רע לי, רע לי , רע לי!!!!!!

רע לי, רע לי , רע לי!!!!!!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההסוף סוף הצלחתי לכתוב משהו והמחשב מחק לי הכל אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואין לי עם מי לדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, צריך ללכת להעיר ת'בנות....

../images/Emo2.gif

אוי, איזה באסה. לא נורא, יותר מאוחר אם יבוא לך תכתבי שוב. וגם לפרק כאן קצת
זה בסדר ... שולחת לך חיבוק ואנרגיות להתחלת הבוקר.

הי בנות, תודה על התגובות...

אבא שלי הרגיז אותי על הבוקר!!! יש לו מין נטיה מעצבנת כזאת להיות טוב לרעים ורע לטובים... הוא איש טוב אבל בגלל שהוא מנסה להיות בסדר עם כולם, הוא לא שם לב שהוא מתנהג יפה ומחמיא לאנשים המסריחים ולי, הבת שלו הוא מתנהג בצורה ממש מגעילה... ומהסיבה הזאת בעלי ואני עוברים דירה בקרוב... כולם מנהלים לנו את החיים ומתנהגים אלינו איך שבא להם... וכשהערתי על זה לאבא שלי (אחרי שהוא ניסה שוב לנהל לי את החיים) הוא התעצבן עליי ואמר שיש לי רגשי נחיתות... הבעיה של ההורים שלנו (אלה שנשארו) שהם לא מבינים שהרגשות שלנו הם תוצאות של היחס שלהם... אבל מי כמונו יודעות שאי אפשר להעריך משהו טוב עד שהוא הולך והינה, אני הולכת... יש עוד המון פשוט אין לי כח לרשום פה את כל מהלך חיי... לאט לאט... אז זהו, זה מה שקרה ומהבוקר אני הולכת מבועסת... אבל יהיה טוב... שוב תודה שאתן כאן...

אשבל1

New member
משנה מקום משנה מזל

מאחלת לך רק טוב בבית החדש, מתרגשת לקראת השינוי?

מאוד מאוד, האמת היא שזה שינוי משמעותי

כי זאת גם עבודה משותפת... עבודה מדהימה...

למעלה