רפאל- עיסקית

גסטרו

New member
רפאל- עיסקית

התחלה טובה - התריסים הונציאנים שכיסו את החלונות הפונים לטילת, הוסרו ומשולחננו שליד החלון נגלה הים החכול במלוא הודו עם מפרשיות לבנות , לא צריך יותר מזה כדי להנות. ישבנו באזור המעשנים ולמרות זאת לא הורגש כלל ריח סיגריות, כנראה מערכת מיזוג משוכללת . היינו שלוש , אחת צמחונית. בעבר רפאל היתה המסעדה שלנו לחגיגות , כשנה וחצי לא הייתי , לאחר ארוחה אחרונה מאכזבת ואפשרויות טובות רבות באזור. ולאוכל- לחם אגוזים ודגנים טרי עם חמאה בצד ואחר כך הפוקצ'ה הטובה - נשארו מצוינים כבעבר . ראשונות- חציל בלאדי עם טחינה היה חציל מאיכות מעולה , ללא גרעינים, בשרו לבן . מנה שיגרתית אך חומרי הגלם המעולים השביחו אותה סשימי טונה היה אינטיאס (תוספת 15 שח למחיר)- קוביות אינטיאס סדורות על צלחת גדולה על כל קוביה פרוסת צנונית דקה ופרוסת בצל , טפטופי וינגרט אנשובי בין לבין ועלי מיקרו מעל . את היוזו לא מצאתי. טעים אבל לא גורם לי לגעגוע . בעבר היתה מנה של סשימי טונה עם נתחי חציל קלוי- טובה פי כמה סלט פאפיה ושעועית ירוקה עם טרטר דג ים בוינגרט תיאלנדי - אכן טעם תיאלנדי של בוטנים, חרפרף ולא חריף ממש . בסדר גמור. עיקריות- למי שלא רוצה להוסיף למחיר העיסקית יש מעט אפשרויות בחירה כך ששתים לקחנו את קציצות הטלה עם קישואים אורגניים זעפרן ולימונים כבושים. את הלימונים לא מצאתי , לקציצות היה תבול טוב והיו טעימות בשילוב הפוקאצ'ה , את הקישואים לא אהבתי , השותפה חסלה אותם בהנאה . היתה גם שעועית ירוקה מעל- בכלל שעועית מוטיב חוזר בהרבה מנות שם . הצמחונית לקחה ניוקי עם קרם עגבניות , הניוקי היו מרובעים , די גדולים. של טוטו טובים יותר, פסקה. מיצמיצ - נראה שאין לך סיבה להגיע לשם. קינוחים- 35 לאחד היו מצוינים - צלחת פטיפורים מגוונת ביותר ומושקעת ומאפה שוקולד מהיר של לורונה שוקולדי מאד אבל לא מנג'ס במתיקותו. קופון מאתר REST הקנה לנו כוסיות עם מוסקטו של יקבי רמת הגולן . לימונדה חביבה . השרות היה טוב מאד. קנקן מים קרים מולא שוב ושוב כולל במעמד הגשת החשבון . המסעדה היתה מלאה מפה לפה . לידינו התאספו כל המי ומי לאכול בשולחן ארוך על טהרת הגברים. נראה שרצפה שם שוקעת מכובד הארנקים. לסכום- האוכל סולידי, טעים, לא מסעיר. הקינוחים משובחים . אני זוממת לבוא לשם בסביבות 15.30 להזמין 3 קינוחים זה אחד זה עם כוס קפה , נוף הים ואולי נגיע לשקיעה. מי מצטרף ?

ננה f

New member
חן חן על הביקורת.

קינוחים, ועוד בשרשרת זה ממש לא אני. בטח לא ברפאל ואת הים אני אוהבת להריח... כן, רפאל אבן שואבת לבעלי הכיס הכבד והתפוח, או בעלי אגו דומה... אני חושדת שהיוזו אולי הגיע כמיץ, יכול להיות?? ולגבי הלימון הכבוש פגשתי המון מנות בהן הטעם בהחלט מורגש אבל הלימון מתמזג ברוטב או בתבשיל.

מיצמיצ69

New member
תודה על הדיווח

קראתי שיש להם ריזוטו כרישה (LADY SHARK
) אורגנית צעירה (כלומר בייבי כרישה) שנשמע מאוד מסקרן.. לא היה בדיוק? היעד הבא שלי זה "בית תאילנדי". מעולם לא אכלתי שם וירדו עלי בנושא לאחרונה............... אולי השבוע...

Merav B R

New member
גסטרו את עושה חיים ../images/Emo8.gif

למרות שרפאל לא "עושה לי את זה" (כגודל הציפיות וגו') נראה שיחסית היה לכן נחמד.

למעלה