רע לי

hadasush12

New member
רע לי ../images/Emo7.gif

אני מתביישת להעלות את רגשותיי על הכתב, אבל הגעתי למצב כל כך רדוד שאני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. בתקווה שתוכלו להעלות את רוחי ולהתגבר על בעיותי : אני מרגישה שכל העולם חרב תחת רגליי, שאני טיפשה, מכוערת, שמנה, שאף אחד בעולם הזה לא אוהב אותי באמת. ש- למה למען השם, אלוהים לא ברא אותי שעון, עיפרון, כיסא או כל דבר בלי רגש. אני מרגישה כבר את הדמעות עומדות לי על קצה הגרון מבקשות לפרוץ החוצה. אני עצובה, ורע לי, ולא טוב לי בחיים האלה, ושאילו משפחתי לא הייתה כאן, לא היתה לי יותר סיבה לחיות . אמנם זה נשמע מוגזם, אולי זה נשמע כאילו אני מפונקת , אבל אני כולה בת 13, עוד לא הספקתי לטעם את טעם החיים וכבר אני חושבת על להתאבד. נתחיל מהדברים ה"שוליים", יש לי חברה, שאני איתה עוד מהיסודי. עאלק "חברה הכי טובה שלי", זאת אני זאת שלא בסדר בכל החברות המחורבנת הזאת. אני פשוט מקנאה בה, כל מה שהיא לא תעשה, כל צעד שלה, אני תהיה זאת שתקנא בה, (ואל תגידו לי שזה בסדר לקנאות - כי לא ברמות כאלו ! ) יש לה מלא חברים, מלא בנים אוהבים אותה, היא יפה, היא מוכשרת - על כל דבר שהיא לא תעשה אני מסתכלת עליה בעין צרה, ולא כיף לי איתה. אני לא יכולה למצוא לי חברה הכי טובה אחרת , כי היא בעצם החברה היחידה האמיתית שיש לי. נמאס לי להיות זאתי שתרגיש חרדה ודאגה על כל ציוץ שהיא תשמיע, אם היא תרצה שאני יבוא איתה לקניון - אני יצטרך לבוא איתה בלית ברירה - רק "כי היא אמרה". כי אני ארגיש אח"כ חרא אם אני לא יבוא איתה. נמאס לי מהחיים האלו. הדמעות כבר זולגות - והאותיות נכתבות במהירות מעצמן - אני לא יודעת למה אלוהים ברא אותי כל כך אומללה ומסכנה, לא עוללתי רע למישהו. סבי נפטר - ואפילו שזאת הפטירה השנייה בחיי שחוויתי, ואפילו שאפשר לומר שלא הייתי קשורה אליו כל כך, כאילו הנפש שלי התנתקה ממשהו, אני לא שלמה עם עצמי. אני זוכרת את עצמי כ"לפני" - שמחה וצוהלת , וכ"אחרי" דיכאונית ומרה, כל הזמן בוכה על חייה, מסתגרת בבית. אין לי אף אחד, אין לי אף אחד. הלוואי ובכלל לא הייתי נולדת לעולם הזה, הלוואי והייתה לי הבחירה לבחור חיים אחרים. לשנות אותם. לפעמים אני רואה זוגות שזה עתה נישאו, כה מאושרים, ואני מהרהרת לעצמי - האם אי פעם אני אגיע לרגע הזה? האם אני אהיה נאהבת ? יוצא לי גם לחשוב : אם מתי שתהיה לי לוויה, מישהו יבוא לשם ? מישהו יבכה לי על הקבר? למה אלוהים הגדול, הכל יכול, שברא את השמיים והארץ, את האדם והחי, את הגן והירק - לא יכול לעשות מאמץ כל כך קטן בשבילי - ולשנות לי את החיים? תעזרו לי לצאת מהסיוט הזה

fossil1

New member
החיים זה לא....

