רעשים סטטים ב iPod ?

LinkTree

New member
רעשים סטטים ב iPod ?

קראתי על רעשים סטטים ב IPOD בזמן גישה לדיסק בדגמים של 4G למישהו יש מושג לגבי הדבר הזה? מישהו כאן בארץ חווה את העניין? מישהו יכול להוסיף פריטים לגבי העמדה של ידע עם מכשירים כאילו?

LinkTree

New member
אף אחד לא נתקל בבעיה?

אני לא רוצה להקפיץ אבל העניין ממש מטריד אותי... אף אחד בארץ לא יודע מזה?

עלעל1

New member
אם תעשה קצת חיפוש

תראה שדיברנו על זה די הרבה... ממה שזכור לי רק אחד דיווח על בעייה כזו והוא פנה לחברת ידע בראש העין. בכל אופן זה לא ממש רווח ועד כמה שהבנתי הם לוקחים אחריות על הבעייה במידה והיא מופיעה ומתקנים את זה ללקוח!!

weird dust

New member
אם יש לך את הרעש יהיה קל יותר לעזור

לפי האתר שנתתה מודם מה שגורם את הבעיה הוא האוזניות. בעיקרון פשוט תחליף אוזניות ותיראה אם הרעש נשאר. אם הוא לא נשאל ברוך השם וברוך האי פוד אם הרעש לא עובר פשוט לך לידע.

LinkTree

New member
אין לי רעש בכלל

ותאמת אין לי IPOD בכלל פשוט אני רוצה לקנות ואחרי הרבה חיפושים שאלות ושאר ראיתי לנכון שה IPOD זה מה שאני רוצה ממלאבחינות שאני מניח שאני לא ממש צריך לפרט לאנשים כאן :) ואז ראיתי את הדבר הזה וזה קצת הלחיץ אותי - אבל אם אתם אומרים שאין יותר מדי אנשים שדווחו על העניין זה צת מרגיע אותי - כי לא רציתי לקנות ואז להתבאס ומצד שני אחרי שהשתחנתי שאני רוצה IPOD לא רציתי לקנות משהו אחר... תודה בכל אופן.. .. אם מי שדיווח כאן על העניין יכול לתת לי יותר פרטים אשמח :)

למעלה