רע לי....

mor mor

New member
רע לי....

חברה שלי הודיעה אתמול בעבודה שהיא בהריון היא התחתנה אחריי בחצי שנה... זה לא פייר..... זה עושה לי רע....כי מסתכלים עליי ואומרים בלב, מה קרה זו כבר מנסה הרבה זמן ולא הולך לה....שנה בערך.

דנה 13

New member
אני כל כך מבינה אותך../images/Emo24.gif

הי אני ממש מבינה אותך אבל דעי כי בסוף זה יגיע אני תמיד אומרת לאמא שלי שמישהו למעלה מכין לי דבר טוב. אז דעי שלטווח הארוך זה לא ממש משנה. בסופו של דבר כולנו נתעורר בלילה מבכי, מקקי ומפיפי. חוץ מזה מותר לך להרגיש כך. מי אמר שיש צדק בעולם?

miky4

New member
מאוד מבינה אותך

לי נדמה לאחרונה שכולן בהריון - ושלכולן זה הלך מה זה בקלות... אני לא בטוחה שאנשים באמת מסתכלים עלייך ואומרים את מה שאת חושבת שאומרים, ובכל זאת ההתמודדות לא פשוטה. כשעשיתי ניתוח לפני כמה חודשים היו איתי בתור מלא נשים ל...הפלה. זה היה מתסכל! תרגישי טוב ותראי שזה יגיע גם אלייך!!

רוית ב

New member
../images/Emo24.gifבאמת הרגשה מחורבנת../images/Emo10.gif

וחוצמזה מאיפה את יודעת מה אנשים חושבים בלב? את מדיום? כולנו בדרך זו או אחרת מרגישות ככה.... יש לנו דרך קשה אבל בסוף האושר שלנו פי מיליון יותר גדול!!! ולשם צריך להפנו את רוב האנרגיות. זה באמת קשה מאוד. קבלי חיבוק ותזכרי ותדעי ותבטיחי לעצמך שגם את תצליחי. מחזיקה לך אצבעות

סיגל2

New member
קודם כל תרגישי טוב

זו הרגשה טבעית של כולנו כאן כאשר אנחנו כל כך רוצות שזה יקרה ומסביב לנו כולן נכנסות לפנינו להיריון. אני שמתי לזה לב בפעם הראשונה כאשר הוזמנתי לברית מילה ובקושי ניגשתי אל התינוק. אני גם מבחינה יותר היום בכל הבנות שבהריון לעומת הפעמים לפני שהתחלתי בטיפולים. אין ברירה, זה חלק מהעניין וכל מה שצריך הוא להמשיך הלאה ולקוות שגם לנו זה יקרה בהקדם.

בולה101

New member
מורילה../images/Emo24.gif

כשמישהו מהסביבה שואל אותי איך אני מרגישה אני עונה לו "טוב/רע/חרא/בעסה/בסדר" וכדו ולא שוכחת לציין שזה רק להיום. וזה יכול להשתנות אם הוא ישאל בעוד חצי שעה. כל יום חדש בטיפול מביא איתו מצב רוח שונה. אם נתחיל מהסוף - הטא השלילית שאחריה יש ירידה חדה ומיד אחריה עם תחילת טיפול חדש את נתונה במעין חדווה של יצירה, זריקות בדיקות, מעקבים עד להזרקה/שאיבה כאשר השיא הוא בהחזרה. ומשם את מיטלטלת למעלה ולמטה על הגלים עד לבט שתהיה הלוואי חיובית. וחוזר חלילה. חשוב שתדעי שהטיפולים האלו גורמים לנו לעליות וירידות ולשינויים פתאומיים במצבי הרוח. אנחנו הופכות רגישות יותר לכל דבר ובמיוחד אם הוא קשור בהריון וילדים. כל כך מוכרת הרגשתך ולוא דווקא מההורמונים. מה לעשות מרוב שאנחנו כל כך רוצות אנחנו מרגישות שכל העולם מסביבנו בהריון ורק לא אנחנו. חשוב מאוד לא לשקוע ברחמים עצמיים למרות זה קשה. אני פעם צעקתי לבעלי שיש לו אשה עקרה וכל זה מהטיפולים. לכן תדעי ותאמיני שהדאון הזה שאת מרגישה עכשיו ישתנה ויעלם לך וחשוב שתהיי עסוקה מאוד בתקופה הזו כמה שיותר. מחזיקה לך חזק לטיפול המנצח

mor mor

New member
תודה בנות חיזקתן אותי

אני שמחה שאני לא לבד.... ומאחלת לכולנו שיתגשם כבר החלום הזה להביא לעולם ילד/ילדה בריאים... אמן..

למעלה