רענון פסח

רענון פסח ../images/Emo13.gif

מי זו, אתם שואלים? לא נשמע מוכר השם שלה. כן, אני יודעת שנעלמתי קצת. לא הגבתי לכם, ולא עניתי. כל הזמן קראתי, אבל התבאסתי מהמחשבה שאני לא יכולה להשקיע כמו פעם, והדרך שלי להתמודד עם זה היתה קצת התחפרות עצמית. בכל אופן, עכשיו עניינים נהיו קצת יותר רגועים: אני מרגישה קצת יותר בנוח במקום העבודה החדש, ויכולה לחזור להתעסק בדברים שהעסיקו אותי קודם. (מכירים את זה שכשמשהו נורא מעסיק אתכם אז אתם חולמים רק על זה,בהקשרים שונים? כמו מבחן גדול, או פגישה חשובה? היו לי חדשיים רצוף שכל לילה חלמתי רק על דברים שקשורים לעבודה. תאמינו לי - זה מבאס בטירוף, כאילו לא ממש הפסקתם לעבוד - גם כשנחתם.) אבל לא על זה (טוב ,גם על זה
) רציתי לדבר, אלא על חידוש כאן בפורום: כשראיתי שאני באמת נמצאת כאן פחות, ושזה באמת לא לעניין, אז הלכתי וביקשתי יפה, ומצאתי לכם חבר נאמן שייעץ, יתדיין, ובאופן כללי יפציר בכם לכתוב הודעות ולחלוק פכים מחייכם העצמאיים: בקיצור, יש מנהל נוסף , והוא NightElf , נאור בפי העם. אני בטוחה שהוא יהיה מנהל פשוט מצויין, ויהיה כאן מוי כיף
עכשיו, ברשותכם, אזחל אל מתחת לכסתות, ונדבר שוב מחר בבוקר

קולולו../images/Emo65.gifקולולו../images/Emo65.gif

לנאור וחציש את חייבת להישאר בסביבה, אם תתני לנאור להשתלט הוא עוד ישכנע אנשים לתקן בעצמם דברים, לנקות את הדירה ורחמנא ליצלן ללכת לקניות ולא לעשות משלוח הביתה! מישהו חייב לשמר את לפיד הבורגנות
שיהיה לנו בהצלחה

NightElf

New member
../images/Emo51.gif

מעכשיו אני ארביץ קורסים שבועיים באיך לעשות קניות לבד ולסחוב אותם הביתה, איך לתקן דברים בדירה, לנקות כל חריץ קטנטן ולהפוך את הבית לבית כמו של אמא
ולקינוח צפה למסדר שבועי של דיווחים

NightElf

New member
ו../images/Emo51.gif לשאר המגיבים ../images/Emo24.gif

לא שרשרתי לכל אחד ואחד
כי עניתי בעקרון למי שרשם משהו ולא רציתי "להציף" את השרשור, אך
רבה לכולם

moria007

New member
ברכות לנאור, תודות לחציש...

חציש, הרבה פעמים שאלתי את עצמי איך את מסתדרת, גם לנהל פורום פעיל כל כך וגם להחזיק בחיים מלאים..... אז סחטיין. נאור - בהצלחה! תמיד כייף לקרוא הודעות שלך! ואגב, יש לך אחלה כינוי. חג שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!

NightElf

New member
וואי, תודה על הברכה ../images/Emo140.gif

פעם ראשונה שמישהו רושם שממש כיף לקרוא הודעות שלי
ותודה על המחמאה על הכינוי, אני גם אוהב אותו

moria007

New member
בקשר לכינוי....

כשנרשמתי בתפוז, לא חשבתי לעומק על הכינוי... סתם כתבתי מוריה007, כי כבר היה תפוס סתם "מוריה"... ועכשיו אני מתבאסת, כי אי אפשר להחליף כינוי, וגם "מכירים" אותי כבר.... נו, מילא.

למעלה