רעל - בארסה

רעל - בארסה

אולי זה ישמע כתירוצים כי אני אוהד בארסה, אבל זאת האמת: אין לסמאול מחליף ראוי, עם סמואל המשחק היה נראה אחרת לגמרי. הכדורגל האיטלקי מכוער. זה שריאל מדריד משחקת על מתפרצות נגד ברצלונה שנמצת בתקופה רעה, אומר משהו על הבדלי הרמות. רייקארד מתחיל לעשות טעויות. אף פעם לא אהבתי את קאפלו, הכדורגל שלו עלוב ביותר, רק לראות את הפרצוץ שלו מרגיז אותי בערך כמו לראות את ההומו הזה בצד שמאל שכבר שעה מראה לי את הפלאפון של נוקיה N73 ומסמן לי ללחוץ עליו. משהו לא טוב קורה בברצלונה, זה נראה כמו עייפות של כמה שחקנים (דק בראשם), הסתגלות לא הכי טובה של החדשים, והקבוצה לא נלחמת מספיק, אולי אין להם אתגר מעניין כי כבר זכו בכל.

TomZiZi

New member
שוב... תראה מה שחקן אחד עושה

לפי דעתי מועדון גדול לא צריך להיות ככה. נגיד רונאלדיניו יחסר אז יהיה תחליף טוב (מסי הוכיח את עצמו כפליימייקר גדול). אבל כשאטו חסר, כל הקבוצה חסרה. וקאפלו עשה טוב עם ההתקפות המתפרצות. נתן לברסה לשבת על הרחבה של ריאל (ולחפש במשך 90 דקות את החלוץ שאין להם) ובמסירה וחצי לצאת להתקפה מתפרצת קטלנית. רייקארד לא קלט את זה ולא הציב קשר אחורי שיישאר במקום ולא יעלה כל התקפה.

almogon8

New member
סביולה היה עושה את זה

גודיונסון הוא בדיחה איך ששמעתי שהביאו אותו התבאסתי כי ידעתי שסביולה יקבל ספסל שוב

ran81993

New member
תרוצים

ריאל שיחקה טוב אי אפשר לבנות קבוצה על שחקן אחד אטו זה לא תרוץ שאטו פצוע ובגלל זה מפסידים הבעיה של בארסה שרונלדיניו לא משחק טוב במשחקים האחרונים והוא השחקן הכי חשוב של בארסה וגם אטומ חסר אז בגלל זה בארסה מפסידה והיא גם צריכה ללמוד שהיא צריכה לקנות לאטו חלוץ מחליף כי אם אטו נפצע אז לבארסה אין חלוץ הם צריכים להביא משהו טוב לא ברמה של אטו כי הוא לא יסכים לשבת על הספסל טוב אז זאת בעיה כי בארסה משחקת עם חלוץ אחד אז הם חלא יכולים להושיב על הספסל חלוץ ברמה של אטו זה בעיה גדולה בשבילהם כנראה הם צריכים לקנות עוד חלוץ ולשנות את המערך ואז אם נפצע אחד החלוצים הם יעברו לחלוץ אחד או שישמימו חלוץ אחר במקום מי שנפצע ועדיין יהיה להם חלוץ ברמה בהרכב אז לסיכום בארסה צריכה לשנות מערך ולקנות חלוץ ברמה גבוהה!!!!!!!! אם לא היא קבוצה בלי חלוץ שלא מכניסה גולים ממצבים פשוטים כמו אתמול

