רעיונות?

רעיונות?

איך אפשר לעשות את הסקס מהנה יותר? לאו דווקא סקס אלא למשל ירידות? זה נהיה משעמם כבר..! אני יודעת שהשאלה נכתבה כ981274847 פעם.. אולי למישהו יש רעיונות? חוץ מאוכל? אולי משחק מקדים שישגע אותו? ירידה משגעת? אנערףףףףף?!

teenate

New member
גם אני חשבתי ככה לא ממזמן..ואז...

התחלתי להיזכר בכל מיני דברים שהייתי עושה פעם..אבל איכשהו באמצע הם נפלו כזה.. ובקיצור למשוך את הזמן עד לירידות וכאלה..יותר להתגרות יותר לחפש נקודות רגישות כאלה שהן חצי מדגדגות וחצי נעימות להשקיע יותר זמן בלפני..מאשר בזה..רעיונות ספציפיים אין לי ממש...אין דברים חדשים ממש..לא נראה לי בכל אופן..בייחוד אם לקח זמן להגיע למה שהגעתם.. כמובן שיש את כל הקטע של האביזרים..אבל זה נראה לי מוגזם אולי אזיקים או משהו כזה...או ליצור אווירה שונה ולהתנהג במתאים אליה אתם יכולים גם לשחק משחקים...אחות ומטופל?..ואפשר גם תלבושות אם כבר מדברים על אחות..... זהו אין לי יותר מה להגיד...תהני

sivani

New member
אני סתם מדגדגת אותו ../images/Emo3.gif

נראה לי שזה עוזר לא רע בכלל
אבל תכל'ס? המ...אפשר אוכל כמו שאמרת,אפשר לרדת,אפשר סתם לחדש תנוחות,אפשר למשוך יותר את המשחק המקדים ואז הסקס עצמו גם יהיה יותר טוב,אפשר 101 דברים,אבל אני לא בנאדם יצירתי משהו

lady d23

New member
אם המשחק המקדים ארוך יותר

הסקס קצר יותר. מנסיון. וזה סתם באסה.

sivani

New member
אני סתם מדגדגת אותו ../images/Emo3.gif

נראה לי שזה עוזר לא רע בכלל
אבל תכל'ס? המ...אפשר אוכל כמו שאמרת,אפשר לרדת,אפשר סתם לחדש תנוחות,אפשר למשוך יותר את המשחק המקדים ואז הסקס עצמו גם יהיה יותר טוב,אפשר 101 דברים,אבל אני לא בנאדם יצירתי משהו

NiKo667

New member
במקום פומבי

אין על האנדרנלין שעובר בגוף כשעושים את זה במקומות פומביים

NiKo667

New member
רק את יכולה לגרום לדברים כאלה

מגעילים להשמע סקסיים

יש

עם שלוש כוסיות על מופרעות שאחת עושה לך רימינג השניה יורדת לך והשלישית סתם כולה נמרחת על סמים וגם ג'וינט ביד באותו זמן יהיה נחמד. עם שבק ברקע. בחדר עם אור אדום כזה מגניב על מיטת מים. אה ושכחתי את ההיא שעושה לך מסאג' בראש. ועוד מישהו מחופש לתרנגול ענק ראפר רוקד בחדר

אממממ

טיזינג תמיד יש אני תמיד מתגרה בו ומשגעת אותו.. תנוחות אנחנו גם משנים.. בקשר לפומבי נאמץ את זה בקיץ כי בחורף בקושי יוצא לנו להיות בחוצה.. עוד רעיונות אולי?

למעלה