רעש מוזר

yakov115

New member
רעש מוזר

שלום, ברשותי T22 שפעל סבבה יחסית לגיל שלו עד שלפני כמה ימים התחיל להופיע רעש מוזר בצד שמאל למטה של המחשב בעצם זה מלא רעשים קטנים כל שניה בערך עד שזה נפסק. אני לא טכנאי אבל הרעשים דומים לתקיעה של הדיסק הקשיק עד שהדיסק "משתחחר" מהתקיעה. מה אתם חושבים שזה יכול להיות? כמה אמורה לעלות בדיקה במעבדה? תודה מראש.

יאיר B

New member
הדיסק הקשיח נמצא במקום שבו שומעים את התקיעות

הללו? אם כן, יכול להיות שזה סימן שהוא מתקרב לסיום חייו (מציע מהר מהר לגבות את כל מה שיש בו וחשוב לך - ליתר ביטחון). מעבדה - יש את לפטופלאבס בת"א. לא יודע כמה תעלה בדיקה (אבל סביר להניח שאם תחליט לתקן אותו אצלם, מחיר הבדיקה יתקזז ממחיר התיקון - ככה זה בדרך כלל במעבדות).

ali052

New member
במקום סתם לשלם כסף למעבדה (למרות שא

למרות שאצלי זה חינם! (בד``כ) מציע לך להוריד את תוכנת הדיאגנוסיטיקה מהאתר של ייצרן הארד דיסק וכך תוכל בדיוק לדעת מה מצבו......

kobi 23

New member
אמממם

אם זה רעש של תקתוקים כאלה תעשה מהר מה שיאיר אמר לך.הדיסק שומע את המלאכים (מתקרב לסוף חייו). זה דיי הגיוני במחשב ותיק כמו שלך.

yakov115

New member
תודה על העצה

הורדתי את התוכנה מהאתר יצרן ובאמת יש שגיאה בדיסק. אני מניח שאני אקנה דיסק חדש..האם כל הדיסקים שנמכרים היום יתאימו למחשב שלי? מבחינת חיבורים, גודל ומהירות?

RoyBO

New member
סביר שלא תוכל למצוא HD מתאים לנייד שלך הישן

tuviaa

New member
מקרה דומה ב T60

מקרה דומה קרה לי ב T60 המאוורר התחיל להרעיש עד שנדם. למזלי המקרה קרה בתקופת האחריות.הוחלף המאורר ונפתרה הבעיה.

למעלה