רעל...

מיטקין

New member
רעל...../images/Emo18.gif

מישהו מכיר שיר של עברי שקוראים לו "רעל"? ולמה הוא לא מופיע בשום אלבום?

זה שיר שעברי שר בהופעות הראשונות

שלו הוא לא שם את השיר באף אחד מאלבומיו - לא ידוע לי למה ישנם עוד כמה שירים שלא מופיעים בשום אלבום כגון: אלף בנות דתיות לידו בארבי גירל מיכאל אהוב יקר (שכחתי משהו?)

ZVI Z

New member
כמובן.הרי סנילי אתה.

יש גם את: פרח STRONG WORLD בוא נעבור(יותר של גלית אטלס אבל לא משנה)

Rain Star

New member
צבי -טעות!! (הנה הרשימה המלאה באמת)

צבי - Strong world כן יצא על אלבום, ששמו Another Life הרשימה המלאה יחסית (של השירים שידוע עליהם, אבל לא יצאו בדיסקים) היא: אלף בנות דתיות לידו רעל אהבה בת 20 משעמם כשאני טיפה לבד אמא אהוב יקר מיכאל בוא נעבור Flowers (עברי ועידן) אוקטובר אור השיר של רוזה כוכבת קולנוע שיר מלחמה זהו

Rain Star

New member
הכוונה הייתה כמובן לשירים שידוע ש

גם הולחנו... כי אחרת הייתי יכול לרשום את כל השירים מהספר...אבל לא ידוע למי מהם יש לחן (חוץ מאלו שבאו מהדיסקים)

HFT

New member
אוי איך אני אוהבת את אהוב יקר...

במיוחד כשעברי שר את זה...

מיטקין

New member
strong world זה חדש?...

זה מאוד מזכיר את הפרויקט של עידן רייכל... סליחה על הבורות זה קשור איכשהו? או שזה נכתב לפני שבכלל הפרויקט של עידן רייכל הוקם?

ZVI Z

New member
איכשהו זה קשור

אנלא יודע בדיוק אבל זה נראה לי עם עידן רייכל וכנראה מישהי מהפרויקט שלו.

Ez sLeeP

New member
הוא הקליט את זה עם עידן,

וזה יצא לדיסק מיוחדג' שכזה, בחו"ל אני מניח. אגב - בארבי גירל, פרח, אהוב יקר (לא זוכר עוד מה הזכרתם) הם לא קאברים של ממש, אלא נעשו בהופעות חיות (הלא כן?) ואני מניח שעל-שום כך לא נכנסו לדיסק. בעוד ש'אלף בנות דתיות', 'רעל' ואחרים הם שירים שנכתבו על ידיו, והם כולם שלו, כך שזה שונה.

Rain Star

New member
תיקונים לצבי ולנדב

צבי - Strong World יצא לפני כמה שנים, ככה שאין לו קשר לפרוייקט... נדב - הדיסק יצא ומשווק ע"י הליקון (אם אני לא טועה), והוא דיסק שיצא במסגרת "ישראל קונה כחול לבן" או משו בסגנון, ככה שהוא בהחלט לא בחו"ל

למעלה