רע לי מאוד

אמאעדי33

New member
רע לי מאוד ../images/Emo7.gif

כפי שסיפרתי לכם ההורים שלי הגיעו מצרפת ביום חמישי בלילה, לשלושה שבועות. כבר לא טוב... "שיגעתי" את אחת החברות הקרובות שלי (גם היא עולה מצרפת) שתעזור לי למצוא דירה להשכרה להורים שלי. היא הפתיעה אותי והציעה לי את הדירה של ההורים שלה שבאים פעם בכמה חודשים לביקור ומכיוון שהדירה ריקה היא דיברה עם הוריה שהסכימו לתת את הדירה לחופש...הייתי מאוד מופתעת כי אני יודעת שההורים שלה לא נוהגים לתת את הדירה שלהם לאף אחד...הם עשו את זה כי הבת שלהם ואני חברות מאוד מאוד קרובות...היא הביאה פועל ניקיון שעשה ניקיון יסודי של הדירה. סידרנו את הדירה וקניתי להם כל מיני דברים שבימים הראשונים לא יהיה חסר להם אוכל למרות שהם באים לאכול אצלי כל יום (ארוחת צהריים וערב). הבוקר ההורים שלי הגיעו לבית שלי ואמרו לי שהם לא רוצים להשאר בדירה שסידרתי להם כי קר שם (יש מזגן ורדיאטור אבל הם לא רוצים להפעיל אותם כי זה לא מחמם את כל הבית !) ואין טלוויזיה...אבא שלי הוסיף שהדירה גורמת לו לתחושה לא טובה ורע לו שם... הדירה לא חדשה אבל היא נקייה ומאוד קרובה לכל דבר בעיר, ודי קרובה גם לבית שלי... רע לי כי לא משנה מה אני עושה זה אף פעם לא טוב מספיק בשבילם...רע לי גם כלפי חברה שלי שדאגה לשכנע את הוריה, הביאה פועל ניקיון וסידרה את הבית שיהיה להם נוח... והם כאן רק יום וחצי ! אני לא מצליחה להבין אותם ולא מצליחה להסתדר איתם...זה נורא... תודה לחברי הפורום על התמיכה וההקשבה...

גלבועא

New member
זה היה צפוי שיקרה

כל סידור שהיית מסדרת להם לא היה מוצא חן בעיניהם. למה את לא מספרת להם על הילד? מדוע את לא מקלה על עצמך את המצב קצת? תראי את יכולה לשים סוף לנדנודים שלהם בכך שתודיעי שעכשיו את עייפה, שעכשיו הילד צריך אותך, שידברו עם בעלך עכשיו... יש הרבה דרכים לפתור מצב כזה.

pf26

New member
את קצת מזכירה לי אותי ....

כנערה עשיתי המון ויתורים למען אמא שלי והיא אף פעם לא היתה מרוצה. גם כשאישה נשואה הרגשתי שאני עושה ויתורים ופשרות כדי לא לפגוע בה. זה נגמר כשחששתי שאחד מילדי יפגע. באותו רגע שמתי את הגבול, אבל לצערי כנראה המתנתי זמן רב מידי והתפרצתי באופן לא שקול. אני מציעה לך לא להמתין עד שתתפוצצי. דברי איתם עכשיו ואם קשה לך שלחי את בעלך או את חברתך לדבר איתם. כמה שתדחי את השיחה, כך היא תהיה קשה ופוגעת יותר בהמשך.

jonatan11

New member
וגם אותי...

אני יכולה להבין אותך, אני גם משערת שאם תאמרי את מה שגורם לך להתפוצץ עוד דקה, הם לאו דווקא יבינו .... אך אין לך ברירה, את חייבת לדבר איתם, להסביר את המצב עם החמוד, לאט ובעדינות (לנסות למנוע סצנות מיותרות מצדם, שרק יכבידו עליך). בנוגע לחברתך, אני כמעט בטוחה שהיא תבין.. שיהיה לך שבוע ברכה. אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן

maybesure

New member
או.קיי.

אז תני להם 3 מספרי טלפון של בתי מלון שונים ושיבחרו. ופעם אחת תעמידי גבול שהם לא יכולים להתארח אצלך הפעם. אישית: הייתי מצמצמת גם את נטל הארוחות. שיזמינו גם הם אותך ואת משפחתך לכמה ארוחות בחוץ. עם כל הכבוד להורות - גם הורים צריכים גבולות.

אמאעדי33

New member
תודה שאתם מתעניינים

האמת היא שהמצב מאוד מאוד מתוח...ואין לי סבלנות לשטויות שלהם...אספר ברגע שיהיה לי קצת יותר זמן...כי היה לי יום מאוד קשה ומלא עצבים, ולרוב בזכות ההורים שלי
מאוד עוזר להרגיש את תמיכתם...אז שוב תודה... אני מאוד עייפה ואבוא בקרוב לעדכן !

גלבועא

New member
אנחנו מאוד מתענינים ודואגים

אם תמצאי ולו מעט זמן כדי לעדכן אותנו, נשמח לשמוע מאוד.

למעלה