רעיונות

urip

New member
רעיונות

שלום לכולכם! לאהבת חיי (והיא לא שלי אבל אנחנו חברים טובים) יש יום הולדת 21
ואני מחפש רעיונות מקוריים לחגוג לה ו/או לתת לה. כל זה כחלק ממסע החיזור שלי אחריה שאולי בסוף ישתלם?! תודה מראש לכולכם.

עכשיו שיורד גשם...

אפשר לצאת על הבקר אחרי הגשם לחפש פטריות (אורניות נורא קל לזהות, סוג אחר לא הייתי לוקחת סיכון). זאת חוויה, זה כיף ויש בזה מין הטיול והבילוי. אח"כ חוזרים הביתה ומטנפים את המטבח של אמא ומבשלים ארוחה שאוכלים יחד. או לחפש הופעה של מיהו/י/ם שהיא אוהבת וללכת יחד. ואם אפשר בחור נידח וקטן(ואינטימי) עוד יותר טוב תן כיוון - מה היא אוהבת? קישה

urip

New member
א) תודה

ב) היא בכלל לא מהסוג הרומנטי אוהבת טיולים קצת מיסטיקה.. וחוץ מזה בגלל שכמו שאמרת- שהיא לא שלי וגם לשנינו אין כל כך זמן(אני חייל והיא עובדת בפנימייה) אז עדיף משהו שלא דורש הרבה תכנון והתארגנות. מחפש גם מתנה מקורית ומשמחת...

mm130

New member
יש לי רעיון למתנה... ../images/Emo77.gif

למרות שאמרת שאין לך המון זמן - אני יודע שזה רעיון יפה... אז אליך ישר משולחן העבודה... חומרים - אגוז מלך דבק מגע פיסת בד בריסטולים צבעוניים אופן העבודה: מפצחים את אגוז המלך באמצע ומוציאים את הביפנוכו - אפשר לאכול אותו . את פיסת הבד (באורך של סנטימטר וברוחב של 3 מילימטר בערך) מדביקים עם הדבק כדי לחבר את שני החלקים יחד שוב אבל לאפשר פתיחה וסגירה. בפנים מדביקים ברכות בצורה שמתאימה ושמים איזו מתנה קטנה טבעת (לאנשים שאוהבים לבזבז) או סתם שוקולד (לאנשים שאוהבים לאכול) סתם רעיון Mm

מ י ק ה

New member
רעיונות... ../images/Emo62.gif

ערב טוב- להלן כמה רעיונות שמתיאמים לעובדת פנימיה וחייל תפרן: א´- אם היא מדריכה בפנימיה ונהנית מזה- ישנו הספר המצויין של יאנוש קורצ´ק "כיצד לאהוב ילדים" - זאת מתנה נפלאה והיא תנצור אותה לנצח.
ב´-אפרופו מיסטיקה: מובייל עם קריסטלים,(אפשר גם לעשות לבד- אולי מתכון בסוף), לקנות מבער עם ריחות ארומטיים אקזוטים(את הזולים- 10-15 ש"ח, מבער - 20 ש"ח)או שרשרת עם אבן/קריסטל
ג´- בימים אלו כאשר הגשמים סוף סוף מגיעים - אפשר לקחת רכב(אם יש ג´יפ- עדיף), אמגזית+ערכת קפה(תה,קפה שחור,סוכר,כפית גפרורים ופינג´אן) וללכת לראות שיטפונות במדבר (יוהדה, נגב, מכתשים)רק כדאי להיות בתאום עם מזג האויר ולהיות זהירים- אפשר לתרץ את זה גם בלי רומנטיקה בהתחלה אלא סתם טיול מדליק
אלו הרעיונות שעולים לי כרגע, אבל סתם בשביל הסקרנות - האם היא חברה של מישהו אחר ואתה מנסה לקבל את תשומת ליבה?- כי אם התשובה היא חיובית- ואני מקווה שלא- אל תשתמש ברעיונות שלי אני לא תומכת!
אבל אם היא פנויה - אז שיהיה לכם בהצלחה- והמון אהבה
מ י ק ה

urip

New member
תודה

א. תודה על הרעיונות אולי אני אשתמש בחלקם. ב.אם יש עוד רעיונות אז אני אשמח מאוד. ג.אין לה אף אחד, היינו ביחד מעל שלוש שנים(!) ונפרדנו, ואני מאוהב בה אבל היא כנראה שכבר לא ממש... תודה בכל אופן ומיקה, את יכולה לספר לי קצת על הספר?

למעלה