תראי חמודה, קראתי את דברייך והם לא פשוטים,אני חושב שאת צריכה לעבוד על עצמך חזק מאוד כי לכל דבר יש מחיר, את צריכה להחזיר לעצמך את הביטחון העצמי ומהר. אף אחד לא יעשה את זה בשבילך,למה שלא תתחילי את השינוי הזה כבר היום? תלכי לחדר כושר תחליפי חברים בכל מחיר,פשוט תסתובבי בחוגים אחרים ,בחוגים שמענינים אותך יותר מסת להסתובב בקניון עם חברה לא חברה , כי "החברה" הזאת שיש לך היא לא באמת חברה שלך, לפי מה שאני מבין לחברה שלך יש יותר רגשי נחיתות ממה שלך יש, וכל זה בגלל שהיא מסתובבת איתך על מנת להרגיש יותר טוב עם עצמה. אין לי שיקוי קסם לתת לך זה פשוט עבודה קשה כמו כל דבר בחיים. ציטוט "החיים זה לא שמנת, ואנחנו לא הדובדבן" אז שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה לדעת איך שאת מתקדמת. ולא לשכוח שתמיד אנחנו כאן ( בשבילך)

מצטרפת לדעה גם אני חושבת

שאת צריכה ללכת לחדר כושר כי לפי מה שאנשים מספרים השמנה בגיל צעיר יכולה להרוס המון זה לא רע ואת לא אשמה אני דווקא אוהבת בנות מלאות/ שמנות מאשר שחיפות. לדעתי שחיפות זה פשוט מקל מטאטא עם פנים ואישיות (לא תמיד), תביני דבר חשוב רק את יכולה לעזור לעצמך אם היינו אומרים לך "לכי לפסיכולוג, יועצת ביה"ס..." ואכן היית הולכת אבל לא היית עושה מה שאומרים לך מה זה היה שווה. לכן... התחילי את השינוי קודם מהראש שלך תרצי באמת בכל כוחך להשתנות להתחיל לעשות ספורט אפילו הליכות ברגל הביטחון יעלה אנשים יחמיאו לך שזה בכלל מוסיף לאגו. גם אני הייתי ילדה מלאה לא המון יחסית אבל מלאה, והתחלתי לעשות הליכות ונהייתי רזה מיום ליום (לא שחיפה- זה לא יפה לדעתי) ואנשים החמיאו לי וזה עשה טוב בלב ובנפש. ולגבי פטירת סבך צר לי לשמוע אכן זה עוד משבר אבל זו דרך החיים ומשם כולם באים ולשם כולם הולכים. חיזקי ואמצי.

kamosh

New member
תפסיקי לרחם על עצמך...

סליחה שאני אומרת את זה ככה אבל זה מה שאני חושבת... את צריכה לשנות את עצמך והכי חשוב לקחת את עצמך בידים... זה שאת אומרת דברים כאלה זה לא יעזור לך ככה לדבר... אם תמשיכי לחשוב שאת טיפשה שמנה ומכוערת אנשים גם יחשבו את זה כי זה התדמית שאת מראה להם... אני בטוחה שאם תפסיקי להיכנס לדיכאון ותפתחי בפני אנשים הכל יהיה בסדר... ואגב צריך להתמודד בחיים עם דברים תחשבי שיש אנשים שיש להם בעיות הרבה יותר גרועות משלך... תשמעי אני באמת מקווה בשבילך לטוב...

hadasush12

New member
שמחתי לראות שלפחות למישהו

כן אכפת ממני , וזה אתם.. זה ממש חימם לי את הלב לדעת שיש אנשים טובים שרוצים לעזור לאנשים החלשים מהם. תודה !
כנראה שבאמת הגיע הזמן לקחת את עצמי בידיים, ולשנות את עצמי. והבנתי זאת בזכותככם, מבטיחה שברגע שיהיה שינוי אני אחזור לכתוב פה. עד אז, שלום וכל טוב, וכמובן, תודה

למה עד שיהיה שינוי ולא

במהלך השינוי תמיד כיף וטוב לשמוע עידוד מחברים גם אם אלו חברי הפורום ולא חברים פנים אל מול פנים שיכולים לתת את הנשיקה והחיבוק הפיזי. בהצלחה בתחילת השינוי אשמח לשמוע איך מתקדם.

למעלה