רע לי בנשמה

אור ה101

New member
רע לי בנשמה

לא מצליח לי כלום בחים אני תקוע הרבה זמן בלי התקדמות אלוקים עזור לי נמאס לי מהחים האלה

asaf2000

New member
שאלה

האם יש סיבה ספציפית למה רע לך בחיים? ועוד שאלה, האם אתה יכול למצוא משהו אחד אפילו הכי קטן שכן טוב לך בחיים?

הוא עמה ענה לך תשובה למעלה הינה

" א.אני ללא התקדמות הסביבה בה אני חי לא מסמפטים אותי ב.אני מאמין שיש לי סיכוי לחיות טוב אם אני ינצל את הימים האלה בעודי צעיר אך לא הולך לי כלום"

הילל 10

New member
נחמה

נראה לי שרוב האנשים מרגישים כמוך אך משחקים אותה עסקים כרגיל!

הילל 10

New member
נחמה

הילל 10

New member
נחמה

jewish7

New member
אחי, עצה -

בס"ד עצה - של ר' נחמן, כמובן:
צא להתבודד!!​
דבר עם ה' יתברך! שיעזור לך! תשב ותחפש את הנקודות הכן טובות שיש, ובכל דבר יש נקודות טובות... וגם בעצמך! ע"י זה תעשה את המאמצים לבוא לידי שמחה, ושבנאדם שמח, הכל מצליח יותר טוב!! ראה: ליקוטי מוהר"ן מהדורא קמא סימן רפב': "וכן צריך האדם למצא גם בעצמו, כי זה ידוע שצריך האדם לזהר מאד להיות בשמחה תמיד, ולהרחיק העצבות מאד מאד (כמבאר אצלנו כמה פעמים). ואפילו כשמתחיל להסתכל בעצמו ורואה שאין בו שום טוב, והוא מלא חטאים, ורוצה הבעל דבר להפילו על ידי זה בעצבות ומרה שחורה, חס ושלום, אף על פי כן אסור לו לפל מזה, רק צריך לחפש ולמצא בעצמו איזה מעט טוב, כי איך אפשר שלא עשה מימיו איזה מצוה או דבר טוב, ואף שכשמתחיל להסתכל באותו הדבר הטוב, הוא רואה שהוא גם כן מלא פצעים ואין בו מתם, היינו שרואה שגם המצוה והדבר שבקדושה שזכה לעשות, הוא גם כן מלא פניות ומחשבות זרות ופגמים הרבה, עם כל זה איך אפשר שלא יהיה באותה המצוה והדבר שבקדושה איזה מעט טוב, כי על כל פנים איך שהוא, על כל פנים היה איזה נקודה טובה בהמצוה והדבר טוב שעשה, כי צריך האדם לחפש ולבקש למצא בעצמו איזה מעט טוב, כדי להחיות את עצמו, ולבוא לידי שמחה כנ"ל, ועל ידי זה שמחפש ומוצא בעצמו עדין מעט טוב." חזק ואמץ!

למעלה