רפואה משלימה

litalgold

New member
רפואה משלימה

האם מישהו ראה הבוקר את התכנית של רבקה מיכאלי?, התארח שם מרפא אלטרנטיבי והדגים טיפול משלים שאמור להחליף בהדרגה את הריטלין, אם מישהו ראה ועבר עם ילדו טיפול דומה, אשמח לשמוע תגובות, שמי לילי ואני אמא של ליטל בן שתיים עשרה וחצי ולומד בחטיבה כתה ז´ היום הוא מטופל בריטלין S.R. בתודה מראש לילי

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל נחמד שהצטרפת אלינו, דבר שני אני אשמח את תתני לנו את שם המטפל או את השיטה כדי שנוכל לברר על מה מדובר. בכל אופן אני עדיין לא שמעתי על שיטה אלטרנטיבית שמחליפה את הריטאלין, שהוכחה בצורה מחקרית ובדוקה - למרות שיש כמה וכמה מתיימריים. מחכה לשמוע ממך. אפרת

דליה .ד

New member
שלום שלום לך אמא של ליטל../images/Emo142.gif

אכן לפרקים יש בטלוויזיה כל מיני כתבות וראיונות על כל מיני שיטות לטיפול לא רק בadhd אלא בכל רעה חולה על פני הפלנטה. אני ניסיתי מספר שיטות אבל לא הפסקתי את הריטאלין אף פעם. ובסופו של עניין נשאר רק הריטאלין. בני בן 12 מקבל כדור בבוקר ועוד כדור בצהריים. שתי בנותי הגדולות (16 ו 14 ) מקבלות sr והם כולם 10!...נכון קצת פרועים, קצת שובבים, אימפולסיביים ומוציאים אותי בקלילות מהכלים...אבל הם גם מקסימים והם שלי....

Iddo

New member
הלוואי שאני הייתי מקבל ריטלין בגילם

אני מאובחן כבר 25 שנים. כל הזמן הזה הריטלין שימשה בטיפולים אך בילדותי היא לא הייתה מפורסמת. רצה הגורל ופגשתי בטיפול המתקדם יותר לפני ששמעתי על הריטלין. זה היה בגיל 23. כיום אני כנראה בתחנה האחרונה של הטיפול. את רוב מה שהוא נתן לי כבר אי אפשר לחקת לי. אבל הוא כבר לא כל כך מצליח לתת. יתכן שאקח ריטלין.

Iddo

New member
מה בדיוק מפריע לך בריטלין?

אני עברתי טיפול תרופתי מתקדם יותר ממנו אבל לא משלים אלא מוכח מדעית. יש עוד טיפולים כאלה. רצוי לא לשכוח שהריטלין היא הישג רפואי בן 60 שנה. בעשרות השנים הראשונות שלה היא היתה מוכרת למיעוט וכמוהה יש תרופות וצרופי תרופות שהיום מוכרים רק למיעוט. הטיפול שאני קיבלתי הוא לרוב מוגבל בזמן. לא צריך לקחת אותו לכל החיים. הוא מטפל בסימפטומים רבים יותר של לקויות הלמידה והריכוז והוא ניתן בתרופות בעלות פחות תופעות לוואי. חסרונותיו המרכזיים: הטיפול מועיל רק לשלושה מכל ארבעה המנסים אותו. הטיפול יקר.

למעלה