רע לי עוד פעם...

A-naT

New member
רע לי עוד פעם...

אני יושבת בבית כמו מפגרת, לבד, מתבשלת בתוך החרא של עצמי... רע לי ועצוב לי, אני רעבה ולא יכולה לאכול, עייפה ולא מצליחה להירדם, בודדה אבל מנתקת את כל הקווים בבית כדי שאנשים לא יגיעו אלי.. מתה לצאת אבל לא מרשה לעצמי, רוצה לשמוע מוזיקה, להירגע, אבל לא מגיע לי.לא יודעת למה. פשוט אסור לי. למה אני עושה את זה לעצמי?! אני הורסת את עצמי לאט לאט.. מה לעשות?!

איך אני מכירה את ההרגשה הזאת...

אבל את תמיד יכולה להישאר כאן איתי... אני מוציאה הרבה לשון הערב.. :p אז אני שולחת לך חיבוק ענקי ואת יודעת שאני מתה עלייך נכון!? אוהבת המון עדנה הסנילית.

felomena

New member
עינתי

רע לי לראות שרע לך...צאי מזה...תסתכלי במראה תראי איזה מקסימה את...את נפלאה, תחייכי תשמעי מוזיקה, תצאי תבלי...אל תענישי את עצמך...אני אוהבת אותך ואת עוזרת לי את בן אדם מקסים....אז היום יום לא טוב...מחר יהיה יותר טוב...באמת יום שמח יום עצוב ככה הם החיים...יש לך עוד מ-ל-א זמן לפנייך את עדיין קטנה....עדיין לא גדלת מספיק חיים רק פעם אחת, אל תהרסי את זה, תשמחי , תשמחי שאת חיה ואת פה, למרות הקשיים שעומדים לך בדרך, תתחזקי, ןתתעודדי, רוצה להפגש איתי? אני אעשה לך שמח:) חזק ואמץ מתוקונת שלי ולילה טוב!!! KEEP SMILING I LOVE YOU

t@gel

New member
ענתי מתוקונת...

להמ את מסתגרת ולא מרשה לעצמך לצאת? את בחורה צעירה, זה הזמן שלך לבלות, לא לשקוע בבית לבד. תאמיני לי - לבדידות עוד יהיה לך זמן אחר...אל תהססי וצאי להנות כל יום, כל רגע נתון. נצלי את השמש המדהימה שיש בחוץ...את האויר... את לא צריכה לשבת בבית!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהתב אותך מאוד

למעלה