רעיונות לערב

מרשמלו11

New member
רעיונות לערב

היי לכם, לא פעילה בפורום אבל קוראת מידי פעם... נראים לי אחלה חבורה... אני מחפשת רעיונות לפעילות לערב לילדים בגילאי 14-15. כמובן...לכבוד חנוכה.. אולי למישהו יש רעיון למשחקים? משהו מקורי? תודה :)

ורדה 1

New member
אין לי רעיון מקורי כרגע "חבילה עוברת" תמיד יוצא נחמד ואפשר להתאים את המשימות לחנוכה (להשחיל נר קשור בחוט לחגורה לתוך בקבוק, תחרות מי מסובב סביבון יותר זמן וכו'). אבל סתם תהיה שעלתה לי - גילאי 14-15 לא יכולים למצוא לעצמם רעיונות?

golan95

New member
תנסי...

פורום אומנות שימושית. ולגנוב רעיונות מהלינק המצורף

golan95

New member
עוד רעיונות

להכין משחק מונפול גדול פיזית- זאת הכוונה לחבר 2 בריסטולים, עם קוביה יחסית גדולה ומשימות חיתוליות.... או חפש את המטמון בבית- שכל פעם הם מוצאים פריט לדוגמא של לביבות (תפוח אדמה, קמח, ביצים ועוד.... )בסוף ישנו המתכון- איך מכינים .עם כתבי סתר, קלטת שמפנה אותם לטלפון מסויים שם עונה להם- "מישהוא".... מה עם מישחק הצוללות המוכר והידוע אך אם הגדרות של חג- לא קלות יחסית- אתגר לימים הקרים?? חולצות ולצייר עלהם- לא קשור לחג- אבל תמיד כפי ונחמד. להכין סביבונים משעווה, ובכלל נרות משעווה. תגידי לי מה הכיוון ומשם אני אנסה לפתח אותו.

mic1511

New member
מה אם תעשו ערב קאזינו ../images/Emo130.gif ../images/Emo130.gif

מאד נחמד, תבקשו מכולם להתלבש יפה ומכובד, תכינו ז'טונים מהשוקולדים תפתחו עמדות רולטה, בלאק-ג'אק וכו'... קצת עבודה אבל כיף לא נורמלי.

golan95

New member
ערב סרט

תכיני במחשב שלך כרטיס כניסה לסרט, תלוש לשוקו, תלוש לפופקורן.... תשכירי סרט , המון פופוקרן, ושוקו- אפשר להכניס קובית שוקולד- לכל כוס (שידרוג אמיתי)... לפני הקרנת הסרט משחקי חברה. הפעלה כמעט באפס מאמץ... אחר- כך תעשי קולות של עייפה תזכירי לבעלך איפה נימצא השואב אבק- ו"סגרת אחלה אירוע"

אמץ

New member
תשאירו אותם לבד, הם כבר יסתדרו...

אפשר גם להעביר את שיעורי ההנקה שהציעו כאן פעם....

אמנם לא הייתי במפגש שלכם

אבל המשחק שכנראה היה שם מוכר לי ממסיבות שהיו קבועות בתקופה מסויימתבחיי ושם כל שנה המאחרים היו עושים את המשחק הזה שפשוט מקסים (זה עם המתנות הכפולות מתנה שווה ומתנה לא רצויה/שבורה וכו) ממליצה לך מאד ללכת על המשחק הזה לדעתי שווה גם לגילאים שציינת

למעלה