רפואה משלימה

yael101983

New member
רפואה משלימה

איזה טיפול של רפואה משלימה מתאים למצב של רעידות וקפיצות בגפיים המלוות בנפיחות בלשון?

0 אור 0

New member
במצב אקוטי קודם כל רצים למיון

אם מדובר במשהו פחות מפחיד ממה שמשתמע מהתיאור שלך, והרופאים טוענים שהכל בסדר, אז יש מקום להתחיל בטיפול ברפואה משלימה. יש שיטות רבות שונות זו מזו במהותן ובדרך העבודה, אך המשותף בין כולם הוא שהאבחון שלנו לא מסתכל על הקפיצות בגפיים, אלא על האדם שהגפיים שלו קופצים ומנסה להבין ממה זה נובע במבט הוליסטי (=שלם = ראיית כל התמונה). קשה מאד לפי מה שתיארת אפילו להתחיל לנחש איך יראה הטיפול, כי הוא צריך להתחיל באבחון ואז ננסה לבדוק מה הטיפול שהכי מתאים. השאלות הראשונות שתישאל מעבר למי אתה ובאיזה מקום בחיים ואיך אתה חי, הן מה סוג הרעידות , מתי התחילו, מתי הן קורות, אותן שאלות לגבי הנפיחות בלשון , האם יש קשר ביניהן וכד'

יעל ND

New member
הייתי ממליצה לך

קודם כל לאבחן את הבעיה, שנדע על מה מדובר. אחרי זה נשמח להמליץ על הטיפולים. ממליצה להתחיל מאנדוקרינולוג.

yael101983

New member
תגובה

ברפואה הקונבנציונאלית לא יודעים מה הבעיה, ולכן פניתי לרפואה המשלימה

יעל ND

New member
הבנתי

אם בבדיקות אין שינויים, את צודקת בפנייתך, רק שלא ניתן לאבחן (ולכן גם לטפל) דרך הפורום. תפני לייעוץ מקצועי. נשמע שמדובר בבעיה רצינית.

ינוקא1

New member
ברפואה סינית

נראה זאת בדרך כלל כ"רוח" שזה מצב של תנועה רבה בגוף , שקשורה לחסימות רגשיות , ללא מספיק חומר שיקרקע אותה. זה בסופו של דבר יוצר את הרעידות. הנפיחות בלשון בדרך כלל קשורה לליחה רבה בגוף שנוצרת במערכת העיכול. זה יכול להיות קשור לאבחנה הקודמת. נדרש כמובן אבחון של מטפל כפי שאמרו לפני.

יעל יקרה בוקר טוב לך ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif- כהמשך

לתשובות הקודמות אוסיף ואומר, שאכן היה עומס יתר בהתנהלות החיים ובאיכות החיים. אורח החיים היה לא רק עמוס רגשית, בוודאי - אלא, כנראה, גם מבחינה תנועתית, תזונתית, התנהגותית, רוחנית - כולם יחד או חלקם - ומאידך, חסימות בהללו. תמיד כשיש עומס מכיוונים מסוימים, הרי, שמהיבטים אחרים - יהיה חסר. וכמו תמיד - אנחנו מדברים אודות איזון בחיים. עבודת-המידות - זה תפקידנו בעולם הזה. ללמוד ולהבין את המידה המתאימה לנו באמת - לכל עניין ותכונת-אופי ואכילה, דיבור, הקשבה ועוד. ומידות, תרתי-משמע = בכמות ותכונת-אופי באישיותנו. כמו אחרי ריצה מרובה מדי - העצירה מלווה בפיק ברכיים. או אחרי שמרכיבים אותנו על אופניים וישבנו כמעט ללא תנועה, פסיביים, דקות רבות, לכשנרד מהאופניים נרגיש רעד ברגלינו ולא יהיה לנו נוח לעמוד על הקרקע (כך, מניסיוני בענייני רכיבה והרכבה על אופניים). ועוד דוגמאות. ובאופן עיקרי - התייחסות הריפוי הטבעי האמתי - כל בעיה נוצרת ונובעת משיבוש הטבעי. "הכל מהאיברים, שמשתמשים בהם - תמיד - על דרך הטבע = מוסיף תיקונם ומתחזקים מעשיהם; וכאשר ימעט שמושם וישתבש = ייפסדו ויחלשו מעשיהם" - כך, מדברי רבנו בחיי. כלומר ניתן לבחון מה עלייך לאזן - מה לצמצמם ומה להוסיף . כמובן, הדרך הבריאה והנכונה והנבונה - רק בפגישה אישית עמך ובשיתוף פעולה מצדך - לסייע לך לשוב לבריאות מאוזנת רעננה ואיתנה ויציבה בטבעיות. בהצלחה בבחירותייך ושנה טובה יותר עם בשורות נפלאות רק בשמחה ובטוב-לבב,
שלומית נצח

