רע לי ,,,

ליאן113

New member
רע לי ,,,

היי בנות היום היינו בועדת השמה ולצערי או לשמחתי עדיין לא החלטתי סופיתץ הציעו שנעביר את הילד לבית ספר אחר,יצאתי משם "מבואסת"בשבילו כי אני יודעת איך הוא יגיב ,אבל להפתעתי הוא הגיב בצורה חיובית,מה שהפתיע אותי ושמחתי על כך.אבל בכל זאת אם יהיה מקום והוא יהיה מתאים למסגרת,יהיה קשה מבחינה חברתית להתחיל לתת הסברים למה הוא לא לומד בבית ספר רגיל,מי שלא מכיר אותו יחשוב שיש לי ילד "משוגע",למרות שהיא מאוד חכם לגילו ,הבעיה אצלו היא בעיקר רגשית, אין לו לקויות למידה ,בעיקר בעיות התנהגות,ולא כל בית ספר מסוגל ומקבל ילדים עם בעיות אלו. אני מאוד מתוחה ועצבנית,אני גם יודעת שזה יעבור לי בטח מחר ,אבל הייתי חייבת להוציא את זה לקבוצה שבה אנשים מבינים אותי. יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל אין לי כוח נפשי יותר עכשיו אז ביי בינתיים.ותודה מראש לכל מי שקרא ומבין.

פרחיה2

New member
../images/Emo24.gifבכל זאת בהצלחה!

ואם הוא יתאים למסגרת\ וגם יהיה מקום, ואם יהיה לו טוב שם- כל השאר יתגמד. גם ההסברים.

b a r b a i m a

New member
הי ליאן. אני חושבת שאת מחמירה

עם עצמך. יש לך אכזבה מהתוצאות כי לא לזה ציפית. הילד קיבל את המעבר בחיוב - וזוהי נקודת המוצא שלכם!!! תסתכלי חיובי על הדרך החדשה. יהיה לו יותר קל במקום החדש, אפשרות להוכיח את עצמו ללא משקעים מהעבר. דף חדש, דף נקי. תהיה לו היכולת להוכיח את עצמו. מי שיחשוב שיש לך ילד משוגע-יחשוב כך רק אם זה מה שתשדרו לסביבה. למה שמישהו יחשוב ככה? כמו שכתבת-הוא ילד חכם מאד לגילו וכמו שהיכרתי אותך את מאד חזקה ודומיננטית, ואת כתף מצויינת להניח עליה ראש. עם הדרכה נכונה ממך - אני בטוחה שהוא יצליח. תראי לו את ליאן האמיתית שיודעת שיהיה לו יותר טוב - וכך יהיה. תחזיקי מעמד ותתחזקי עבורו ועבורך והשאר...יתגמד. ממני

../images/Emo24.gifמבינה אותך מאוד!

חשוב לבדוק עם צוות ביה"ס החדש באמת. מה הלך הרוח אצלם? מה התמיכה שיקבל? כיצד הם חושבים לקבלו? פשוט לשאול- ולהקשיב לתשובות בקשב רב. הן אלו שייתנו לכם את המידע החסר כל כך. אנחנו כאן. מתי שתרצי! בהצלחה!

anatdav

Well-known member
בוקר טוב ליאן - אחייני היה בן 10

כשהעבירו אותו למסגרת של חינוך מיוחד, זה לאחר שבבית ספר רגיל היו רק תלונות מצד המורים עד כדי כך שבמשך ההמתנה לוועדת השמה, הילד הפך לשוליה של מנהלת בית הספר, פשוט היה בחדרה כל היום במקום ללמוד. לאחר המעבר למסגרת המיוחדת הילד ממש פרח, היום הוא כבר בן 16 ותלמיד טוב, יוצר ופשוט נהנה ללכת לבית הספר. לפעמים שינויים הם לטובה למרות שמלווים בהמון חששות. ב ה צ ל ח ה

ליאן113

New member
תודה לכם

באמת תודה זה חשוב כל מה שכתבתן אחת אחת באמת.אני יודעת את כל זה הייתי צריכה תמיכה אולי וקיבלתי אותה ....אני יודעת שזה הכי טוב בשבילו ,אני מקווה שיהיה מקום שם ואם לא חשבתי לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי שהם יעזרו יותר במציאת המסגרת הנכונה לבני ,שלא יצטרך להישאר במסגרת רגילה כי שם הוא לא יגיע לכלום. ברגע שאקבל מהם תשובה אכתוב שוב תודה

הי ליליאן

שכחתי לאיזו כיתה בנך עולה? רציתי גם לספר לך שאת הדר העברנו לכיתה קטנה בכיתה ג' גם אנחנו מאוד חששנו מהתגובה שלה אבל הילדה הייתה מאושרת כשסיפרנו לה על ההחלטה. כמובן לאחר שהחלטנו הלכנו לבדוק את בה"ס זימנו פגישה עם הצוות והמנהלת וזה בהחלט חיזק לנו את ההחלטה ששם יהיה יותר טוב. כמובן שמושלם זה לא הדר כבר בכיתה קטנה 3 שנים יש לי הרבה אכזבה מהמערכת אבל למי לא? אבל ברור לי שבמסגרת הרגילה היא לא הייתה שורדת. נכון זו לא החלטה קלה מה שאתם עוברים אבל תני לזה צאנ'ס יחד עם זאת תרשי לי לתת לך טיפ על תסמכי רק על בה"ס ולא משנה איזו מסגרת זו צריך ןלעזור לילדים שלנו גם מעבר למה שבה"ס נותן.

למעלה