רע לי!

ח ו ממ ד

New member
רע לי!

לפעמים זה נסבל, ולפעמים ממש רע. אני כל הזמן בעמדת התגוננות, בחיי שלא עשיתי שום דבר רע, אבל אני תמיד אשמה, תמיד הרעה, תמיד הלא בסדר. הביטחון העצמי שלי על הפנים ופשוט כבר לא בא לי לעשות כלום כי כל הזמן יש ביקרות נוקבת עלי, אז פשוט בא לי להכנס למיטה ולישון ואז לא אזיק לאף אחד. לפעמים זה לא ככה, רק לפעמים, ואז אני נושמת לרוחה. מכירים את ההרגשה הזו שאי אפשר כבר לנשום מרוב לחץ?

ביטחון עצמי ודימוי עצמי נמוכים

גורמים לך לתת המון כח לביקורות של אחרים, גם אם נאמרו מבלי לתקוף. בא לך לנסות משהו שיכול לעזור לך לשאוב כוחות מחודשים מתוך עצמך (הם קיימים רק את מתעלמת מהם)? נסי לראות את הסדנאות המוצגות בקישורי הפורום. אני מניח שאחת מהן תוכל להתאים לך. בנוסף, או במקום, רצוי שתיפגשי עם פסיכולוג או פסיכותרפיסט טוב. תרשי לי גם להפנות אותך ל"הרהורים של בוקר". אני חושב שהם יכולים לעודד אותך. בהצלחה

קבילי ../images/Emo24.gif חזק ועוד ../images/Emo24.gif

מזו שהרגישה בדיוק כמוך במשך שנים רבות. איש המערות מפנה אותך ל"הרהורים של בוקר", תהרהרי במה שכתוב שם, ורק את תוכלי לצאת מהכלוב ההוא שסוגר עליך. תתחילי לחשוב על עצמך, לאהוב את עצמך, לוקח זמן, המון זמן, אך כשתביני איפה את בכל זה, עברת את חצי הדרך. מיקי מחבקת וכל כך מבינה אותך....

למעלה