רע...שוב!

MeWithoutU

New member
רע...שוב!

And when I'm gone, just carry on, don't mourn Rejoice every time you hear the sound of my voice Just know that I'm looking down on you smiling And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain Just smile back (Eminem - When I'm Gone) אולי יום אחד זה מה שאני אכתוב במכתב האחרון...
רע לייי... אמא אני זקוקה לך! קשה לי... לא מוצאת את עצמי! לא יודעת מה אני... מה אני רוצה מעצמי!... לפעמים חושבת שזה הפיתרון היחיד שלי... שרק אז יהיה לי טוב! נמאס לי שאומרים לי שהכול יסתדר...!!! מתי?מתיייייייי.........
נמאס לי לחכות!

../images/Emo201.gif

פתרון???מתוקה שלי אני לא מאמינה בפתרונות לרגש אין כזה דבר...הוא שם כדי להיות נוכח...הוא שם כדי שנרגיש! אני מבינה את הקושי שלך אבל את עדיין לא אמורה לדעת מה את רוצה מעצמך.......ואת עדיין משתנה ויש לך עוד הרבה הרבה שינויים לעבור אז עם הזמן את תדעי טוב מאוד מי את.... אני לא אגיד לך שהכל יסתדר אני אגיד לך שעם הזמן החיים שלך יהיו יותר ברורים ומובנים לך... את עוד צעירה ויש לך עוד דרך ...אבל אני גם בטוחה שאת תצליחי בדרך הזאת ותצאי ממנה עם ידך על העליונה!

קינגית7

New member
אני מקווה שלא יהיה מכתב אחרון

הברכות שהכנת לסקאלי, העובדה שהיית מבוקשת ורצו שתכיני הזמנה לחתונה. את רואה, יש עתיד, יש אפשרויות. תתחילי, תתאכזבי, תמשיכי. תחיי.

MeWithoutU

New member
אולי עם הזמן יהיה לי טוב...

אולי כשאתחיל לעבוד... אולי כשאני אלמד... אולי כשיהיה לי בית משלי... אולי כשיהיה לי אוטו משלי... אולי כשאני אטוס לסבתא לארגנטינה... אולי כשאני אטוס לברזיל לחפש אותה אולי כשאתחתן... אולי כשיהיו לי ילדים... ואולי... רק כשאני אמות אני אזכה להיות מאושרת... אני יודעת שאושר מלווה גם בכאב... אין דבר מושלם בעולם... אבל כשכל מה שאני חושבת עליו זה מוות... זה כבר ממש מיאש ויודעת שמצבי לא טוב ואני לא מאושרת...

efratushb

New member
מתוקה שלי

אל יאוש הכל עוד לפנייך את עוד צעירה ותמצאי את מקומך. במקום להגיד לעצמך אולי ואולי ואולי... כל פעם הציבי לעצמך מטרה אחת וברגע שתעמדי עליה ותסמני
תעברי למטרה הבאה וכן הלאה. את לא יכולה להציב לעצמך כל כך הרבה מטרות כי הכישלון יהיה ידוע מראש. אני סומכת עלייך שלא יהיה מכתב כזה...את חזקה יותר ממה שנידמה לך... ואני פה בשבילך... אימוץ לכל דבר. וכל מה שאת צריכה פשוט תגידי... גם במסר אישי אם את צריכה... אוהבת אותך אפרת

למעלה