רע לי

mariana

New member
שירזוששששש../images/Emo24.gif

למה את מכאיבה לעצמך? אני מבינה שיחש לכם חברים משותפים ואת רוצה להיות כל הזמן בסביבה שלו בסופו של דבר את נפגעת מכל הסיפור הזה, הוא לא מעניין אותי אני בטוחה שגם לו יש משהו אחרי כל פגישה כזאת. אם את יכולה למנוע את המפגשים האלו את צריכה לבטל אותם. החברים המשותפים שלך צריכים להבין את זה. הייה לי אין ספור סיפורים כאלה שהייתי ניפגשת עם החבר שלי אני אספר לי סיפור מעניין שהיה לי. הייתי מופיע בירחונים של "לאשה" הייתי מדגמנת שמלות כלה, ולא ידעתי שהתמונות כבר מפורסמות. ואריאל חבר שלי הנוכחי היינו פרודים חצי שנה, אחרי שניפרדתי מימנו אז הרשתי לעצמי לעשות דברים כאלה(תמונות ולהיצטלם) וכשהייתי איתו הוא לא הייה לי מסכים. חברה שלי הזמינה אותי לחתונה שלה, התיישבתי בשולחן עם כל החבר´ה שלו, ואני יודעת שהוא לא צריך להגיע כי הוא שונא את הבחורה הזאת, ופתאום נשאר לידי מקום אחד, אז חבר שלו ושלי שישב לידי אמר לי מרין תשמרי את המקום הזה כי צריכים להגיע עוד. אמרתי בסדר. פתאום אני רואה אותו נכנס מהדלת, הייתי
והתחלתי לרעוד ופרפרים והכל עלה שוב כל מה שהספקתי לשכוח עלה שוב. ואמרתי לחבר שלו אני הולכת לשבת במקום אחר, אז הוא תפס לי את היד ואמר לי את נשארת פה. בטח הוא באוישב לידי אמר שלום של מסכנים, ואז הוא אומר לי בציניות "מופיע בירחונים הא?" ואז חייכתי והוא אומר לי שתמונה יפה יש לך שם, אני גזרתי ושמרתי למיזכרת" חייכתי וניסיתי להנות מכל רגע אבל באתי הבית ונשברתי כי נזכרתי ביחס מגעיל שהיה לו שם איתי ולא היתייחס אליי, כלום נאדה באתי הבית התחלתי לבכות ואחרי איזה חודשיים חזרנו, אז הסיפור הזה עלה לשיחה שלנו ושאלתי אותו אם באותו רגע הוא לא הרגיש אליי כלום, אז הוא חייך ואמר לי שהוא הלך כמעט מכות עם החבר שלו ששמר דווקא את המקום הזה לידי. ואמר לי שהוא לא יכל לשכוח אותי כל עוד הייתי בסביבה ותמיד הייתי בסביבה כי כל החברים שלו הפכו להיות חברים טובים שלי. קשה הא? אני יודעת לכן תעשי את השיקולים שלך מה טוב בשבילך. מצטערת שזה ארוך. בהצחה

Queen Of Love

New member
שירזוש...

מרין צודקת באלף אחוז, זה פשוט לא הולך. את צריכה להתנתק עם כל מה שקשור אליו. אני גם הגעתי לכאן שבורה, אחרי פרידה, הרגשתי שלעולם לא אצליח להתגבר עליו...נשארתי בקשר עם חברים משותפים וזה עשה לי ממש רע כי כל פעם ששמעתי איך הוא יוצא עם בנות, והייתי מתחילה לחשוב על זה וישר הייתי מתחילה
אני מכירה את ההרגשה שאת רוצה לדעת מה קורה איתו, אבל זה לא טוב, את רק מענה את עצמך, הלב שלך שבור גם ככה, את לא צריכה להוסיף עליו עוד כאב.. תתנתקי... גם אני הרגשתי רע תקופה ארוכה, וברגע שהתנתקתי ממנו ומכולם , הרגשתי הרבה יותר טוב!! עכשיו אני מדברת לפעמים עם חבר´ה משותפים, אבל לפחות זה כבר לא מכאיב לי יותר, בטח לא עכשיו אחרי שהיכרתי מישהו. אז תתנתקי לאיזו תקופה, עד שתרגישי באמת חזקה! מאחלת לך המון ב-
!! אוהבת!!
לירי

