רפאל איתן.

yaely2

New member
מנהל
רפאל איתן.

שבת שלום כולם,

היום לפני 15 שנה נסחף בין גלי ים אשדוד רפול איתן. היה הרמטכל ה 11 של מדינת ישראל ושירת כרמטכ"ל התקופה הארוכה ביותר משך 5 שנים
היה ח"כ ושר ואף סגן ראש הממשלה וקיבל גם את עיטור העוז.
זמן לא רב לפני מותו הייתי במפגש בו השתתף גם רפול. הייתה שם אישה בגילי שאמרה שהיא רוצה לקרוא משהו. זה היה מכתב של נער בן 17 אליה, כשהיא הייתה בת 16 מכתב אהבה קליל. בסיום התפלאנו כולנו מה הטעם שהיא קראה את המכתב. אז היא קמה הגישה את המכתב לרפול ואמרה: האם אתה מזהה את הכתב? ורפול בלחיים סמוקות ובבושת פנים הודה. הוא גם חייב היה להודות שהוא לא זוכר אותה.
יעלי

שי1951

Member
צהרי שבת נעימה ויפה

יעלי - לא ברור ממה שכתבת - אם הוא זוכר את המכתב אך לא זוכר אותה,
או שאינו זוכר את המכתב וגם לא זוכר אותה.
בכל אופן זה נשמע קצת מטורף - כל הסיפור הזה (שלא לדבר על זו שקראה את המכתב)
מה הטעם לעשות את זה בפרהסיה - כשיש סיכוי לאחד משני דברים:
א. שהיא טועה וזה לא מכתב מרפול.
ב. שגם אם זה מכתב מרפול - הוא לא זוכר לא אותה ולא את המכתב,
או שלא רוצה לזכור - ובטח לא יודה בכך לפני כולם.

yaely2

New member
מנהל
המכתב של רפול ז"ל

המכתב הוא מאה אחוז שלו, כי היא התכתבה איתו ושמרה את המכתב. הם היו יחד באיזו קבוצה ואחר כך כתב לה.
הוא בפירוש זיהה את הכתב שלו, רק אותה לא זכר ולא זכר שכתב את המכתב. אבל זה היה הרבה הרבה שנים לאחר שהמכתב נכתב.
אז, כשהיא קראה את המכתב זה היה הרבה שנים אחרי, ואין שום מניעה לקרוא זאת בפומבי, כולנו נהננו וגם הוא. משובת נעורים. היא היתה נשואה, הוא נשוי והיה נחמד.
יעלי

שבוע טוב

שבוע טוב וכולם,
בקשר למפגש לצערי אנחנו לא מבקרים במרכז, אבל מי שמזדמן לצפון מוזמן לבקר אצלנו במושב דישון. מקום יפה..

tamarsharoni

New member
שבוע טוב , גיליתי , את אמריקה , לפחות בשבילי .

אני מאד אוהבת לחם בחמאה , ואינני סובלת לחם במרגרינה . בימים אלו של חוסר בחמאה , יש לי בעיה . השבוע כשביקרתי את ידידי רמי לוי , מצאתי על המדף ליד המרגרינה והאין חמאה , שלט גדול "עלמה" ממרח חלבי ,שלוש קופסאות של 200 ג"ר ב10 ש"ח , קראתי את "הוראת השימוש" מסתבר שזה ממרח ללחם , שני שליש חמאה ושליש שמן קנולה , יליד פולין , אבל יהודי כשר , חלב ישראל ובלי מלח . אמרתי לעצמי "על החיים ועל המוות" אין לי מה להפסיד . חוץ מ10 שקלים , קפצתי למדף ולקחתי שלישייה . חפיסה אחת נתתי לכלתי , שניה למקרר ושלישית לפריזר . אחרכך פרסתי לי פרוצה , היה מאד טעים , וכך דווח לי גם כלתי . למחרת המדף היה ריק . כנראה שלא רק אני גיליתי את אמריקה/עלמה . למי שהחמאה חסרה , אני וכלתי ממליצים לנסות .

טובי1952

New member
שבוע טוב

שלום, ברחוב כבר מוכרים סופגניות אז גם אני הכנסתי סופגניה מתאימה לדיאטה שלי.
הרעיון של המפגש ממש מדבר אליי ואני מקווה שזה יתממש. נחמד יהיה לפגוש אנשים מהפורום. אפילו 2 שנפגשים זה שווה. אני מודיעה שאני אבוא בע"ה
ואני אפילו מצפה לפגישה

טובי

למעלה