאוד סוערות, וישנן תקופות רגועות שכמעט ושוכחים שהטוראט קיים בבית.

לגבי בית הספר חשוב מאוד שתשתפי איתם פעולה ויש פתרונות שאפשר לתת לך בתוך המסגרת
אני מאוד מבינה ללבך בנוגע לחוסר ריכוז גם לילדי יש את זה עד היום והרבה יותר קשה לו ללמוד ויש פעמים שהוא מוותר לעצמו אבל אנחנו לא מוותרים לו או עליו וכל הזמן עם כל הקושי הרב מרימים, אוספים ונותנים לו את "המשקפיים" הבהירות והאופטימיות..

מילת המפתח סבלנות אורך רוח והמון הכלה....

בהצלחה רבה!

אלמונית פלונית 1

תודה רבה לך אבל בכל זאת אני מעדיפה רפואה טיבעית ואני שוברת את הראש

fredi88

New member
אני ניסיתי.

גולן הוא בחור מאוד נחמד, הוא מטפל בשיטת דיקור וצמחי מרפא סיניים, ובנוסף ממליץ על דיאטה, בעיקר לא לאכול דברים שומניים ומתוקים.. אני עשיתי בנתיים 6 מפגשים אך עדיין לצערי לא מרגיש כל שיפור או הקלה.

fredi88

New member
בוודאי

אעדכן עם יהיה שינוי, אבל כמו שאלמונית פלונית אמרה כל מקרה הוא אינדיוידואלי ויכול להיות מה שלא עזר לי כן יכול לעזור למישהו אחר.

FREDI88

יכול להיות כמה עולה לך כל מיפגש?
והאים הבן שלך שותה את התרופות כי זה מגעיל

אורלי יקרה, שלום! עושה רושם שאת הופכת כל אבן

על מנת לעזור לבנך על מנת למצוא תחליף לתרופות.
האם תוכלי לפרט מה הכי מפריע לילד?
האם זה הטיקים או ההתנהגות?

גם אם מדובר בטיקים וגם אם מדובר בהתנהגות - ההמלצה היא על שיטות טיפול התנהגותיות.

כפי שעלה בכנס - יש כוונה להמליץ על טיפול התנהגותי כולל כטיפול ראשוני בטוראט.

גובלינית שלום

תודה לך
מה זה טיפול בהתנהגות
לאן פונים
יש לו פסיכולוג קליני פעם בשבוע או פעם בשבועיים
למי לפנות

הכי טוב דרך המרפאה ב"שניידר". קחי בחשבון

שיש תורים ארוכים.
ניתן גם באופן פרטי.
אם את מעוניינת בכך - צרי קשר טלפוני בשעות הערב
039012956
יום טוב!