כשהיא כתבה "לשון נפוחה"

אף אחד לא חשב על אלרגיה מסוג כלשהוא לאוכל או אלרגן סביבתי? (וגם דגים מסוג מסויים, פירות טרופיים, ריסוס, בושם, חומר ניקוי, משחת שיניים וכד'

ל-אזון פנימי - ערב טוב ומבורך

אלרגיה בעברית פרושה חולשה. חולשה נוצרת מעומס של דברים מסוימים על-חשבון חסרים מכיוונים אחרים. ולאנשים השונים ישנן חולשות שונות = אלרגיות שונות :- לאבק, לפריחה כזאת או אחרת, למאכלים מסוימים ולא לאחרים, לסוגי בדים שונים ועוד ועוד.......- כפי שתיארת בדברייך שלך. ועל כך, השבתי בתשובתי. לדעתי, מתוך ניסיוני בלבד ולפי תפישתי והבנתי - רוב רובן של האלרגיות=חולשות של בני-האדם נובעות מעודף חומצה בגוף, על-פני בסיס. אם כן, ישם אנשים שמעדיפים את מילת הקסם "אלרגיה". אני מעדיפה לקרוא למצבים השונים בשמם העברי - כך, הם מובנים לי ברור יותר. ולפיכך, גם יימצאו הפתרונות. ומה שאינני יודעת אשאל אחרים שיודעים יותר או אחרת ממני. או אפנה אותו אדם למי שיודע בעניינים שאינם נהירים לי דיים. בהצלחה לכולם ושנה טובה ומקסימה,
שלומית נצח

yael101983

New member
תגובה

עשיתי בדיקת אלרגיה, אבל היא לא העלתה דבר. לפני הבדיקה באחד מבתי החולים עלו על כך שתרופה נגד אלרגיה עוזרת להקלה במצב, לכן אני ממשיכה לקחת תרופה לאלרגיה. התרופה לאלרגיה צמצמה את ההתקפים בחצי, כלומר לפני התרופה היו כ-40 התקפים שבועיים ואילו כעת יש כ-20 התקפים שבועיים. כדי שאני לא אחנק מהנפיחות בלשון הוסיפו לי קלונקס (תרופת הרגעה), והיא מורידה את הנפיחות תוך בערך דקה. אני לוקחת את התרופה לאלרגיה פעם ביום בערב ואת הקלונקס אחרי כל התנפחות לשון וזה אומר בממוצע שלוש פעמים ביום.

יעל פלד יקרה ערב טוב לך

הבחירה בידייך. האם להמשיך בדרך של בלבול המערכות על-ידי פתרון שטחי ולרגע. או, שאת מעוניינת בריפוי אמתי, שהוא יסודי ובסיסי - לטפל בשורש הבעיה שלך. והרי, לכל תרופה קונבנציונלית ישנן תופעות לוואי שליליות. קראי את הדפים המלווים לגבי תופעות לוואי. לפעול מתוך לחץ ופחד - איננו נבון. כך, יהיה עליך לטפל אחר-כך בבעיות נוספות, שלמעשה את יכולה להימנע מהן כבר עתה. מאחלת לך שנה של בחירות נבונות ואמיצות לבריאות נאמנה ברעננות איתנה
שלומית נצח

yael101983

New member
תגובה

בגלל שהרפואה הקונבנציונלית מעניקה רק פרונות זמניים, פניתי לייעוץ לגבי רפואה משלימה.

ליעל היקרה - בהצלחה בדרך הטבעית

ומקווה אני שהגעת למקומות הנכונים. רפואה משלימה - היא, לא תמיד רפואה טבעית מספיק טובה. שינוי מהותי באורח-חייך הוא הפתרון והתשובה הנכונים למצבך. רפואה משלימה - פעמים רבות משאירה אנשים עדיין ברפואת הממסד הקונבנציונלי, ואיננה מאפשרת להם מספיק להבריא. בהצלחה ובשורות טובת לשנה טובה ומתוקה יפה ומלאת חן בבריאות איתנה ורעננה,
שלומית נצח

elisela11

New member
לאחר איבחון כדאי לנסות גם טיפול אוסטאופתי

אוסטאופתיה הינה תורה טיפולית המטפלת בבעיות של מיפרקים ושלד הטיפול אוסטאופתי מתאפיין בשיטת מגע רך הנותן פתרון לחוסר האיזון בגוף ולתחושת הכאב תוך כדי בתמקדות בגורמים לכאב ולא רק בסימפטומים. המרכז לרפואה אוסטאופתית הינו מרכז מוסמך המרכז תחתיו ניבחרת של מטפלים מוסמכים מהשורה הראשונה בפריסה ארצית. לחץ כאן לקריאה על טיפול אוסטאופתי

למעלה