sok777

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

כל מילה בסלע.
רעל שיחקה משחק מסירות יפה אבל שיחקה כדור איטלקי, עם המון אגרסיביות ופאולים מגעילים ובקטנות כאלו. פאק איט. איך לעזעזאל אמרסון יצא מהמשחק בלי אדום? הוא עשה את עצמו נפצע בשביל לא לקבל אדום! זה היה כ"כ שקוף! זה לא שזה כמו ליברפול, שבלי ג'רארד לא מסתדרים, אבל פשוט בארסה של העונות האחרונות בנויה על המשולש של מסי [ג'ולי]-רונאלדיניו-אט'ו. הם גם מתחלפים ביניהם, מכירים את סגנון המשחק אחד של השני, יודעים ורגילים לשחק אחד עם השני ויש להם גם יותר בטחון כשהשני [והשלישי] משחקים. אט'ו ממש חסר. הן ברגל המסיימת והן בעבודת ההגנה והעזרה לקישור.. גודיונסון זה 10 רמות פחות מאט'ו. וזה לא שהוא אפס, הוא טוב, אבל אי אפשר להשוות אותו עם אט'ו. סביולה נראה יותר טוב גם מגודי.. אני לא יודע מה הבעיה של רייקארד איתו. השחקנים בהחלט מעצבנים. כמו ווסטהאם. הגיעו אלינו כמה כוכבים ואולי זה בעיה בגיבוש, ואולי זה כי הם לא התאקלמו, אבל זה פשוט לא אותו דבר.

ben060

New member
אתה מדבר על אמרסון?

ראית את העברה של רונלדיניו לקראת סוף המשחק? זה לא שווה אדום? עושה רושם שבארסה נכנסת למשבר גדול. אולי זה בעצם סוף עידן הכדורגל המשובח, סוף הקבוצה המפחידה והדורסנית מי יודע אולי זה כמו בכדורסל קחו לדוגמא את מכבי אחרי שלקחה אליפות ארופה - זו לא אותה קבוצה, נכון עזבו אותה שחקנים והחליפו מאמן והביאו חיזוקים ו... אולי גם בארסה בדרך לרדת מגדולתה. בכל זאת כמו שאריק אמר אין על מה להלחם: הם השיגו הכול. אני חושב שחייב להעשות שינוי בקבוצה בכל עמדה אפשרית, לרענן את הסגל, את עמדת המאמן, ואולי גם רונלדיניו החוצה. מי יודע אולי עוד שבוע שבועיים אתם תגידו "הטמבל ההוא.. בארסה תתפרק אה??" ואז באמת יצאתי טמבל. אבל זה יכול להיות הפוך. בכל אופן מה שאני מנסה להגיד שתתנו לזמן לעשות את שלו ואז נהיה יותר חכמים.. הרבה יותר חכמים

BarcaBoy2

New member
עדיין לא השיגו הכל..חסר..

גביע ספרדי לאוסף!! וגם בין יבשתי לא השיגו עדיין.. לשנות זה לא יעזור.. יש שחקנים שזאת העונה האחרונה עם הם לא ישתפרו כמו אדמילסון ואולי דקו עם ימשיך להיות חלש אסקרו גםם יעזוב הוא לא משחק בכלל גיו גם נראה לי ילך אולי באמת רוני יעזוב גם איך שאמרו הוא ומסי בלי אטו לא מסתדרים ואם אחד צריך ללכת עדיף שזה יהיה רוני חבל שנתנו לואן בומל ללכת זאת היתה טעות!! צריך להתחזק בעוד קשר בינואר ויהיה מעולה!! או אולי להעלות את דוס סנטוס לבוגרים גם יהיה טוב

אתה לא תיהיה טמבל

כי אתה כבר כזה. ולעיניינו, להוציא את רונלדיניו מהקבוצה זאת טעות: 1. יש לו כישרון מיוחד שאין לו שני בעולם, ואל תגידו לי כ. רונלדו או רוביניו כי שניהם שחקנים גדולים אבל עדיין רחוקים ממה שעשה רונלדיניו בשלושה השנים האחרונות. 2. להוציא את הכישרון היחודי שלו וזה שאין לו מחליף באף מקום בעולם, לא מעיפים שחקן שנמצא בתקופה רעה, ובטח שחקן שנתן שתי עונות מעולות והביא תארים לקבוצה. מה שכן, חייב להוריד אותו לספסל ואולי גם לתת לו קצת חופש שינוח בבית.

