רעשים באוזן

enbalush

New member
רעשים באוזן

לפני כמה ימים החלו רעשים באוזן (לא ציפיצופים אלא כאילו משהו זז בתוכה) אין לי כאב ואני שומעת טוב בה...מה זה יכול להיות?

harduf9

New member
אולי משהו זז בתוכה

יתכן שרק נוזלים ואז ברב המקרים אצל אדם בוגר הנוזלים מתנקזים ונגמר הסיפור. לפי החתימה שלך אני מבין שיש לך קשר לכלבים / חתולים אולי קיבלת דייר במתנה מחברים אלו. בכל מקרה מומלץ לבדוק אצל רופא א.א.ג. בריאות שלמה גיא הרדוף

אם זה משהו

אפשר למלא את האוזן במים.(כשהראש מוטה) ה"משהו" יצוף ויצא

enbalush

New member
יש לי "נעילת" לסתות

אבל כבר שנתיים וחצי ורק עכשיו התחילו הרעשים, אגב אני גם אחרי שבועיים של וירוס (למרות שבמשך המחלה לא היו לי רעשים).

לנעילת לסתות תופעות לוואי רבות

מגרנות, סינוסיטוס ורעשים/ציפצופים/ חוסר נוחות/ קנאקים וכדו' באזניים. לא יודעת להגיד אם יש קשר או לא לוירוס. בכל מקרה, מהנסיון שלי, הסימפטומים הולכים ומחריפים עם השנים ולא להיפך. את יכולה לטפל בנעילת לסתות בשיטה שנקראת RESET- זוהי שיטה ייחודית שמיועדת לטפל בנעילת לסתות. מהנסיון שלי (כמטפלת)אני יכולה להעיד שמרגישים שינוי תוך טיפול או שניים. מצרפת לך קישור לאתר שלי, בו יש מאמרים על השיטה. בברכת בריאות. יעל

enbalush

New member
טופלתי באמצעות שיאצו ושיטת פאולה

קיבלתי גם טיפול בפרחי באך שהיה יקר והיה לצערי ביזבוז כסף וזמן...למרות שהברנדי היה נחמד
בשיאצו קיבלתי עיסוי של השרירים בלסת, בפנים ובגולגולת מאחור והמטפלת הצליחה להעלים לי מגרנות שכדור לא היה מצליח להעלים, היא לימדה אותי שיטות נוספות (כדי לטפל בעצמי) כמו עיסוי של הזרועות שבאופן מפתיע מפחיתות מיגרנה ביעילות רבה. הפאולה זו שיטה שנותנת המון מודעות, כמו שנכתב בכתבה שבלינק שצירפת - המטופל לא מודע להידוק הלסתות אפילו כשכואב לו ופאולה מלמדת אותך להיות מודע ולהרגיש את השרירים ולהרפות אותם, קשה מאוד להיפטר מהרגלים, במיוחד לאנשים כמוני שהם שרויים בלחץ, אני אימצתי את ההרגל המגונה של להחזיק שרירים במצבי מתח, שאפילו שיש פקק בכבישים אני ישר מכווצת את הלסת בלי לשים לב, אני חושבת שצריך לטפל גם בשורש הבעיה וללמוד להרגע ולהפחית מתחים בחיים, זה לוקח הרבה זמן...שנים, אבל מאז הטיפולים אני בדרך הנכונה. תודה.

אשכר

New member
קל מאד להפטר מהרגלים (ולא מה שכתבת).

להפחית מתחים קצת יותר קשה, כי צריך לחפור ולהבין למה שתלנו אותם שם מלכתכילה

למעלה