רעש מסוג אחר...

קרני

New member
רעש מסוג אחר...

היינו חברים לשנתיים, ונפרדנו. נפרדנו בעיקר בגלל האובססיה שגילה כלפי, התלות הבלתי נשלטת והקנאה. זה היה כל כך מזמן (6 שנים בערך...) הוא המשיך להטריד אותי במכתבי התאבדות, במכתבי אהבה לחילופין, במכתבי תחנונים, בשיחות טלפון, בבכי, בסרנדות, אפילו שכר דירה ליד הבית שלי... היה מאוד קשה לגרום לו ללכת, היה לו מאוד קשה להפרד. בהדרגה, הרס את חיי. רצועה אחר רצועה, פיסה אחר פיסה, נשימה נשי... אבל יום אחד הוא נעלם. כבר לא גר לידי, כבר לא מתקשר... ובכל זאת ... בכל שנה מאז, לאו דווקא בסתיו, שולח סלסלה מלאה כל טוב, מכתב, כרטיס ברכה... לא מרפה. היום, זה אחד מימי הסתיו האלו, שפתאום מגלים בתיבת הדואר מעטפה עם השם שלך הנכתב בכתב יד כל כך מוכר עד כאב. ר ע ש !!! התכווצתי לי בתוך החלחלה והכאב ודמעות הפחד הפציעו. 6 שנים עברו!!! האובססיה שלו העבירה ממנו את הדעת לגמרי. הוא לא מרפה, לא עוזב, לא יכול - מטריד! ``נהיה ידידים``, ``רוצה לשמוע מה עובר עלייך``, ``את כבר לא כועסת?``, ``את כבר לא אוהבת?``, ``תתקשרי!``... ר ע ש !!!! 6 שנים! ניסיתי הכל. לדבר, לבקש, להתעלם, אפילו לאיים (כשלא נותרו לי הרבה ברירות...) שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות ולא עשיתי???? ממני, שמפחדת ומבקשת....

libertad

New member
להתעלם

אבל לא כלפי חוץ. אלא מבפנים. הוא כבר לא מטריד אותך יותר מלבד כמה סלסלות. אם יחזור להטריד, תמיד תהיה לך את משטרת ישראל להתלונן. הבעיה היא אצלך. בטראומה שנשארה אצלך. בזיכרון. אני קוראת לזה ``לעבור תהליך`` - לגרום לעצמך להגיב רגשית באופן שונה לדברים. תתעלמי ממנו. אל תתני לו לגעת בך כ``כ עמוק! זה נשמע כמו ``קל לדבר`` מצידי. אבל לא. כי אישית התמודדתי לא פעם עם ``לעבור תהליך`` שכזה. זה לא קל ומצריך הרבה עבודה. וגם עבודה נכונה ובריאה. אך בסוף הדרך- שווה את כל המאמץ. ואם תזדקקי לעזרה מכל סוג שהוא. אני כאן בשבילך.

קרני

New member
להתעלם...? להפגש....? לדבר...?

הריגרסיה התחילה לעבוד, ואלמלא הצלחתם להדוף אותה... אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה... אני מניחה שלהתעלם פנימית, יכולה להיות התחלה טובה. אם זה יקרה, אוכל לדבר/לפגוש אותו ולהרחיק אותו לצמיתות (אוי, כמה שזה יהיה נהדר!!!) אבל זה קשה, הזכרון הסיוטי הזה קשה מנשוא!!! תהליך אמרתם...!? כן, ארוך ומייגע... אדמוני ידידי היקר, האופטימיות שלך תמיד מנצחת! :)... libertad יקירתי, המילה הטובה, התמיכה והעיצה, הובילו אותי שתי פסיעות קדימה... dovsha חמודה, מילים שנובעות מניסיון, העיצה, פשוט תודה!... אני מודה לכם אנשים יקרים, כי הקדשתם מזמנכם לאמתכם האובדת... מקווה שיהיה רק טוב, לי ולכולכם!!! תודה מקסימים ויום טוב @ @ J U

אדמוני*

New member
קרני ...שוברת הלבבות :)

