רעיונות

רעיונות

שלום, שמי גיא ואני חדש כאן :) אני בן 15 ממרכז הארץ ואני מאוד אוהב את עמיר בניון. רציתי לדעת איך אוכל להתחפש אליו בפורים, עצות או רעיונות יתקבלו בברכה :)

gala21

New member
הי גיא...

ברוך הבא .. שמחה לשמוע שאתה מצטרף לכוחותינו.. לגבי התחפושת לא מוקדם?? ( מתי פורים???????) שבת שלום חמודי.

אי י ל ת

New member
סחתיין עליך גיבור ישראל

כזה רעיון מקורי לא שמעתי כבר הרבה זמן. הנה העצות שלי: שלב א', תשיג לך פיאה ברסלבית גדולה כזאת, שמכסה חצי ראש. הצבע העדיף - כחול כהה, למרות שפעם אחת עמיר הופיע בציבור עם כיפה לבנה. שלב ב', אתה צריך לגדל זיפים. אם אתה צעיר מדי בשביל זה, אתה צריך תושיה. ברירת מחדל תהייה לצייר לך בטוש שחור על הפנים שלב ג', תתאמן מול המראה בחיוך ממזרי קטן כזה, מהזווית של הפה, חייב להיות מלווה במבט ממזרי בעיניים. שלב ד', תכניס ללקסיקון שלך באופן קבוע את הביטויים: "אשרייך/אשרייכם", "אוהבים אותכם", "איזה קהל מדהים אתם". שלב ה', תמצא חבר שיסכים להתחפש לנדב ביטון, ותציג אותו לעולם כ: "יוהן סבסטיאן ביטון". ככה, אתה פחות או יותר מסודר בתור עמיר. אולי כדאי שתנסה גם לשיר ממעמקי הבטן, ממש מהקישקס, כולל מאוואלים (מושיקו לימד אותי איך כותבים את זה נכון). בהצלחה, ואל תשכח להעלות לפורום תמונה!!!

גרציה פ

New member
איך אפשר שלא לצחוק איילת? חה חה חה

אם יצליח הבחור לעקוב אחר הצעותייך, אשרייך!!

זה קשה, אך מאתגר ! :)

גידול זיפים אינה בעיה בכלל, כנ"ל גם לגבי הפיאה עכשיו, הבעיה היא שנדב לא מספיק מוכר בשביל שיזהו אותו בבית הספר שלי... אבל תודה רבה בכל מקרה איילת, אשריך

חמודי לא לשכוח חולצה שחורה

וג'ינס קצת משופשף.. ואיילת איך שכחת??? נעלי אולסטאר כחולות ורצוי שיהיו גם קצת בלויות... אה ושכחתי לציין שאם אתה אכן רוצה להידמות לו אתה צריך לשקול משקל נוצה.. אם יש קצת שומנים עודפים נא להשיל אותם.. קדימה לעבודה!! יש לך זמן עד פורים..חחח בהצלחה ואשריך אח שלי..

ספיר 2

New member
חחחחח פורום של משוגעים

איזה כיף שהיצטרפו אלינו חדשים לפורום. הם מצחיקים לאללה. מקודם ההוא עם היציאה של שחקן כדורגל, עכשיו זה עם התחפושות איזה מצחיקים אתםם!!! גיא יש לי רעיון.. כדאי לך להיתחפש יחד עם חבר לעמיר ליפני ואחרי.. כלומר ליפני החזרה בתשובה, שעמיר היה עם עגיל חישוק באוזן, ושרשרת וכ'ו.. קיצר בעיניי זה רעיון פצצה! לפי דעתי כדאי לך שאתה תיתחפש לעמיר ליפני.. הכי יפה
ודרך אגב גיא.. גם אני בת 15.. ומאזור המרכז. יש איסיקיו? מסנג'ר?

כן נשמה, יש ...

היו קצת משקלים עודפים, אבל הצלחתי להוריד אותם ... לא נראה לי שמישהו ירצה להתחפש איתי אל עמיר ... אני מעדיף להתחפש אליו לפני החזרה בתשובה. וספיר, אם את יכולה אז תרשמי לי את האיי סי קיו שלך, טוב ?

אי י ל ת

New member
גיבור ישראל

תיראה, בשביל להתחפש לעמיר שלפני ה"התחזקות" אתה צריך לשדוד חנות תכשיטים: עגילים, צמידים, טבעות, שרשראות. יותר פשוט עמיר ש"אחרי". כיפה ברסלבית אחת, זיפים, ואתה מסודר. חוץ מזה, אתה לא רוצה להראות לא מעודכן, נכון? וגם - בניגוד לדעתה של ספיר, אני חושבת שעמיר האברך יותר מתוק, יש בו משהו יותר רך וזוהר. הגירסה הקודמת שלו, איך לומר, היתה בה יותר רוח אבל היא הייתה פחות רוחנית...

וכמובן שאני גם חושבת כמותכן!ספיר את

רואה? כבר שתיים שחושבות שעכשיו הוא נראה יותר מחובר ולמה שהוא.. ומכאן לטעמי גם יותר טוב...

למעלה