רעיונות לתרד?

ימימה

New member
רעיונות לתרד?

במסגרת פינתנו הקבועה: ״מה עושים עם כל מה שהגיע בארגז האורני?״ נתקעתי עם המון תרד. מה לעשות איתו? מרק ירוק רב גווני כבר היה בשבועיים האחרונים, מחפשת משהו חדש, אולי אפילו כזה שהילדים יאכלו (תבשיל חומוס ותרד לא קנה אותם)

לקנות ילדים

עם תרד זה לא פשוט
אבל ניתן לנסות-
לביבות עם טופו מגורר וקמח חומוס
שקשוקה חומוס עם הרבה תרד בצל מטוגן ועגבניות
פסטה ברוטב תועפות בצל, פטריות צלויות ותרד
תרד מאודה מעורב בשמנת סויה וחלב סויה, קארי , קוביות טופו כוסברה וחריף
תרד מאודה, מקורר במי קרח, קוביות טופו קטנטנות, רוטב סמיך מחמאת בוטנים רוטב סויה מעט שמן שומשום ושום

בכל המקרים אני מאדה את התרד אחרי שטיפה והסרה מגבעולים, או בסיר גדול תוך כדי ערבוב עד שמתרכך ועדיין נשמר הצבע הירוק ואחר כך במי קרח, או מעל רשת אידוי.
סוחטת מעודפי מים ומקצצת לפי הצורך

ימימה

New member
יכול לעבוד

אולי המתכון עם הטופו, או המתכון עם השמנת. קציצות כנראה יעבדו גם, כי הבן הקטן אוהב כל מה שבא בלחמנייה עם עגבניה, קטשופ ומיונז (אגב, קניתי מיונז טבעוני והחיים קלים יותר
)
במקרה הכי גרוע אני ובן הזוג נהנה...

shudaizi

New member
רוטב לפסטה

אבל כמו פסטו - לטחון במעבד מזון עם בצל ושום שטוגנו, ואגוזי מלך. יוצא רוטב עדין וסמיך וטעיםםםםם

marx04

New member
תבשיל אורז ותרד

שלום לך,

בכל רגע נתון אני מוכן "להיתקע" עם המון תרד.
אני מאד אוהב את טעם התרד.
תבשיל טעים מאד ומשביע הכולל תרד, הוא תבשיל אורז ותרד.

מבשלים אורז (אם אפשר, נסי אורז מלא).
במקביל מטגנים במחבת בשמן זית בצל קצוץ לשקיפות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד למחבת (אפשר קצוץ, ואפשר את העלים ללא קיצוץ). התרד מאבד הרבה מאד מנפחו, ומקבלים תבשיל מצומצם ומרוכז של תרד.
מוסיפים לאורז המבושל ומערבבים. מתבלים לפי הטעם.
ככל שכמות התרד גדולה יותר על כמות נתונה של אורז מבושל, כך התבשיל יהיה טעים יותר.
אפשר להוסיף לתבשיל פטרוזיליה.

הנה קישור למתכון לתבשיל אורז ותרד.

בברכה,

אורי.

ladybug6

New member
בורקס פילו במילוי תרד

אפשר לערבב את התרד עם דברים נוספים כדי שלא יהיה מאוד מורגש בטעם, אפשר גם לא.. בתור מישהי שלא מתה על תרד, בבורקס כזה אני ממש אוהבת. אפשר גם בצק עלים רגיל כמובן

למעלה