אומנם אומר זאת בנימה של צחוק ,מתאר אני מה עובר עלייך ובמיוחד בשנים עברו. לעומת ידידי שאמר ``להתעלם`` אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה ,כי ברגע שננהג כך זה רק יגביר את טרדנותו של אותו אדם ויזיק . אומנם טרדן זה אדם שמייגע את האחר בדרך כלל בדברים לא חשובים אך הכל תלוי בנסיבות ,אך שמדובר בלב שבור טרדן לעיתים נגרר לנזק עצמי ,וחוסר הבנה למי שנגד . אובססיה לעומת זאא זה אדם שמזיק ועקשן המשעבדת אותו לפעולות מיותרות ,וכאן צריך סבלנות מהצד השני ,כמובן לא כל אדם מסוגל לסבלנות ולהטרדה מסוג זה,אך בטוחני שאדם עם לב בפנים ולא מכונה מסוגל להבין את הצד השני. אני לא יודע מה הסיבות לפרידה ,מה הגורם לכך ..אך יוצא מהנחה שהפרידה נבעה מצד אחד ולא משני הצדדים. לכן הדבר צריך להעשות בהדרגה .כן מה רע יהיה להיפגש לאחר מס` חודשים,פסיכולוגית זה עוזר לצד השני. מה גם ראי בזה כך ,שאותו אדם יוכל להעריך אותך ,ולאחר כמה פגישות להבהיר לו בעדינות ,מילים! כמה כוח יש להן. כן זה יכול להציק ,אך בגלל שרשרת מקרים שתמיד צד אחד אשם יותר וכמובן שתמיד צד אחד בקשר מסויים ידו על העליונה מהאחר. לכן קרני במקום להלחם בכך תני יד לצד השני לא במטרה להתקרב אלא להרחיק והמבין יבין. ושוב שנה טובה ושבוע נפלא

Dovsha

New member
עיניים פקוחות תמיד...

אני מסכימה עם libertad שמה שנשאר לעשות כרגע זה רק להתעלם. עברו שש שנים, את כבר התקדמת הלאה ובאמת חוץ מסלסלות ומכתבים פה ושם אין זכר לבן אדם. אז תתעלמי אבל עם עיניים פקוחות תמיד. אינני רוצה להפחידך אך הייתה לי התנסות לא כל כך נעימה במצב דומה וישנם אנשים שמפתחים אובססיה לא בריאה ולא משנה כמה זמן עובר וכמה דברים קורים בדרך עדיין מנסים ועדיין ממשיכים והתקווה שאולי בכל זאת משהו ישתנה, משהו יתהפך, משהו יקרה מקננת בליבם ולא עוזבת... לא אפרט מה קרה אצלי כדי לא לעורר פחד יתר על המידה, תתעלמי אבל עם עיניים פקוחות.

1איב

New member
לקרני היקרה

באחד התגובות שכתבת הבנתי שאת יותר מבוגרת ממני ואולי ההשערות שלי הן חסרות כול בסיס.... קרה לי מקרה דומה רק שאותו ``חבר`` התעלל בי בזמן שהיינו ביחד ואנס אותי ועשה לי כול מיני דברים. קיצור פתאום הבנתי מה שקורה לי ועזבתי אותו. הוא לא הרפה ממני ודרש שאחזור אליו. התעלמתי, דיברתי יפה, ביקשתי שיניח לי לחיות את החיים שלי ושום דבר לא עזר. אבא שלו הוא עבריין בעל השפעה גדולה והוא שלח אנשים שיאיימו עליי. כול גבר חדש שהיה נכנס לחיים שלי היה יוצא מהם מהר מאוד ובעזרת אמבולנס. הבנתי שלאנשים כאלה אסור לשתוק, אסור להתעלם מהם ואסור לדבר איתם יפה. מה שאני אישית עשיתי היה להגיש תלונה ולהוציא צו הרחקה. בינתיים כבר עברו שנתיים וכבר אין לו צו הרחקה ומידי פעם אני שומעת ממנו אבל זה ממש מידי פעם.. מאחלת לך בהצלחה ושלא תעברי את מה שעברתי צום קל וגמר חתימה טובה איב

קרני

New member
איב...

קראתי את התגובה שלך וממש הצטמררתי. איב החמודה, היקרה, המתוקה, עברת תופת! אני גאה בך על כך שאת הינך מי שהינך היום, וששרדת את הזוועה!!! את אמיצה, ואני מאחלת לך שלא תאלצי להתמודד עם נוכחות אותו בחור, או אחרים מהסוג, בחייך. תשמרי על עצמך!!! אצלי המצב לא ממש דומה... ובכל זאת, תודה על האזהרה! מאחלת לך את כל הביטחון והשלווה שמגיעים לך! גמר חתימה טובה גם לך חמודה :)

למעלה