SiC

New member
אם יתנו לו חופש בבית

הוא רק יעשה עוד פרסומת... עלה לו קצת השתן לראש ובדיוק כמו שזה קרה לרונאלדו וזה הביא איתו ירידה תהומית ביכולת, זה קורה כם עכשיו לרונאלדיניו. הוא חייב להתעשת, לחזור לחיות חיים יותר ספורטיביים ואז הכל יסתדר והוא יחזור להיות הפנומן שהוא. בנוסף, רייקארד חייב להכניס את סביולה לעסק. גודיונסן הוא פשוט לא סקורר. אם הוא ממש רוצה לשחק עם האיסלנדי הבינוני אז לפחות שישחק עם שני חלוצים.

ben060

New member
כמש שטויות בהודעה אחת

להוציא את רונלדיניו זו ממש לא טעות: 1. אתה מדבר על כישרון? אז מה יש לו כשרון ו.. אני לא רואה את הכישרון שלו בא לידי ביטוי בשבועות האחרונים. ההשואה של רונלדו ורובינו די שגויה ולא עניינית (התפקיד- הוא לא אותו תפקיד, המחויבות של השחקן- הייתי אומר שונה (בכל זאת רוביניו עדיין צעיר וחסר ניסיון בכדי להחזיק את ריאל, לעומת זאת רונלדיניו- זה תפקידו). 2. עזוב מחליף, כבר ראינו לא אחת שכשרון זה לא הכול בכדורגל (נכון- זה חשוב אבל לא תמיד זה בא לידי ביטוי וכשזה לא בא לידי ביטוי אז מה קורה? אין קבוצה ואז את מי להאשים). 3. העבודה של רונלדיניו בשנתיים האחרונות באמת מעולה וראויה לשבוח. אני רק רוצה להבהיר דבר אחד- לא אמרתי להעיף ת רונלדיניו מהקבוצה כפיתרון, אלא לנסות ולשקם אותו ובמידה שאין בררה אז כנראה שהוא באמת מיותר. הורדה לספסל? איך אתה מתייחס לזה? כאל סדרת חינוכים או משהו כזה? יכול להיות שאפילו שחקן במעמדו צריך את זה (תראה את קולאוטי). אני טמבל? מה אני יגיד לך? בן 22 ועדיין לא התבגרת כנראה.

תגובתו של אריק

"אז מה יש לו כשרון ו.. אני לא רואה את הכישרון שלו בא לידי ביטוי בשבועות האחרונים" זה לא כישרון שאפשר למצוא לו מחליף, לדעתי רונלדיניו שחקן יותר טוב מפלא ומראדונה |לא ניכנס לזה עכשיו|, ושלוש שנים הוא תיפקד מעולה, אז לא יקרה כלום אם הכישרון שלו לא יבוא לידי ביטוי בשבועות האחורנים. |בשביל זה יש שחקנים על הספסל| "ההשואה של רונלדו ורובינו די שגויה ולא עניינית" רציתי להשוות אותו עם שחקנים טובים שיודעים לתת שואו לקהל, ושתי השמות הראשונים שעלו לי לראש זה רונלדו ורוביניו. "לא אמרתי להעיף ת רונלדיניו מהקבוצה כפיתרון, אלא לנסות ולשקם אותו ובמידה שאין בררה אז כנראה שהוא באמת מיותר." אם הוא מיותר את זה נראה אחרי עונה או שניים לא מוצלחות, ולא אחרי כמה שבועות. "הורדה לספסל? איך אתה מתייחס לזה? כאל סדרת חינוכים או משהו כזה?" הורדה לספסל זה לא סדרת חינוכים, זה אומר שאתה לא בכושר טוב ולא מספק את הסחורה כרגע, אז אני נותן למישהו אחר לנסות. "אני טמבל?" כן

ben060

New member
תגיד מה שתגיד

בכל אופן אני חושב שבארסה של השנה היא פחות טובה מבארסה של השנתיים הקודמות. ואני לא מדבר על יכולת אישית אלא מוטיבציה בעיקר. בוא נדבר עוד שבועיים שלוש ואז נראה מי הטמבל בכל הסיפור הזה.

