רעיו לסקר!!!!!

• פותח הנושא צו
  • פורסם בתאריך

צו

New member
רעיו לסקר!!!!!

פעם היה סקר-עם איזה חלק אתה הכי לא מסתדר? אז הנה האיזון: איזה חלק אתה הכי אוהב במערכת? אני אישית הכי אוהבת את הקאובל-אין את זה במערכות בדר"כ זה משהו נלווה (אני מקווה שמישהו מכיר את זה) יש לזה פשוט צליל מדהים!!!!!!

danezeq

Member
בטח שמכירים! כולם!

קאובל = פעמון - גם אני מת על פעמון (קאובל) ויש לי שניים אחד של L.P והשני של דיקסון - לשניהם יש צליל גבוה יחסית חשבתי בדיוק אתמול על סקר "האם יש לך פעמונים במערכת?" כי זה לא נראה ככה בינתיים, אני יודע שלניר יש (קניתי לו ליום הולדת
) הסקר "איזה חלק את/ה הכי אוהב/ת במערכת" הוא לא כ"כ חכם - לא? ,זאת רק דעתי האישית - לכל חלק יש תפקיד, אי אפשר לנגן בלי סנר ואי אפשר גם בלי הבאס - אילו שני החלקים החשובים במערכת אז מה דעתך? - לשנות את ההצעה שלך ל "האם יש לך פעמונ/ים במערכת?"

elad2002

New member
גם לי יש

קאובל של lp ויש לו צליל לא גבוה..... אגב הרעיון לסקר אחלה רעיון, דניאל הסנר והבאס הם הכי חשובים אבל לא בטוח שכולם הכי אוהבים אותם....

VADER

New member
,תאמינו או לא,פעם אני וחבר שלי

"הוצאנו" קאובלים וקראשים מגן ציבורי :) נשבע לכם! זה מין קרוסלה של קאובלים וקראשים וספלאשים,אני לא יגיד את המקום וששששששש..... יש מנייקים :)

Kodak997

New member
חחחחחחח

"גן זילדג´יאן" הייתי מארגן סיור פורומי לשם

danezeq

Member
האם אמרתי ש"הכי אוהבים אותם"?

אמרתי שהם הכי חשובים - בכל קצב יש באס - כמעט בכולם גם סנר

צו

New member
כשאי לעשות סקר כזה...

האם יש לך קאובל? לנו במערכת של בי"ס(בעצם,של המרכז) יש קאובל אחד-רק עם חלק אחד. אבל למורה שלי יש קאובל משלו של שלושה חלקים והוא תמיד מביא אותו שיש לי שיעור. אני ממש נהנת מהקאובל!!!

למעלה