shiraz2

New member
תודה מתוקות שלי../images/Emo25.gif

אני מסכימה איתכן לגמרי, אני יודעת שאני חייבת להתנתק, חייבת למנוע את הפגישות האלה.. אבל.. אני לא יכולה. כמה שאני רוצה, אני כל כך מתגעגעת אליו ואני פשוט מוכרחה לראות אותו. אתן מבינות, שזה נוגע אליו, אני לא יכולה לחשוב בצלילות. וכשאני רואה אותו, הכל מסביבי נעלם. נשארים רק אני והוא. והאהבה הזאת... אבל בכל אופן, אני לא יראה אותו יותר כמעט, ואני באמת שמחה. גם אתמול... נפגשתי עם מישהו אחר. מישהו כל כך חמוד, שהוא באמת מעריך אותי, ויודע לאהוב. רק.. הרגשתי שמשהו חסר. רק אח"כ בבית הבנתי שמה שחסר זה שהוא לא אותו הבחור שאני אוהבת... אני יתגבר, יהיה טוב. צריך להיות אופטימיים נכון? תודה רבה לכן מתוקות שלי, אני כל כך אוהבת.
שירז

מאו יין

New member
ורק עוד חיזוקון..../images/Emo88.gif

כשהוא ממשיך להסתובב בסביבה הטבעית שלך או את בשלו זה תמיד מקשה כפליים כפול 2... לי היה חבר שנתיים שהחליט שהוא נוסע למזרח לשנה וכמובן שלשנינו לא היו אשליות שזה ימשך בזמן שהוא שם ואני כאן...אז נפרדנו בחיבוק ארוווך בבן גוריון שנייה לפני שעלה לדיוטי פרי..ואז........ חזרתי הביתה ואין זה כואב נורא ומתים לשמוע מה קורה איתו ומתחילים לדמיין איך הוא מכיר מישהי "חדשה"(
,כבר בטיסה ו...ו......ו.... כל המחשבות שמתרוצצות.אבל! בגלל שהוא לא היה כאן ואי אפשר היה לצלצל לשמוע רק"מה קורה"? או "שכחתי אצלך משהו.." או להסתובב עם חברים משותפים(כי גם הם לא יודעים מה קורה איתו...)וכך עברה לה שנה שבה חיכיתי בכיליון עיניים לרגע שהוא יחזור(מה גם שהוא שמר על קשר מה שעוד יותר גרם לי לחכות לו כמו דבילה,ואז......... הוא חזר ועם.......חברה חדשה....... ואז.......הם נפרדו ואז...... הוא התקשר... אבל..............!! אני כבר הכרתי את פופו(הכינוי לבן זוגי הנוכחי)ואין מה לעשות התאהבתי כי החיים תמיד(
)ממשיכים לזרום וזו רק בחירה שלנו אם אנחנו רוצים להמשיך לזרום איתם ולהתאהב שוב(במקרה הזה) או שאנחנו בוחרים ל"התקע" במקום עם אדם שהסיפור המאושר איתו כבר נגמר ונשאר רק הכאב לב והזכרונות שלא מצליחים לשחזר. השנה בה חיכיתי לחבר לשעבר היתה הביזבוז זמן הכי ארוך על כאב לב הכי מיותר שהיה לי!!!יכולתי בכוח (אני יודעת שזה לא קל!!!!!!!!!!!!!)לשים אותו בצד ו...לקפוץ שוב לזרם. תחשבי על זה...
.

למעלה