רע לי

EdenHerMajestey

New member
רע לי

אז הגעתי למשקל של 98. ביום הניתוח שקלתי 117 וזה היה בערך לפני.. לא הרבה זמן, לא זוכרת. בקיצור רע לי. רע לי! אני כל היום מבלה בשירותים, מקיאה את עצמי למוות נס אני מקיאה, נס! אני סגורה בסה"כ על 7 וזה כבר חודש ככה ורק השבוע התחלתי להקיא כ"כ הרבה. אני לא יודעת כבר אם צורך ההקאה הוא פיזי לגמרי או שלא. מפחדת ולא רוצה להגיע למקומות שכבר ביקרתי בהם.. עצות?..

דר איל

New member
נסי תה חם עם נענע לי

זה עוזר לפתיחה שנתקע,אם גם מיים לא עוברים פתחי מעט את הטבעת אבל חכי יום ואולי התופעה תעבור

קוביd1

New member
מצב ההקאות ממש לא תקין

את סגורה 7 אצל מנותחים מסויימים סגירה כזאת היא השיא של הסגירות . מה שאני מציע ללכת לפתוח ב1/4 או ב1/2 \,הפתיחה הזאת יכולה להפוך את החיים מסבל יומיומי, לחיים רגילים ובריאים חיים שיכולים לאכול את המאכלים ולקבל את כל אבות המזון ,שלא יגרמו חוסרים ונזקים בעתיד. קובי

אופירA

New member
מנהל
אשמח לעזור

את מספרת שרע לך, רע לך, אבל אני לא כל כך מבינה מה מרגיש לך כל כך רע. למה את מקיאה? איזה מקומות את לא רוצה להגיע? ממה את מפחדת? כיוון שאני לא מבינה את הבעיה, העצה היחידה שלי היא שתסבירי בפרוטרוט את הבעיה (ותתני נתונים על מתי היה הניתוח). את יכולה לעשות זאת בשיחת טלפון 03-5781855, אופירה (להשאיר הודעה עם מס' טלפון אם אין מענה).

למעלה