רע לי מאוד

shir23

New member
רע לי מאוד

הרבה זמן לא ההיתי פה. אבל הנה עוד אכזבה חדשה הגיעה אל חיי נפרדנו אתמול אחרי חודשיים ביחד אהבתי אותו, חשבתי שזה הדדי אבל אני מרגישה שלא, הוא אמר שהקשר לא בריא . למה זה מגיע לי? מה בסה"כ חיפשתי, מישהו אמיתי ורציני שיודע מה הוא רוצה מעצמו, שיההיה לו המון אהבה בלב להעניק לי, שידע להעריך ולכבד, שיהייה פתוח איתי, אבל הוא עוד לא הגיע. הוא היה עוד ילד, סגור, מופנם,... אז למה התאהבתי בו? ממני האחת שמחפשת את האחד שידע......כל מה שאני צריכה. ובעיקר שיבין מה זאת אהבה... נ.ב.- למה אני בכלל בוכה עכשיו וחושבת עליו?, זה לא מגיע לו! אוףףףףף

@@

New member
שירררררר ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

לאיפה נעלמת? אבל אני מבינה שזה בגלל שהיה לך טוב. תמיד אנחנו שמחים לארח אותנו פה, אפילו אם אין אכזבה בלבך. מתוקה שלי, אנחנו לא יודעים מה צופן לנו העתיד, אנחנו חווים אכזבות, משברים מכשולים אבל מכל דבר לא טוב שקורה בחיינו אנחנו רק מתחזקים ואת תראי את זה במשך הזמן שאת רק מתחזקת. את צריכה להסתכל על הצד החיובי שבדבר, את שמת לב מה רשמת עליו? הוא לא נשמע הכי טוב שיש, דגים יש עוד הרבה בים, ואחד מהם עוד יתפס בחכתך. אני מאמינה שהאהבה תפגוש אותך, אני לא יודעת מתי, אבל שהיא תפגוש אותך זה יהיה בגדולללללללל. מתוקה אנחנו נפגשים במוצ"ש למפגש את מגיעה, נשמח לראות אותך. תהיי חזקה כולנו פה איתך.
ריקי

ניקולי

New member
נהדר!!!

קודם כל יופי!! נכון תצעקי קצת על עצמך למה את בכלל צריכה לבכות בגללו?? הוא לא שווה את זה למעשה אף אחד בעולם לא שווה שנבכה בגללו.. אני שמחה שאת כאן ומקווה לראותך גםבמוצאי שבת עם כולם.. תהיי אופטימית והכל יהיה בסדר... ניקול*

ניקולי

New member
שירייייייייייייי?????

כן קיבלתי את ההודעה והתקשרתי את לא עונה..אז כמו שאמרתי במושיבון שלך תשאירי לי שוב הודעה באישי ואני אתקשר אלייך.. אז יופי גם את מגיעההההההה יששש!!!!

שירי...

אוי שירי אני כ"כ מבינה אותך..במיוחד היום! למה תמיד יש לנו נטייה להיות, לרצות ולהמשך לאלו שהכי לא מתאימים לנו?! לפחות תתנחמי בעובדה שזה היה רק חודשיים ולא יותר מזה. אני חושבת שמה שאת רוצה זה הצרכים הבסיסים שכל אחד מאיתנו רוצה כולנו רוצים לאהוב ושיאהבו אותנו..אבל כמו שלי אמרו כמה אנשים חכמים לפני פחות משעה- אל תדאגי כולנו מיוחדים ולכולנו יש את המישהו המיוחד הזה שמתאים בדיוק לנו ומחכה לנו איפה שהוא. ואת יודעת מה?!? אני בעד דמעות. זה עוזר זה משחרר וזה מנחם. תבכי יום תבכי שבוע או אפילו חודש- בסוף זה יעבור! ואת יודעת עוד מה? ה-ם א-ף פ-ע-ם ל-א ש-ב-י-ם א-ת ז-ה!!! ב-
נרקיס

shir23

New member
המון תודה לכולכן

זה נכון שהזמן יחזק אותי, וטוב שאני בוכה כי ככה אני משתחררת המון המון תודה לכם. איפה יהייה המפגש. אני אשמח לצאת, להכיר אנשים חדשים....ולראות עם מי אני מדברת

@@

New member
שירי, אז ככה........

הנוהל הוא: את צריכה להשאיר הודעה באישי לניקולי בצרוף הפלאפון שלך, היא תיצור איתך קשר ותאמר לך איך להגיע, טוב מתוקה, יום נפלא. שלך ריקי

jess ועוד

New member
היי שיר

אין נחמה אני יודעת אבל בכל זאת בכל דבר שחור אפשר למצוא כתם לבן ולהגיד מזל שזה קרה אחרי חודשים ולא אחרי שנתיים טוב שהיה לך ברור מספיק להבין מי האיש כדי שלא להפגע יותר

mariana

New member
היי שירי ברוכה השבה!

