רע לי

מייפלס

New member
רע לי

אבל נכנעתי והתיאשתי :
אני אעשה את התורנויות שלי .
גם אם תוך כדי או אחרי אני אבכה .

levshavur

New member
למייפלס

שלום לך
גם אני שונאת תורנויות אבל אם מישהו לא יעשה את התורנות בהוסטל... לא יהיה מה לאכול וחדר האוכל יהיה מלוכלך...לי עוזר לחשוב שיש גם דברים טובים בחיים בהוסטל.לדוגמא זה שהצלחתי לצאת מתת משקל...(והיום אני קצת מעבר למשקל היעד שלי...)
לבשה.

מייפלס

New member
לבשה

לא רוצה לבשל ולנקות אחרי 30 איש .
מכריחים אותי לשטוף ריצפה של המטבח ( חדר גדול ) ולא מעניין אותם הכאב גב שלי .
נמאס לי אבל אין לי ברירה .
בגלל כל זה אני בדיכאון ומיום ליום הוא מחריף .

levshavur

New member
למייפלס

שלום לך
אני חושבת שכדאי שתדברי עם מישהי מהמדריכות ותספרי לה איך את מרגישה ...אני שמחה שהלכתי ודיברתי עם מדריכה והורידו לי חלק מהתורניות (בכת זה מה שעשיתי במשך הרבה שנים: בבוקר בישלתי ואין לי יכולת לזה ובאחרי הצהריים שטפתי הר של כלים וזה תסכל אותי נורא
) אצלנו התורנות מתחלקת בין שניים לשלושה תורנים והייתה תקופה שהבעל שלי עשה את כל התורנות לבד!!! אז כעסתי ונלחמתי עם הצוות שזה לא הוגן בסוף הוסיפו לו עוד תורן..
לבשה

מייפלס

New member
גם פה אמורים לעשות שניים שלושה איש

את התורנות . לא תמיד זה קורה .
דיברתי עם המדריכות ולא ממש מזיז להן .

levshavur

New member
למייפלס

שלום לך
יש לך שתי אפשרויות או להתעקש חזק עד שיימאס להם ויבואו לקראתך (כמו בהוסטל שלי) או לפנות לסל שיקום ולבקש הוסטל אחר (אני יודעת יש תורים ארוכים....)בעלי ואני התעקשנו ובסוף הם וויתרו...
בהצלחה !!!
לבשה.

עדי

בלי לזלזל בכאבי הגב,
מקצת היכרות עם מסגרות הוסטל-
מקובל שיש תורנות, וכל אחד נושא בנטל. התורנות חשובה לא רק כדי שהמקום יהיה נקי, אלא גם כדי להקנות הרגלי חיים, עמידה במחויבויות, תפקוד תקין וכו'.
אני בטוחה שאת לא היחידה שלא רוצה לעשות תורנות, נכון?
מן הסתם עוד חברה סביבך לא רוצים לעשות, כל אחד מהסיבה המאוד משכנעת וטובה שלא. פשוט כי נקיונות זה מבאס ומטלות זה מבאס וכולם רוצים שיוותרו להם. אם לכולם יוותרו אף אחד לא יעשה,
ולכן כל אחד צריך להתאמץ במשהו כדי לשאת בנטל.
יש מטלות שאת כן עושה בהוסטל? יש משהו שאת תורמת למסגרת ויכולה לפצות בו על אי עשית תורנות?
וכשתגורי בעתיד בבית משלך- האם לא תנקי?
אני מציעה לשנות גישה, לדעת שזו מטלה שצריך לעבור אותה, פשוט לקחת את הבאסה בסבבה, ולא להחריב את כל השהות שלך בהוסטל סביב הנושא הזה.
אני גם מאמינה שאם מספר פעמים תעשי את זה כמו שצריך, בהמשך יאמינו כשכשאת אומרת שכואב לך, אכן כואב, ואת לא רק רוצה להתחמק מתורנות.

מייפלס

New member
אני רוצה לעשות לי ולבעלי !

אני לא רוצה להיות יותר פה .
אני אמורה להישאר שנה פה .
וכל יום יותר קשה לי .

למעלה