SiC

New member
הבעיה היא רייקארד

גודיונסן חלוץ יחסית פיזי, ולא מתאים לכדורגל הספרדי. בגלל זה הוא הצליח באנגליה שם סגנון המשחק מתאים לו יותר. הבעיה של רייקארד היא שהוא לא מאמן טוב. נקודה. הוא הרכיב כבוצה מאוד מוכשרת של שחקנים שאוהבים אחד את השני וכיף להם לשחק ביחד ובגלל זה הם הצליחו. ברגע שאחד נעלם (או שניים יותר נכון, כי רונאלדיניו של היום מזכיר את עצמו בתקופת פ.ס.ז'). אין שום נגיעה של רייקארד בשיטת המשחק, ברעיון, באירגון. בגלל זה הוא הפסיד שלני מאמנים הרבה הרבה יותר טובים ממנו- מוריניו וקאפלו. בארסה של העונה נראת זוועה, ואם לא יהיה שיפור אז היא רק תמשיך להתדרדר ורייקארד הוא לא מי שיוציא אותה מזה. כפי שזה נראה כרגע, ולנסיה תחזור להיות אלופה. ודבר אחרון, תראו איך רוביניו שיחק אתמול... פשוט שחקן ענק ואני מאוד מקווה שזאת סוף סוף עונת הפריצה שלו. והכי חשוב, תודה לאל הקטאלונים המגעילים האלה הפסידו לריאל. חזרתה של אימפריה! :)

BarcaBoy2

New member
להגיד שמשו לא טוב קורה זה לא נכון..

עם לא גודיונסון הינו מנצחים את המשחק 4-2 רייקרד צריך להפסיק להיות אנטי סביולה ולתת לו לשחק.. ולגודי לא..אפילו אסקרו (כן כן הוא עדיין בבארסה חח ) עדיף על גודי לדעתי וחוץ מזה שנה שעברה היתה לנו פתיחה הרבה יותר גרועה ותראה לאן הגענו.. נכון שלא יהיה את אטו אבל סביולה לא פחות טוב ממנו תאמינו לי!! וכבר שיחקנו 3 משחקים קשים סביליה ולנסיה ומדריד אז היתי אומר שמצבנו דיי טוב!! אהה אאאממממממ כן ואנחנו מקום ראשון קיצר יהיה טוב!! יהיה אולי קשה יותר אבל גם השנה בארסה לוקחת אליפות!! ואולי גם סוף סוף גביע!! מזמן לא הבאני אחד כזה ספרדי חח ויהיה נחמד גם לקחת את האלופות שוב.. והבן יבשתי וזהו..מספיקקקקקק

buia

New member
חלק מהאנשים פה מדברים

כאילו הגיע הקץ לעידן ברצלונה.לא הבנתי למה זה. ברצלונה נראתה הרבה יותר טוב מריאל,שלטה במשחק והגיעה גם למצבים.לדעתי,לגיטימי שקבוצה שנאבקת על האליפות תפסיד למתחרה על האליפות בחוץ.צריך גם לזכור שלריאל יש עכשיו הגנה חזקה וקישור אחורי מאוד טוב,זה לא כמו העונה הקודמת שברצלונה תפרו 3 לרשת של קסיאס כאילו כל שחקני ההגנה היו קונוסים. לדעתי,ברצלונה עוד תחזור להיות הקבוצה הכי טובה בעולם מהר מאוד. ל-SIC-לדעתי,אתה טועה ובגדול.רייאקרד לא רק שבנה את הקבוצה הזאת,אלא גם עיצב אותה. הוא הביא את מרקז שעד אז היה עוד בלם ממוצע והפך אותו לאחד הבלמים הכי טובים בעולם,הוא זה שהזניק את הקריירה של אטו,רונאלדיניו ומסי;הוא הוציא משחקנים אפורים מאוד כמו אולגר את המקסימום של המקסימום.הטענה היחידה שלי,אישית,יש נגד רייקארד,זה שהוא לא מביא חלוצים בסדר גודל גדול ובונה על שחקנים כמו גודיאנסן וג'ולי.חוץ מזה, מה זה:"הוא פשוט מאמן קבוצה שחקנים שאוהבים אחד את השני וכייף להם להיות ביחד".סלח לי,אבל זה שטויות. כמעט כל ההרכב של ברצלונה לא פגש אחד את השני לפני שהם הגיעו לברצלונה,אז איך פתאום הם התחילו לאהוב אחד את השני!? אהבה ממבט ראשון. רק מאמן טוב,יצירתי,שנותן לשחקנים שלו להנות מהמשחק ומכניס בהם את החדווה של המשחק יכול לגרום שהשחקנים יאהבו אחד את השני. בקיצור,אין כמו יובה :)

למעלה