רע לי

anacondaa

New member
רע לי

אין לי מצב רוח לכלום. רוצה לברוח רחוק רחוק , להיות עם עצמי, להבין מה קורה לי ולמה. להגדיר לעצמי בדיוק מה אני רוצה לנסות למצוא פתרונות לא לחשוב על כלום לא להזכר באף אחד לברוח מהזכרונות להיות שלמה עם עצמי ועם מה שאני עושה לחזור לעצמי, להתחבר לעצמי בינתיים , זה לא קורה, ורע לי. איך עושים את זה?

Rinor

New member
תחווי...

יקירתי. לכי לים, לכי למדבר... לכי וטיילי לך בטבע, היכן שהכל טהור וזורם, חי ונושם היכן שהאנרגיות טהורות, רוקני את העוול שלך. נקי את הנשמה תני לאנרגיות החדשות לחדור אלייך ולטהר אותך... שבי בטבע נפלא, ותני למחשבות לחלוף על פנייך... אני מאמין שברגע שהכל יחלוף, ותגעי ברגע השלווה, דרכך תתבהר לך ישנה מדיטציה, מצאי את השלווה הפנימית שלך. מקווה שעזרתי במעט, אשמח לעזור אם תרצי. אהבה ואור ניר...

רוצה? או צריכה? שלום אנקונדה ../images/Emo13.gif

אם את רוצה להיות שלמה עם עצמך, ועם מה שאת עושה, רוצה לחזור לעצמך, כל מה שקורה לך זהו התהליך. כי הזכרונות הם את מצב הרוח הוא שלך מה שקורה לך קורה כי את מזמינה לחייך את הקורות לך המחשבות הן שלך כל מה שקיים בתוכך זה את עצמך הרי אינך יכולה לזרוק ממך חלקים ממך נכון? כל שעלייך לעשותצ זה להתחבר לתחושות ולרגשות שלך להניח להן להתקיים בך הבלבול נובע מכך שאינך מרשה לעצמך לחוש את התחושות במלואן כאשר תעבור הסערה, אם לא תניחי לה להתקיים-היא תחזור שוב-והרבה יותר נסערת. ואם רע לך-עשי לעצמך טוב. מחבקת באהבה בת חן

ל ש ם

New member
סדר פסח

האייקונים של פסח כבר התחלפו אבל עושה רושם מדברייך שהדבר שהכי נדרש לך כרגע הוא לא פחות ולא יותר מאשר ראירגון של חייך. לפעמים, החיים לא מותירים לנו שהות לתת דקת מחשבה על המתרחש וכשהכל כל כך צפוף ודחוס, אין לנו זמן לארגן את המחשבות, את ההתיחסות לדברים והדוחק הזה גורם לנו בלבול ואפילו איבוד. הייתי ממליצה לך בחום לקחת דף ניר וכלי כתיבה ולארגן את המחשבות שלך בדרך שנוחה לך: סידורים דחופים, שיחות של סיימת ורצית לסיים, ואפילו את הזמן להיות עם עצמך כדי לגבש עמדה ברורה של איך את מול תרחישים אלו ואחרים שקרו לך בתקופה האחרונה ולא היה לך את הזמן להתיחס אליהם כפי שאת רוצה ואוהבת. לאחר שכל הרשימות תהיינה מוכנות, דרגי את הדברים לפי החשיבות שלהם לפי הצרכים שלהם והנחיצות משמע, סדרי לך סדר עדיפויות שמתאים לך בהתאם לחייך. אני יכולה לומר לך שכשתסיימי לארגן את המחשבות וסדר העדיפויות יהא כבר ממוקם ומשתתחילי לטפל בכל נושא ונושא בזמנך - התחושה של "השתלטתי על ההר העצום הזה", תהא נפלאה וגם תעניק לך כוחות מחודשים ומרץ נפלא לפעול קדימה ולסיים את המטלות ואת המקומות הרגשיים שמעסיקים את ליבך ומוחך. טיפ קטן לדרך: הקפידי לעשות בכל יום רק דבר אחד (כהתחלה) כי אל מול רשימת הדברים שודאי תתארך לה, הדברים נראים אפילו מאיימים אבל אם תחליטי שאת לוקחת רק נושא אחד בכל פעם וממצה אותו, תמצאי שהדברים הולכים "ומתישבים" במקומם מהר מכפי שציפית. מקוה שהניסיון יביא עימו הצלחה,

איל באש

New member
אנקדוטה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

איך עושים את זה ? את כבר עושה את זה , שואלת שאלות, מרגישה שרוצה שלנות הכל, זה הכיוון, זו הדרך. ביקשת והנה את מקבלת כאן כל מיני תשובות מענינות, ואת תעשי עימן מה שאת רואה לנכון. אין נוסחת פלא אם זה מה שאת מחפשת. יש כן רעיון של קבלה עצמית. ז"א קבלי את עצמך כמו שאת , מבועסת, ואז יוכל לבא שינוי. אם את שונאת את עצמך על איך שאת מרגישה, אז את בעצם לא מרשה לעצמך להרגיש. ובשביל התחלה צירפתי כאן תרגיל במתנה .
בהצלחה, ושוב ברוכה הבאה.

anacondaa

New member
תודה לך

יש לי שאלה - איך אני אמורה לעשות את התרגיל שצירפת? מצד אחד אני אמורה לדמיין את כל מה שכתוב, אבל מצד שאני אני צריכה לקרוא את כל מה שכתבת.

ל ש ם

New member
WOW אייל..... זה עובד !

אני מוכרחה לציין שזה התרגיל הראשון בחיי שאני עושה במודע, כלומר עד היום בכל פעם שכאב לי משהו או לחילופין כשהרגשתי שאני צריכה לרגע להתרכז עם עצמי ולאסוף את עצמי הייתי לוקחת כמה דקות מנוחה עוצמת עיניים ונרגעת. הפעם, קראתי מספר פעמים את התרגיל המוצע ומשהו בצבעים מאוד דיבר אלי (אין לי הסבר לכך), ואז נשכבתי לכמה דקות זה פשוט פעל... אם קודם הסתובבתי עם התחלת כאב ראש, הרי שעכשיו אני מרגישה את האור בבטן עוד ממקודם ופשוט מסוגלת להפנות את האור לכיוון הראש בכל פעם שנדמה לי שהראש מטריד שוב זה פשוט מדהים !!!!! אלף תודות לך איש

איל באש

New member
תודה לשם ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה כייף , איזה יופי, תודה ועוד תודה לך

איל באש

New member
אנקדוטה צהריים טובים ../images/Emo23.gif

את קוראת את התרגיל, תוך כדי הקריאה מקבלת מושג מה לעשות, ואז עוצמת עיניים ועושה מה שזוכרת. או שאת יכולה לחלק לך לכמה חלקים, ואז לשבת עם הדך ובכל פעם לעצום עיניים, לעשות חלק, ואז לפקוח אותן, לקרא, ולעשות עוד חלק, ככה עד הסוף. בהתחלה ,זה יהיה כזה עם הדף, מהר מאוד תזכרי את זה , ותעשי הכל מהזיכרון. בהצלחה

anacondaa

New member
../images/Emo51.gifאני בהחלט

אעשה את זה עוד היום. אני לא אנקדוטה, אני אנקונדה, בעצם מה זה משנה, אני לא זה ולא זה

למעלה