רעיונות לשמלה

רעיונות לשמלה

נהנת מאד מהפורום כסמויה ואולי עכשיו אוכל להעזר בכם. אני רוצה לתפור לעצמי שמלה לחתונה של בת דודתי. מאיפה אני יכולה לקבל רעיונות?

יש הרבה אתרים של אופנה

זה תלוי מה הסגנון הכללי האם את רוצה שמלת ערב ארוכה ונוצצת עם מחוך האם את רוצה משהו כמו למסיבת גן אנגלית האם את רוצה משהו שיכול להתאים גם ליציאה למועדון

רעיונות לשמלה

אני מחפשת רעיונות, דגמים לשמלה או חליפה לחתונה. שתהיה חתיכית, רצוי לא מיני ולא ממש ארוכה, יפה אבל לא חד פעמית, חביבים עלי הבדים הנשפכים. מהיכן אני יכולה לשאוב רעיונות?

מצטערת אבל אני לא מבינה כלום ממה שכתבת

לא ארוך ולא קצר- איזה אורך את רוצה חתיכי אינה מילה תיאורית אלא ריגושית, כלומר היא ניתנת לפירוש בדרכים רבות שמלה או חליפה? ואם חליפה האם חליפת חצאית או מכנסים? יפה אבל לא חד פעמים? האם יפה הוא חד פעמי? מה זה בדים נשפכים? האם הכוונה לבדי קרפ, סריגים עם לייקרה? מה מידות הגוף שלך, מאיזה מגזר באוכלוסיה את מגיעה: יהודי/ מוסלמי, דתי/ חילוני/ חרדי עירוני/ כפרי, מה גילך האם את בחורה צעירה סביב גיל 20, אמא לילדים בשנות ה30, או אולי בשנות ה 50 לחייך

רעיונות לשמלה

אני מהמגזר הדתי, מעוניינת בשמלה או חליפת חצאית אורך מתחת לברך, בד סריגעם לייקרה. בת 40 גובהי 1.65מ' ומשקלי 51 ק"ג.מקווה שהפעם שאלתי ברורה יותר.

רות מלר

New member
את לא במקום הנכון

על מנת לסכם את השירשור הזה כי מדגדג לי בקצות האצבעות למחוק אותו כי אם את דתיה ממש מאמינה - אז תגידי איך זה שאת מחפשת רעיונות מסתדר עם לא תחמוד ולא תגנוב הא ? לכי לחנויות ותמדדי כנסי לאתרים ברשת של אופנה ותסתכלי תכניסי יד לכיס שלך וקני ווג ותתרשמי מה בדיוק את מחפשת פה ? שמישהו יעצב לך בחינם ? לא תקבלי !!!!!!!

שש שבע

New member
מה איכפת לך רות?

היא אוכלת מהצלחת שלך? וכי לא למדנו ש"אין אדם הנוגע במה שמוכן לחברו"? ומה קשור "לא תחמוד?" הגברת בסך הכל רוצה רעיונות, לא שתעצבי לה. תגידי לה מה מתאים לה וכו'. מה יש זה לא מתאים לפה? ואם תשאל לדעתי, אצל כולם בגיל כזה מתחילים להתעגל מאוד, ואצל הדתיות על אחת כמה וכמה...אם היא עם כזו גיזרה טובה י ש המון לגיזרה שלה. מה שתשים יהיה יפה.

lirola

New member
לא תחמוד ולא תגנוב? האם לא נסחפת?

זהו פורום, כאן זה המקום לשאלות, בקשות להמלצות ורעיונות. אם לא פה אז איפה? פשוט לא יפה.

רות מלר

New member
כשתגדלי תביני

יש לפורום הזה כיוון ומטרה התייעתות עיצובית איננה חלק מהדרך כאן יש בתפוז פורומים אחרים שכל עיסוקם הוא להתלבט אופנתית ועיצובית

lirola

New member
אני לא מסכימה איתך

ואני מכבדת את דעתך שהיא שונה משלי, אבל יש דרך להשיב למגיבים בפורום, ואת לא יודעת אם הבחורה ההיא היא מעצבת שמנסה להעתיק עיצובים או שהיא בחורה רגילה לגמרי שמחפשת רעיון לבגד. ורק בגלל זה --אשם הוא זה שהוכחה אשמתו ולא אחרת. יום טוב בכל מקרה

דנהד23

New member
כנסי לאתר http://www.style.com/

יש שם המון מעצבים מחו"ל עם כל מיני פרטים יפייפיים תמיד אפשר לשאוב מהם השראה או כיוון.. מקווה שזה עוזר .. זה מה שנותן לי את ההשראה.

למעלה