רע לי

nb320458409

New member
רע לי

רע לי ועצוב לי וכואב לי נימאס לי אני עיפה נפשית ופיזית אין שקט בעולם הזה פשוט באלי לבכות ולא להפסיק לעולם באלי לההעלם לא להתמודד יותר התחלתי תהליך של הפסקת החתכים אבל אחרי שבועיים וקצת נשברתי אתמול כול כך מייאש אף אחד בכלל לא יודע הייתי רוצה לספר להורים אבל מפחדת התחלתי לחתוך את עצמי בסוכות חשבתי שלעולם לא אגיע למצב הזה והחתכים לצערי נהיו צלקות. אוף אני רוצה שקט ואימא שלי כול כך מעצבנת לא יודעת איך להתמודד עם מה שהיא אמרה לי מה לעשות אני כבר אבודה מידי

עליות וירידות

היי יקרה,
אני שמחה לשמוע שהתחלת לטפל בנושא הפציעה עצמית שלך. הדרך להחלמה רצופה בעליות וירידות, ואין ציפייה שהדרך תהיה קלה ונקייה ממכשולים.
מי עוזר לך בדרך שלך? אני חושבת שזה הזמן ללמוד דרכים חדשות להתמודדות עם הכאב הרגשי. מה אמא שלך אומרת לך לעשות?
שבת שלום
רותם

nb320458409

New member
היי

אני כבר לא יודעת מי עוזר לי אתמול אני וחבר שלי נפרדנו וכול כך קשה לי אחרי כול המריבות שלי עם אימא שלי שתרשה לי להיות איתו כי הוא חילוני ואני דתייה והיא גילתה שאני לא שומרת נגיעה והכול היה לשווא והוא עזר לי כול כך לא לחתוך ועכשיו עם מי אני אדבר איך אפשר למחוק ככה מישהו מהחיים אני לא מפסיקה לבכות חברות שלי תמכו בי וסיפרתי להם על החתכים הם ממש תמכו והחלטתי שאני אספר להורי יש לי פגישה עם הפסיכולוגית ואיתם זה קשה ואימא לא תתמוך אני כול כך מפחדת מזה

למעלה