רעיונות לשיעור

רעיונות לשיעור

שלום לכולם, אני מחפשת רעיונות לשיעור בנושא ישיבה ויציבה
לילד בן 14 (בערך) הגיע אלי לפני כחודש וחצי לאחר שרכב בחווה אחרת כמה חודשים
תודה מראש על העזרה

fliperit

New member
עבודה עם חגורת וולטינג

או תרגילי ישיבה כגון:
- עמידה בארכובות בהליכה וטרוט
- טרוט קום-קום-שב-שב
- רכיבה בלי ארכובות (עדיף בלונג', אלא אם כן הוא רוכב ממש טוב)

kenz

New member

היי

יציבה ושיווי משקל אצל ילדים , אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאם לא סיפרת על בעיות מסוימות אז הן לא קימות לכן .

אסור להתרגש מהנושא שהילד רכב בחווה אחרת זה לא מעניין ., מדריכי רכיבה נוטים לרוץ קדימה הבסיס הוא החלק החשוב ביותר ברכיבה וגם כשאני נוסע למאמנים הכי טובים בעולם לקחת שיעורים אנחנו עדיין עובדים על יציבה וישיבה נכונה .( בזמן האחרון אני שומע הרבה על ילדים שרכבו בחווה "אחרת" העידר ניסיון של מדריכי רכיבה וסוסים טובים באמת יוצרים מצב שהילדים יכולים להגיע אחרי שנה של רכיבה וברמה נמוכה מאוד . )
ישנם מספר תרגילים שכדי להשתמש בהם ( אפשר לקבל דוגמאות באתר של אילן רוזנברג מעביר שיעורים באינטרנט ונותן דוגמאות טובות )
השתמשי בחבל לונג' עם סוס ששומר על קצב אחיד :
1)עמידה באוכף , תרגול עקבים כלפי מטה בהליכה , בטרוט ובהמשך ( עוד חודש ) גם בקאנטר .
חשוב מאוד הילד יהיה יציב רק שהוא יעמוד נכון ( רגליים נמצאות מתחת לגוף לרוכבים יש נטייה לשלוח את הרגליים קדימה מידי זה מפריע להם להתייצב )
2) ישיבה באוכף ופינוי מקום לאגן לעבוד לבד ז"א לתת לילד לפרוס ידיים ישרות לצדדים בגובה כתפיים או גבוה מזה למשך 12 שניות ולהוריד תוך כדי הליכה אחר כך הילד פורס את ידיו לצדדים , גב ישר ומופנה אלייך אם את לשמאלו , יד שמאל שלו לכיוון הטוסיק של הסוס ויד ימין לכיוון הרעמה לא לשכוח ידיים בגובה הכתפיים .בהתחלה בהליכה בהמשך בטרוט לתרגל תמיד שני צדדים .

אם תשלחי לי הודעה בפייסבוק אוכל לשלוח לך תמונות עם דוגמאות נוספות ( פשוט לא יודע להעלות כאן תמונות )
andalus ranch

giri

New member
איך להעלות תמונות בתפוז

כשאתה רוצה להוסיף תגובה עם תמונה, אתה צריך לפתוח את חלון הוספת התגובה. אם כבר התחלת לכתוב תגובה מהירה, לוחצים על הכפתור "לחלון הוספת תגובה" (אחד ליד "שלח/י").
בחלון הוספת תגובה, אחרי שאתה כותב את התגובה שלך, מתחת לתיבה שבה אתה כותב את התגובה, יש אפשרויות נוספות. הראשונה היא "הוספת קובץ". לחץ עליה.
בחר "מהמחשב האישי" (זו ברירת המחדל) והקלק על הכפתור "choose file". תיפתח תיבה שמאפשרת לך לבחור תמונה.
אתה יכול לתת לתמונה כותרת, בשדה "כותרת". לא חייבים.
לחץ על "שלח קובץ" והמתן לתגובה שאומרת שהקובץ נשלח בהצלחה.

עכשיו אפשר ללחוץ, בתחתית המסך, על "שלח/י" והתגובה תופיע עם התמונה.
בהצלחה!
אשמח לראות את התמונות שאתה ממליץ עליהן

למעלה