עד לפני יומיים הייתי במצב שלך, והבחור שגם אני בכיתי עליו הוא לא שווה זאת הוא ילדותי, עקשן וגם הוא אמר לי שהוא לא רואה עתיד בקשר שלנו, בכיתי בכיתי ואז ראיתי שהוא לא שווה את הדמעות שלי.אבל איתו הייתי לא חודשיים אלה שנה וחצי. אז מה שאני אומרת לעצמי אני אומר גם לך, טוב שזה קרה עכשיו ולא אחר כך כי הוא לא שווה אותך, ואת לא צריכה לשבת ולחשו מה לא עשית בסדר, עכשיו את בדרך הנכונה וזה לא מגיע לו כמו שאת בעצמך אומרת. אז מספיק לבכות ולחייך עכשיו חיוך ענקי כי עשית את הדבר הכי טוב שיכולת לעשות עד עכשיו. אוהבת מרין

shir23

New member
בוקר טוב מרין

נכון שאתמול בכיתי וכעסתי ושנאתי אותו אבל עדיין אהבתי.. חשבתי שאחרי השיחה הוא כ"כ יכעס שהוא לא יתקשר. אני בכל אופן החלטתי שאני לא מתקשרת, הלכתי לישון אבל לא בלב שלם, התגעגעתי, חשבתי ופתאום טלפון...ונחשי..זה הוא. הוא התקשר לשאול מה נשמע ואיך אני מרגישה,בסוף השיחה הוא אמר שהוא יתקשר מחר ועניתי לו: אל תתקשר, שנינו עכשיו לא במצב הכי נכון לדבר, שנינו בסערת רגשות, בוא נרגע נחשוב, לא נדבר כמה ימים, ונראה מה שיהייה יהייה.

mariana

New member
עשית את הדבר הכי נכון לעשות

אני ממש שמחה בשבילך, כי זה יתן לו כמה ימים לחשוב בלי לדבר איתך ויגיע למסקנה הנכונה שיהיה טוב בשבילך ובשבילו. שוב אני אשמח לפגוש אותך ביום שבת אוהבת מרין

shir23

New member
היי מרין

אני מצטערת שיש לי הרבה שאלות אבל אני פשוט מבולבלת. מצד אחד אני שמחה עם מה שעשיתי ואני חושבת כמוך. ומצד שני אני חושבת שאולי אם הוא לא ישמע ממני מס´ ימים הוא ישכח אותי ולא יהייה אכפת לו. מקודם שההיתי בהפסקה פשוט לא ידעתי מה לעשות, רציתי להרים לו טלפון, התגעגעתי, עמדתי ליד הטלפון, הרמתי את השפורפרת ניתקתי וברחתי משם. אני יודעת שאם אני יזמתי ואמרתי שלא נדבר כמה ימים אסור לי להישבר אבלל... אוף...עצוב לי!

mariana

New member
היי שיר

אני חושבת שעשית את המעשה הנכון, אם הוא ישבר אז הוא לא היה שווה אותך, אם הוא רוצה אותך הוא יצןר קשר עוד כמה ימים אחרי שיחשוב קצת. אבל אני חושבת שגם את צריכה לחשוב, להשאיר את הלב בצד ולהישתמש בהגיון ולראות אם את עושה את הדבר הנכון מקסימום אם את רואה שאת לא יכולה בלעדיו ואת חושבת שמגיע לו עוד צ´אנס אז פשוט תרימי אליו טלפון ותסבירי לו מה את מרגישה כלפיו ולמה הגעת למסקנה הזאת. ואם הוא יתקשר אלייך ראשון אז פשוט תשאלי אותו למה הוא רוצה לחזור אלייך שיביא לך תשובה, אם הוא יגיד לך בגלל שהוא אוהב אותך, אז תגידי לו שזה לא מספיק כדי לאהוב צריכים להיתפשר להאמין לתמוך ולהבין אם הוא עושה את כל זה אז אני אאחל לך הצלחה בהמשך איתו. אני לא מבינה משהו, למה ניפרדתם? ורק חודשיים הייתם ביחד? כי אני וחברי היינו שנה וחצי ביחד אבל תאכלס מתוכו היינו אולי שנה, כי ניפרדנו המון וחזרנו, אבל ראיתי שהחזרה לא משנה כלום, למרות שהבאתי לו כמה צ´אנסים, מה שהבנתי שעץ עקום אי אפשר ליישר! תזכרי זאת גם את. אני מחכה לתגובתך אוהבת מרין

