הכי פשוט זה עודף במלח - את בטח מכירה...
החיסרון הוא שצריך לצלות אותו שלם ואני שונאת להתעסק עם הפירוק שלו אח"כ.
הצעות נוספות:
1. במשרה של סילאן, חרדל, הרבה שום כתוש, וצ'ילי גרוס. אני אופה בתבנית עם מכסה, ולקראת הסוף מסירה אותו כדי שישחים עוד קצת. אפשר להוסיף גזרים, בצלצלים, וגם דבלים אם אוהבים (משרים אותן קצת במים רותחים לפני כן).
2. עם שמן זית ותערובת תבלינים שנקראת אצל המוכר המקומי MAGIC SPICE. מוסיפה שמיניות תפוחי אדמה שקיבלו את אותו תיבול, ולתנור באותו תבנית עם מכסה.