רע

מיואשת50

New member
רע

בא לי לבכות. אני לא מצליחה. יש לי גוש שיושב לי על הלב ואין לי למי לספר אני מוקפת אנשים, אבל מרגישה כל כך לבד. זה נורא. אני מרגישה כל כך הרבה דברים שונים בבת אחת. והחרדות מציפות אותי. אני רואה טלוויזיה ופתאום , משום מקום, מזנקת עליי משאית ענק מתוך המסך ומאיימת למחוץ אותי. זה נורא מלחיץ ומפחיד. זה מרוב שאני מתוחה ומרגישה במין מבוי סתום. אני שונאת את החיים האלה. אם רק הייתי יכולה, מזמן הייתי מתאדה מפה. אבל יותר מדי אחריות יושבת לי על הכתפיים . אני צריכה חיבוק. ואין מי שיחבק אותי. ( באופן פיזי יש- אבל הוא שקוע בתחת של עצמו ובכלל לא שם לב שאני במצוקה נוראית). אני לא יודעת מה לעשות. מבחוץ אני נראית שמחה ומאושרת. חיים רגילים. שתי ילדים. עבודה בשכר מינימום. אבל מבפנים אני נקרעת אני בוכה בלב.

גרא.

New member
מיואשת50,לכאורה יש לך עם מי לדבר,אלא

שהקשר הנפשי בינך לבין בעלך שהיה אמור לעזור לשניכם,השתבש כנראה כבר מזמן,ואת נותרת לא כוחות
התמודדות עם המציאות.במצב כזה,מה שמתבקש הוא חיזוק הקשר הנפשי,התקשורת והתמיכה ההדדית בינך
לבין בעלך.אחרי הכל,הוא היה אמור להיות האדם הקרוב ביותר אלייך,ומשהוא השתבש.זו הסיבה להבנתי שחשוב
ששניכם תלכו יחד לטיפול משפחתי/זוגי בכדי לשפר את התקשורת,הקשר הנפשי,והיכולת לקבל הדדית זה את
הצרכים של זה.יש בלשכת הרווחה בכל מקום בארץ מרכז לטיפול משפחתי במחיר סביר,וכדאי לשקול את האפשרות
הזו.יתכן שבעלך יתנגד לכיוון הזה,ואז בלית ברירה,יהיה עלייך למצוא פסיכולוג קליני בכדי לשתף ולקבל הבנה
תמיכה ואמפטיה.אפשר למצוא פסיכולוג במחיר מסובסד בקופ"ח שלך.לפי שעה,את יכולה לחשוב ם על פתיחת בלוג
אישי כאן בתפוז,לשתף ברגשות ובמחשבות שלך,כאשר מנסיון של רבים,התגובות בדרך כלל מאד מחזקות.וכמובן
את יכולה להכנס לפורום "תמיכה נפשית למבוגרים",כאן בתפוז.כדאי שתכנסי לשם תחילה להכיר את הפורום הזה.

מיואשת50

New member
תודה אבל

אין עם מי לדבר. עזוב. גם אם הוא יראה אותי שוכבת על הרצפה בוכה הוא לא יבין למה ומה קרה כי החיים שלי מושלמים מבחינתו. הוא לא מבין שהתקופה של החצי שנה הזאת ריסקה אותי נפשית.
אני ממש שבורה . בא לי מאוד לדבר עם מישהו, אבל אין לי עם מי. ולא בא לי לפתוח כאן בפורום את הכל. ממש לא.
אבל תודה בכל זאת על התגובה.

גרא.

New member
מיואשת50,כיוון שכך,את יכולה להתקשר לער"ן

(עזרה ראשונה נפשית) טל 1201 בכדי לשתף,לבטא את מה שמעיק עלייך.תוכלי לקבל לא רק הקשבה,
אלא גם הבנה,תמיכה ואמפטיה.השיחה בעילום שלם,וללא תשלום.

למעלה