shir23

New member
מרין

ההינו רק חודשיים, אבל ההינו כל הזמן יחד. אז זה נראה הרבה. פעם אחת נפרדנו, זה היה ביום שישי שכל המשפחה שלי נסעו לסופשבוע ונשארתי בגללו, למרות שהוא לא ידע את זה והמצאתי לו סתם תרוץ, אז נפרדנו ביום שישי, בכיתי המון המון המון, הרגשתי הכי אבודה בעולם, פתחתי לעצמי בקלפים וראיתי שיש פה חזרה תוך יום, זה הרגיע אותי הלכתי לישון ב:20:00 בערב וקמתי בבוקר בציפייה לטלפון, הוא התעורר בצהריים והרים לי טלפון, אמר שהוא מצטער, שלא ישן כל הלילה ושהוא אוהב אותי. אבל הוא ניסה להסביר(הוא לא בן אדם פתוח בכלל, מאוד סגור ולא מספר כלום) הוא אמר שהוא במשבר, רע לו ופשוט חבל שאני יסבול עם בן אדם שככה מגיש שמח/עצוב כל הזמן- הוא היה אמיתי איתי ואמר שהוא לא מסוגל להתחייב כרגע,. ואז שלשום אני מתקשרת אליו בשיא העצבים וצועקת, הוא היה צריך לבוא לקחת אותי והוא הבין שלא שאני צריכה לבוא אליו, אחרי שכל היום הוא לא הרים טלפון, התקשרתי בערב, צעקתי עליו וכל מה שהיה לי להגיד אמרתי, אני יודעת שגם אני פגעתי בו הוא אמר שהקשר לא בריא שאני נפגעת כל הזמן, וזה לא בסדר מצידו שהוא לא יכול להעניק לי את מה שאני צריכה כרגע, כי מגיע לי. כואב לי ורע לי אבל אני עדיין אוהבת אותו מצטערת שזה ארוך- ניסיתי לקצר.

mariana

New member
זה בכלל לא ארוך

שיר מה שיש לי להגיד לך זה לקחת פסק זמן מימנו , תיתני לו לחשוב ולראות איפה הוא עומד. הרי לקשר לא בריא להיפגש כל הזמן צריך את המרחב, אולי הוא מרגיש שמיצתם את עצמכם? מקסימום אם הוא יביא לך תשובה שלילית אז את צריכה לקבל זאת כי את לא יכולה להכריח מישהו להישאר איתך. וכמו שהוא אמר מגיע לך בחור לא דו פרצופי(מצטערת שאני אומרת ככה אבל ככה זה נראה לי.) כי את בחורה שמגיע לך הרבה יותר טוב. ואם הוא צריך להיות שלך אז הוא יהיה. ואגב את פותחת בקלפים? את יכולה לפתוח לי? יווו איזה יופי ושוב אי לך מה לדאוג מרין

shir23

New member
בכיף מרין

עכשיו אני הולכת הביתה..... אני ממש ממש עייפה. רוצה להיות בשקט עם עצמי. מחר אני יספר איך עבר הערב והלילה ו....

היי שירי ../images/Emo24.gif

צר לי שרע לך. אני כל כך מזדהה, לא מזמן הרגשתי נורא בעצמי בגלל בחור. אולי כרגע זה לא נראה ככה, אבל הזמן הוא התרופה הטובה ביותר. וייקח לך פחות זמן אם את מודעת לכך שהוא לא טוב עבורך. אצלי הוא היה ממש טוב בשבילי, הרגשתי איתו כפי שלא הרגשתי בחיים שלי, אבל היתה ועדיין יש לו חברה!! אני היום מרגישה הרבה יותר טוב כבר לא בוכה כלל אבל עדיין מתגעגעת ועבר חודש... אבל אני בסדר ויודעת שככל שהזמן יעבור יהיה יותר ויותר טוב. מקווה שעודדתי אותך קצת את לא לבד!!!! מקווה שתתאוששי מהאכזבה בהקדם האפשרי ובינתיים קבלי כמה

crazykiki

New member
שירי

קראתי את ההודעה שלך.. ופשוט .. הכל עלה אצלי שוב.. גם לי היה מישהו חודשיים.. וזה היה הכי מדהים בעולם.. ופתאום כן הוא התגלה כסגור כזה.. וכל השיט הזה.. וגם אני בכיתי.. (ואני עדיים לפעמים אבל אל תגלי ) :) וכבר עברו חודשיים .. ואני חשבתי שאני אמות בלעדיו פשוט ככה והייתי שבר כלי.. ממש!! מהבן אדם הכי מאושר בעולם הפכתי להיות הבן אדם הכי אומלל.. הכי חסר חיים ואני לא כזו.. אף פעם! בכל אופן.. זה קשה.. קשה מאוד.. קשה מידי אפילו אבל.. נדוש כמה שזה יהיה.. הזמן איכשהו עושה את שלו.. את לא תשכחי אבל לאט לאט.. את תלמדי פשוט לחיות עם זה.. ( לא מאמינה שאני אומרת את זה לך אני צירכה קצת לשאוב מזה בעצמי אבל.. ככה זה ) האא.. וכן הוא לא לא שווה את זה כניראה.. אבל את יכולה לבכות עוד קצת.. מקווה שתרגישי יותר טוב.. ואני.. ז"א אנחנו כאן כולם.. תמיד כאן :) הרבה נשיקות קיקי

למעלה