רעשים מהקראנק

YAMAHA R1

New member
רעשים מהקראנק

ברשותי קנונדייל Rush 6 2008 שנקנו כחדשות לפני כחודש כחדשות (אני היד הראשונה). ימים ספורים לאחר הקניה התחיל להשמע רעש נקישה קטן בכל פעם שפדל שמאל יורד למטה. לאחרונה זה גם החמיר והתחיל להיות מקבץ של כמה נקישות צמודות ולא בהכרח רק כשפדל שמאל למטה. לפעמים גם כשימין יורד למטה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? עד עכשיו התעלמתי מזה אבל זה כבר התחיל לעצבן אותי כיוון שמדובר באופניים חדשים ויקרים עם מכלולים ברמה גבוהה. תודה לעוזרים.

nintense

New member
גם הפדלים חדשים?

למה שלא תפנה לחנות שרכשת ממנה? הרי לשם זאת יש אחריות.

YAMAHA R1

New member
גם הפדלים חדשים מן הסתם

אני רוצה להבין קודם מה הבעיה לפני שאני לוקח אותם לבדיקה בחנות.

chenrp

New member
פדל רק עם ימין ובדוק!

ובדוק אם יש רעש. אם אין אז המיסבים של הפדל השמאלי לא יושבים טוב. אם יש רעש, אז זה מהקרנק ולא מהפדלים. יתכן גם והפדל לא יושב טוב. פרק אותו, נקה, גרז וחבר שנית ובדוק שוב.

YAMAHA R1

New member
תנסה לשמן את הציר המרכזי ואת הצירי פדלים

עם שמן ברגים (המלצה שלי: WD40). הרבה פעמים זה פותר את הבעיה. אצלי זה פתר. בהצלחה.

alo12345

New member
רעש מהפדל...

איני יודע אם רלוונטי עדיין, אך גם לי יש קנונדייל והייתה לי את אותה בעיה בדיוק. תוך כדי דיווש - בנקודה קבועה ורק בצד אחד הייתה נשמעת נקישה מתסכלת. כמו שנרשם קודם - עיצבן והרגיז ברמות ..... כבר הייתי מוכן נפשית לפתוח ולהחליף את המיסב הראשי אך בסופו של דבר הפתרון היה מצחיק - לא שימון ולא מיסבים כי אם הידוק הפדל לקרנק כהלכה ובא לציון גואל... אשמח להבהיר / להרחיב אם נדרש. .

למעלה