רעיונות לקידום

nivi42

New member
דעתי

א. האתר יפה ונראה מקצועי ...אבל... להקים אתר עם "דפי זהב" ...לא ממש אטרקציה לגבי קידום אני אתן לך דוגמא קטנה - האייקון בצד שמאל למעלה הוא של דפי זהב ולא שלך ...למשל למה ? מקרה קרה ? למה דפי זהב לא יכלו לשים את האייקון שלך ? ב. אתה נראה עסק מקצועי ולכן כדי לקדם את האתר שלך באינטרנט אתה לא זקוק לעצות אתה זקוק למקדם אתרים מקצועי בדיוק כמו שאתה לא מבקש עצות של עורכי דין או של רואה חשבון ... בהצלחה

קידום האתר שלך

מניסיון שלי, דווקא בדפי זהב עושים יופי של עבודה בכל מה שקשור לקידום אתרים. אתה יכול לברר שם, כי אפשר לשלם על קידום האתר בנפרד. אני קיבלתי מהם תוצאות מעולות. גם האתר שבנו לך מאד מקצועי. הם מומחים שם... ממליץ לך לבדוק. אל תתפתה לכל מיני השמצות. הם הכי ותיקים והכי מנוסים בתחום.

דלמטית

New member
תלוי איזו מערכת זו של דפי זהב

אם זו מערכת websplanet אז היא מעולה ויש בה את כל אפשרויות הניהול שצריך לקידום. אם זו מערכת bsoft אז המערכת shitty
(למרות שגם איתה הצלחתי לקדם). מה שאני כן מסכימה איתו זה שגם אני מציעה לך לשכור שירותי מקדם אתרים- שתבצעו בחירה וניתוח של ביטויים נכונים לקידום ואז תתחילו בעבודה. בגדול האתר נראה עם הרבה פוטנציאל.

uri875421

New member
מאמרים ברשת כדרך לקידום האתר שלך

מכיוון שאתה עוסק בייעוץ ואתה בעל ידע רב במגוון תחומים אני מציע לך להתחיל לכתוב מאמרים ברשת ואם תעשה זאת נכון תוכל להניע את האתר שלך קדימה. לי יש ברשת מספר מאמרים הנצפים ע"י מספר רב של קוראים מדי חודש וחלק מהמאמרים ממוקמים במקומות ראשונים בגוגל. הערך המוסף הוא ברור לחלוטין כי קיים מעבר של קוראים מתעניינים מהמאמר אל האתר. תתחיל עם מאמר אחד טוב. תן כותרת למאמר: התהליך המייטבי להשגת היתר בנייה - מדריך לביצוע בעשרה צעדים! הכותרת הינה הדבר המשמעותי ביותר,והיא הגורם המרכזי לכניסת הקוראים אל המאמר. בברכה ובהצלחה!

למעלה