רעיונות לשם חדש..

willo1

New member
רעיונות לשם חדש..

עכשיו אני חושבת על זה ו''השבט'' זה שם ממש מפגר לסדרה גם באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב ובעברית - גרוע. יש רעיונות לשמות חדשים?

מה רע ב"השבט" זה שם שמלווה

אותי מגיל עשר וזה פשוט שם טוב. אי אפשר להביע את המשמעות האמיתית של הסדרה בלי עניין הקבוצתיות, הבלאגן, האנרכיה והאחדות שמובעים בשם "השבט"

Tinkerblack

New member
מודעים לעובדה שיש איזה סדרה

בערוץ 22 שגם נקראת השבט לא יודעת אם היא עדיין משודרת אבל זה היה פעם ממש מאוחר בלילה סדרת כזאת שהייתה בג'ונגל חחח משהו כזה... (סדרה באנגלית)

willo1

New member
כןן ראיתי את זה

זה אכן היה בג'נגל. סדרה ביזארית לחלוטין

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifכןןן אני זוכרת ראיתי אותה ופספסתי את הפרק האחרון גררררררר דווקא הכי יפע../images/Emo7.gif

קטרפי

New member
קראו לזה tribe ../images/Emo110.gif

אבל זה היה רק 4 פרקים, בהתחלה ראיתי את זה רק בגלל השם אבל זה היה יפה ולדעתי השבט זה כן שם טוב

Ivy Riddle

New member
נגד שם חדש

מה רע בשם הנוחכי נכון דברים תמיד נשמעים יותר טוב באנגלית אבל זה שם שמלווה אותי כבר המון זמן ועכשיו פיתאום להחליף? חוץ מזה לפחות הם תרגמו נכון את השם לעברית. אני כל כך הייתי מתעצבנת עם היו קוראים לזה נגיד- העולם החדש או משהו כזה

willo1

New member
אם כבר מדברים על תרגום..

התרגום בהשבט זוועתי!!! הם מתרגמים כל כך לא נכון, משמיטים מילים ומשנים איפה שלא צריך.. זוועה

Tinkerblack

New member
חחחח יש על זה פירוט גם באתר שלי

ושל דפי(עולם השבט הישראלי) מידי פעם קראו למגה בת, וכתבו שם דיסקים שרופים במקום דיסקים צרובים, במקום לומר מילה שכולנו מבינים- פלסטר החלו לדבר בשפה גבוה ולומר אגד מדבק. ויש עוד מליין דוגמאות כלאו

willo1

New member
חחחח באמת? אז

אני ואחותי לא היחידות ששמנו לב...

למעלה