רעיונות לפינוקים

קדי

New member
רעיונות לפינוקים

כפי שאתם יודעים הקיץ הגיע וטיולי הקיץ מגיעים עוד שניה אז אני אשמח אם יכתבו כאן רעיונות (שוב).....

s h e e p i t

New member
שרשור אחד מתחתיך רשום על פינוקים

אבל בכל אופן... רנה פתחה קומונת פינוקים... את יכולה להכנס לפה ולראות...
בהצלחה

kedeman

New member
למרות הקומונה של רנה...

אני חושב שרנה פתחה קומונה שאפשר להכניס את התוכן שלה לקומונה הזאת... ולא נראה לי סותר לשים פה פ'ינוקים... אני חושב שעדיף לפתוח את הקומונות לנושאים שיש בעיה להכניס אותם לפה כמו קומונת טרומ"פים - אם הם היו כל הזמן מדברים פה על שנת הטטניקים שלהם ועל המד"צים היינו מתעצבנים עליהם שהם יכולים לעשות את זה בערוצים פרטיים ככה לדעתי אפשר לפתוח קומונות לדברים שאם הם יהיו פה הם יהיו מפריעים.... פ'ינוקים, הגיגי חוכמה וסיפורים יכולים להיכנס לפה (וד"א קטן - אם מישהו יסדר אותם בדף וורד אני אכניס אותם למאמרים ולספרית הדרכה)

tuty fruty

New member
כל מה שאני עושה לא בסדר מצידך

בסך הכל פתחתי קומונה שתדבר רק על זה.. אף אחד לא מתכוון להרוס את הפורום שלך ואף אחד אמר שלא ידברו יותר על פינוקים פה אוף שי אתה מעצבן אותי!

go golan go

New member
אף אחד לא אמר שאת לא בסדר

אבל בסך הכל, בשביל זה יש פורום. הכוונות שלך נפלאות, ובאמת שאני לא חושבת שלמישהו יש בעיה איתן

kedeman

New member
את זה לא אמרתי

וזה בכלל לא קשור לזה שאת פתחת את הקומונה זה קשור לזה שזאת קומונה שעל הנושא שלה גם ככה מדברים פה בפורום - כל פעם שמישהו צריך עזרה אין לי בעיה שתפתחי קומונה אם את מאוד רוצה - תעשי קומונת פ'ינוקים אבל תחשבי אם יש הצדקה להקמה של קומונה כזאת. ההצדקה העיקרית, בעיני, לפתיחה של קומונה היא שזה נושא שיש בעיה לדבר עליו בפורום. יש מליון סיבות כאלה - אם זה כי מושב מסויים רוצה שיהיה לו פורום או כי טטניקים רוצים לדבר בינהם על דברים שלא מעניינים יותר אותי - כי אני לא טטניק (או לחילופין מש"צים רוצים לדבר על מה שלא מעניין אחרים) ותחשבי גם אם הקומונה תהיה פעילה או סתם בזבוז של הזמן שלך אני לא אומר לך מה לעשות ומה לא אבל תחשבי על זה! ואם את כועסת כי אני מפחד שתהרסי את הפורום שלי אז חבל.... כי קיוויתי שהוא לא רק שלי..

למעלה